- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
kardeşime yaptık onu çok pişman olduk.çok bilindik ve başarılı bir dershane liseye döndü ona verdik şimdi reklam olmasın diye yazmıyorum ama f***l okulları diyim.devlet okulu daha disiplinliydi, eğitim kalitesinde bir fark yok.12. sınıf öğrencisi , sınav senesi , ama gel gör ki sürekli bir gevşeklik.sürekli alakasız geziler eğlenceler partiler.yap hiç yapma demiyorum ama hafta 7 siz 3 ne gezmesi bu sınav senesi? keşke devlette kalsaydı.okulda sınavlar kolay, herkesin her notu 5 oluyor.not şişiriyorlar sonra esas denemelerde pufff o şişmiş balonlar gerçeklerle yüzleşiyor.Sevgili hanımlar, zaman zaman kızımla ilgili sıkıntılarımı paylaşmaktayım. Bu sıkıntıların çoğu arkadaş çevresi ile alakalı. 10. Sınıfta okuyor ve etüde de devam ediyor. Etüde de gittiği için çok yoruluyor, ordan oraya, sonrasında spora. Devlet okullarında eğitim kalitesi düştü(kesinlikle öğretmenler açısından değil, onlar da çaresiz) öadem etüde para veriyorum, seneye özel liseye yazdırsam daha kaliteli bir çevresi mi olur? Kalite maddiyatla alakalı değil yanlış anlaşılmasın, ilgi anlamında dedim. Özel okullar daha disiplinli olur diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Oncelikle egitimin temeli öğretmen kalitesidir bunu belirteyim devlet okullarinda egitimin kalitesi dustuyse bu ogretmenin kalitesiyle ilgilidir.Sevgili hanımlar, zaman zaman kızımla ilgili sıkıntılarımı paylaşmaktayım. Bu sıkıntıların çoğu arkadaş çevresi ile alakalı. 10. Sınıfta okuyor ve etüde de devam ediyor. Etüde de gittiği için çok yoruluyor, ordan oraya, sonrasında spora. Devlet okullarında eğitim kalitesi düştü(kesinlikle öğretmenler açısından değil, onlar da çaresiz) öadem etüde para veriyorum, seneye özel liseye yazdırsam daha kaliteli bir çevresi mi olur? Kalite maddiyatla alakalı değil yanlış anlaşılmasın, ilgi anlamında dedim. Özel okullar daha disiplinli olur diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
hangi okul olduğuna göre değişir. açıkçası ben taa eskilerden beri kalite şaşmamış, fransız-italyan-alman okullarına gönderemeyeceksem herhangi bir özel okulu kolay kolay düşünmem. çünkü okulun aynı zamanda bir ekol olması gerektiğini düşünüyorum.
türk menşeeli olanlarda gerçekten çok azında ekol olgusu var.
Büyük köklü okullar haricinde( onlarda fahiş fiyat) Heryer mantar gibi özel okul oldu görmüyor musunuz Apartmandan bozma çakma okullar. Başarı ve disiplin seviyeleri de malûm. Paranızı özel üniversiteye saklayın.Sevgili hanımlar, zaman zaman kızımla ilgili sıkıntılarımı paylaşmaktayım. Bu sıkıntıların çoğu arkadaş çevresi ile alakalı. 10. Sınıfta okuyor ve etüde de devam ediyor. Etüde de gittiği için çok yoruluyor, ordan oraya, sonrasında spora. Devlet okullarında eğitim kalitesi düştü(kesinlikle öğretmenler açısından değil, onlar da çaresiz) öadem etüde para veriyorum, seneye özel liseye yazdırsam daha kaliteli bir çevresi mi olur? Kalite maddiyatla alakalı değil yanlış anlaşılmasın, ilgi anlamında dedim. Özel okullar daha disiplinli olur diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Akademik ortam da devlet üniversitesi tercihimBüyük köklü okullar haricinde( onlarda fahiş fiyat) Heryer mantar gibi özel okul oldu görmüyor musunuz Apartmandan bozma çakma okullar. Başarı ve disiplin seviyeleri de malûm. Paranızı özel üniversiteye saklayın.
Canım milyonların tercihi devlet okulu tabiki. Ama kuyruk var. En zeki çocuklar girecek artık devlet üniversitelerine. Herkesin gözdesi devlet üniversitesi olduğu için girmek bir o kadar zor oldu. Özel mecburi oldu bu sistemde yani.Akademik ortam da devlet üniversitesi tercihim
Kilit burası. özel okul var, özel okul var. Okul kelimesinin kökeni "ekol"dür. Eğitim bir bütündür. Sadece matemetik,fizikle olmaz. Benim de 4 yaşında 1 oğlum var. İş bulamazsam evi, arabayı satıp, okutmayı düşünüyorum. Ama benim en koşulumbir ekolden gelmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?