Devlet Yurduuu ???

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhaba kızlar
Ben bu sene nasipse devlet yurduna kayıt olacağım ama çok merak ettiğim bir soru var .
Şimdi yurda hiç gitmeyip geceyi dışarıda geçirmek devlet yurtlarında yasak biliyorum hatta araştırdım eğer belli bir prasödür ile izin alırsak öyle çıkabiliyormuşuz . Benim sorum şu izin aldığımız zaman ailemizi de bilgilendirirler mi ?

bır cok kısının korkusudur:) yok öle bir şey.

Bir de 1.öğretim ve 2.öğretim öğrencilerinin yurda girme saati aynı mı ve en son saat kaçta girilebiliyo ?

Son düzenleyen: Moderatör:
peki illa haber vermek zorundamıyız müdüre vs.. ? ne uydurcaz ki hem ya of

Bir de 1.öğretim ve 2.öğretim öğrencilerinin yurda girme saati aynı mı ve en son saat kaçta girilebiliyo ?

valla sen daha yurda gıtmeden yurttan nasıl kaçarım planları yapıyorsun.

çok fazla ızın alırsan zaten dıkkat ceker.
mudurden degıl mmeureden ızın alıyorsun. gidiyorsun kagıt ımzalıyorsun .öle hadı ben kaçtım degıl yanı.

saatler aynı .....en son yaz-kış uygulaması var. yazın 23.30 olması lazım kışında 22-23 arasıydı galıba.

zaten çok fazla izin almamı gerektircek bi derdim yok yalnızca 1 ya da 2 kez o kadar .. teşekkürleer bilgilendirdiğin için bütün yurtlarda aynı demi saatler

özel yurtsa evet
devlet yurduysa asla =)
önceden izin almak koşuluyla 60 gün falan gelmeme hakkın var.Üstelik haftasonları sayılmıyo bu 60 günün içinde-tabii yine izin alma şartıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…