Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar devlet hastanelerindeki güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Önceki başlıklara baktığımda SGK yarısını karşılıyor diyenleri gördüm ancak internette de sadece keyfi bir şekilde yapılan estetiklerde SGK yardımcı olmuyor yazıyor.
Meme büyütme 8 10 arası hastane ücreti. (Protezler pahalı, onları kendiniz alıyorsunuz) Karım germe 8 10 Göz kapağı her bölge için alt göz, üst göz gibi... 1500erden Duyduklarım bu kadar.
Meme büyütme 8 10 arası hastane ücreti. (Protezler pahalı, onları kendiniz alıyorsunuz) Karım germe 8 10 Göz kapağı her bölge için alt göz, üst göz gibi... 1500erden Duyduklarım bu kadar.
Gecen yil 2022 tamamen keyfi olarak sordugumda 15 bin dediler meme buyutmeye eger 2023 keyfi olarak buyutme fiyatini bilen varsa bekliyorum fiyat bilgisi ankara
Meme büyütme (protez fiyatı-30 bin motiva marka) + operasyon ücreti devlet hastanesi Sgk olduğum halde karşılamıyor (15 bin tl) . ödedim 1 hafta oluyor. İstanbul
Meme büyütme (protez fiyatı-30 bin motiva marka) + operasyon ücreti devlet hastanesi Sgk olduğum halde karşılamıyor (15 bin tl) . ödedim 1 hafta oluyor. İstanbul