- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi Yasinin_Annesi
-
Aynen ya universite hastanesiyle ozelde fark yokmus hatta ozel daha uygun geldi ewet dedigin gibi ile gore farkli olabilir ama tabiki universite hastanesinde yaptirmayi tercih ederim ozel hastanenin sadece adi var bence.ramazan sonrasina bende aşilama dusnuyorum
Mıtlaka mantıklı bi açıklaması vardır tabi ama bana sçma geldi sonucta ben buna karar veririm. Doktor bana sorarsa 3yumurtan var 3üde tutabilir üçüz olur bak diye. Buna benım karar vermem lazım sonucta bakabilcek ya da bakamıyacak güçte olan benım. Allah hepimizden razı olsun cnm benımHiç bilmiyorum canım ama aşılamayla ikiz de oluyor ona eminim.. duaların için de Allah razı olsun canım
Öyle canım haklısın aşılama istiyosan o anda sor doktoruna bende önümüzdeki ay yaptırcam aşılama o zaman sorarım artık Rabbim hepimizin yardıyardımcısı olsun inşallahMıtlaka mantıklı bi açıklaması vardır tabi ama bana sçma geldi sonucta ben buna karar veririm. Doktor bana sorarsa 3yumurtan var 3üde tutabilir üçüz olur bak diye. Buna benım karar vermem lazım sonucta bakabilcek ya da bakamıyacak güçte olan benım. Allah hepimizden razı olsun cnm benım
Hatta rapor için reglden bi kaç gün önceden gitmen gerekiyomuş canım aklında olsunAaa oylemiymis dr bana oyle birsey demedi sagol canim oyle yapayim ben ozaman rabbim tez vakitte nasip etsin insallah canim
biz daha düşünmüyorz aşılama ama gerekirse o da olur. Birde aşılamada 3 sene gebe kalmamış olmak gerekıyormuş. Senın daha 1 bucuk sene olmuş kuzum. Hsg falan cekildinmi?? Tüplerin durumu nasılÖyle canım haklısın aşılama istiyosan o anda sor doktoruna bende önümüzdeki ay yaptırcam aşılama o zaman sorarım artık Rabbim hepimizin yardıyardımcısı olsun inşallah
Hsg temiz çıktı canım 3 sene tüp bebek için geçerli diye biliyorum canım aşılamada öyle bi durum yok hatta geçen ay özelde doktorum istersen hemen yapalım dedi ben beklemek istedim biraz dahabiz daha düşünmüyorz aşılama ama gerekirse o da olur. Birde aşılamada 3 sene gebe kalmamış olmak gerekıyormuş. Senın daha 1 bucuk sene olmuş kuzum. Hsg falan cekildinmi?? Tüplerin durumu nasıl
Şimdi dışardayım da akşama hsg film sonucumu atarım sanaHsg temiz çıktı canım 3 sene tüp bebek için geçerli diye biliyorum canım aşılamada öyle bi durum yok hatta geçen ay özelde doktorum istersen hemen yapalım dedi ben beklemek istedim biraz daha
Tamam kuzum cok saolHatta rapor için reglden bi kaç gün önceden gitmen gerekiyomuş canım aklında olsun
Cnm pek anlamam ben ama tüplerin acıksa zaten sprun yoktur :)Şimdi dışardayım da akşama hsg film sonucumu atarım sana@Lknrokan35
İst kuzuCanım tokat sen hangi ildesin ??p
Tamam canımİst kuzu
Canım aşılama yaparakmi hamile kaldım merak ettimTamam canımhayırlısı artık
Sanırım evet :)Canım aşılama yaparakmi hamile kaldım merak ettim
Sanırım derkenSanırım evet :)
Aşılama yaptırdım ama o mu tuttu yoksa normal mi oldu bilmiyorum canım :)Sanırım derken
Asilama tutmuştur canım. Hayırlısı aminAşılama yaptırdım ama o mu tuttu yoksa normal mi oldu bilmiyorum canım :)ama çok şükür ki hamileyim darısı isteyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?