Devlette güncel estetik fiyatları

ch3rry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
4
1
19
Merhabalar devlet hastanelerindeki güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Önceki başlıklara baktığımda SGK yarısını karşılıyor diyenleri gördüm ancak internette de sadece keyfi bir şekilde yapılan estetiklerde SGK yardımcı olmuyor yazıyor.

Meme küçültmede bazı şartlar var. O şartlar sağlanınca karşılanır diye biliyorum. Üniversite hastanelerinde de cüzi bir miktar alınıyor.

Meme büyütme 8 10 arası hastane ücreti. (Protezler pahalı, onları kendiniz alıyorsunuz)
Karım germe 8 10
Göz kapağı her bölge için alt göz, üst göz gibi... 1500erden
Duyduklarım bu kadar.

Meme büyütme 8 10 arası hastane ücreti. (Protezler pahalı, onları kendiniz alıyorsunuz)
Karım germe 8 10
Göz kapağı her bölge için alt göz, üst göz gibi... 1500erden
Duyduklarım bu kadar.
badem göz ya da düşük göz kapağı vs sadece 1500 mü

Geçen sene elazig araştırma hastanesine göğüs küçültme için gittim 3 bin tl demişlerdi

Gecen yil 2022 tamamen keyfi olarak sordugumda 15 bin dediler meme buyutmeye eger 2023 keyfi olarak buyutme fiyatini bilen varsa bekliyorum fiyat bilgisi ankara

Meme büyütme (protez fiyatı-30 bin motiva marka) + operasyon ücreti devlet hastanesi Sgk olduğum halde karşılamıyor (15 bin tl) . ödedim 1 hafta oluyor. İstanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…