• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet Yurduuu ???

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhaba kızlar
Ben bu sene nasipse devlet yurduna kayıt olacağım ama çok merak ettiğim bir soru var .
Şimdi yurda hiç gitmeyip geceyi dışarıda geçirmek devlet yurtlarında yasak biliyorum hatta araştırdım eğer belli bir prasödür ile izin alırsak öyle çıkabiliyormuşuz . Benim sorum şu izin aldığımız zaman ailemizi de bilgilendirirler mi ?

Merhaba kızlar
Ben bu sene nasipse devlet yurduna kayıt olacağım ama çok merak ettiğim bir soru var .
Şimdi yurda hiç gitmeyip geceyi dışarıda geçirmek devlet yurtlarında yasak biliyorum hatta araştırdım eğer belli bir prasödür ile izin alırsak öyle çıkabiliyormuşuz . Benim sorum şu izin aldığımız zaman ailemizi de bilgilendirirler mi ?

bır cok kısının korkusudur:) yok öle bir şey.

Bir de 1.öğretim ve 2.öğretim öğrencilerinin yurda girme saati aynı mı ve en son saat kaçta girilebiliyo ?

Son düzenleyen: Moderatör:
peki illa haber vermek zorundamıyız müdüre vs.. ? ne uydurcaz ki hem ya of

Bir de 1.öğretim ve 2.öğretim öğrencilerinin yurda girme saati aynı mı ve en son saat kaçta girilebiliyo ?

valla sen daha yurda gıtmeden yurttan nasıl kaçarım planları yapıyorsun.:20:

çok fazla ızın alırsan zaten dıkkat ceker.
mudurden degıl mmeureden ızın alıyorsun. gidiyorsun kagıt ımzalıyorsun .öle hadı ben kaçtım degıl yanı.

saatler aynı .....en son yaz-kış uygulaması var. yazın 23.30 olması lazım kışında 22-23 arasıydı galıba.

valla sen daha yurda gıtmeden yurttan nasıl kaçarım planları yapıyorsun.:20:

çok fazla ızın alırsan zaten dıkkat ceker.
mudurden degıl mmeureden ızın alıyorsun. gidiyorsun kagıt ımzalıyorsun .öle hadı ben kaçtım degıl yanı.

saatler aynı .....en son yaz-kış uygulaması var. yazın 23.30 olması lazım kışında 22-23 arasıydı galıba.

zaten çok fazla izin almamı gerektircek bi derdim yok yalnızca 1 ya da 2 kez o kadar .. teşekkürleer bilgilendirdiğin için bütün yurtlarda aynı demi saatler

özel yurtsa evet
devlet yurduysa asla =)
önceden izin almak koşuluyla 60 gün falan gelmeme hakkın var.Üstelik haftasonları sayılmıyo bu 60 günün içinde-tabii yine izin alma şartıyla.

Back