- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Yasinin_Annesi
-
Saol arkadaşım özel kadar tutmaz galiba dimi.. 500 e fln mı patlar acabaIlaclar ücretli sanırım 250 300 gibi bi para işlem ücretsiz diye biliyorum aşılama igneside vardı galiba oda ücretli
Hiç bilmiyorum aslında ben ilaçları kullanmıştım 250 lira filandı heralde aşılama ignesiyle en fazla 500 tutar. Inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalirsinda gerek kalmaz. Klomenden daha iyi aşılama ilaçları ben gonal f yumurta buyutucu iğne ve ovitirelle catlatma ignesi kullanmıştımSaol arkadaşım özel kadar tutmaz galiba dimi.. 500 e fln mı patlar acaba
Hiç bilmiyorum aslında ben ilaçları kullanmıştım 250 lira filandı heralde aşılama ignesiyle en fazla 500 tutar. Inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalirsinda gerek kalmaz. Klomenden daha iyi aşılama ilaçları ben gonal f yumurta buyutucu iğne ve ovitirelle catlatma ignesi kullanmıştım
Benim 6 aylık bebeğim oldu :) işe yaradı şükür. Allah sanada nasip eder insallah. 2.5 yıllık evliyim bendeBen de 2 aydır ovitrelle kullanıyorum canım inşallah hamileyimdir gerek kalmaz artık çok sağol..
Sen hamile misin naptın ?? İşe yaradı mı
Benim 6 aylık bebeğim oldu :) işe yaradı şükür. Allah sanada nasip eder insallah. 2.5 yıllık evliyim bende
Amin canım:) saol. Allah yardımcınız olsunAy maşallah Allah bağışlasın canım çok sağol Allah razı olsun umut oldun bana :)
Ocakda hsg çekindim temiz çıktı canımAsilamadan once senin hsg yi yaptirman lazim cunku doktorlarda asilamanin sonuc vermesi icin once hsg cekio
Canım tokat sen hangi ildesin ??Cnm hangi ildesn bilmiyorum ama ben biyer buldum özel, iyi de bi hastane 600 lira
Hiç bilmiyorum canım ama aşılamayla ikiz de oluyor ona eminim.. duaların için de Allah razı olsun canımRabbim derman aratmadan dertlemdiğimiz konuda bizleri feraha cıkartsın inşAllah. AMİN. inşAllah gerek kalmaz cnm. Ben dün bu aşılamayı merak edip arastırmak istedim kadında eger 3-4 olgunlaşmış yumurta varsa cogul gebeliği önlemek için aşı yapılmıyormuş. Bunun bi nedeni var mı??
Bizim bi tanidik aşilamayla 3uz dogurdu canim demek ona aşi yapmamislafRabbim derman aratmadan dertlemdiğimiz konuda bizleri feraha cıkartsın inşAllah. AMİN. inşAllah gerek kalmaz cnm. Ben dün bu aşılamayı merak edip arastırmak istedim kadında eger 3-4 olgunlaşmış yumurta varsa cogul gebeliği önlemek için aşı yapılmıyormuş. Bunun bi nedeni var mı??
Canim gecen universite hastanesinde sordum hastane 250 tl aliyormus ilaclarla beraber 1000-1500 arasi gibi fiyat cikardi dr vucudunun ilaca verdigi tepkiye bagli gec cevap verirse daha cok paran gider dedi
Keşke oyle birsey olsa kuzum ilaclar pahali tutuyormus dedigine gore ozel daha uygunE ben medikale sordum 800-1000 arasında tutar dedi doktorum devletin ücretsiz olması lazım aslında sadece ilk 250yi ödesek yeter :)
Aynen özel yine ile ve hastaneye göre değişir ben en iyisi üniversite hastanesine gidip bi sorıym canım 8 mayıs regl günüm eğer olursam 2. Günü gitmem lazım aşılama için randevu da bulmam lazım..Keşke oyle birsey olsa kuzum ilaclar pahali tutuyormus dedigine gore ozel daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?