Kelleni bile alırlar.
Ağıt yakarken bize katılmak isteyen arkadaş varsa bekleriz.Konu sahibi sen yandın bence..Ah bu gençler, hormonlar uğruna otel köşelerinde olmayan memuriyetlerini yakıyorlar vah vah....Kır dizini otur evde artık uzun süre başka vukuat yapma belki unutulurNickim gibi olursun sonra :))
Yani korkudan “sevgilimle otelde seviştik” bile diyemeyip, yemek yemek için otele giriş yapıp çıktım diyorsunuz. Buradan bile o soruşturmayı yapacak olanların nelere takılacağından nasıl korktuğunuz anlaşılıyor.
Erkek arkadaşınız terörist değilse onunla nerede, ne zaman, kaç saat/gün seviştiğiniz güvenlik soruşturmasının kapsamına girmez. Başka kapsamlara girebilir tabi, o konuda yorumsuz kalıcam…
Daha neler okuycaz yarabbim.Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
Memurlar forumda böyle bir yazı gördüm bu yüzden güvenlik soruşturması olumsuz gelen var yazıyordu bende bu yüzden sormak istedim.
Bebeyim sence benim bu konuyu görmemiş olma ihtimalim var mı
Pardon ablaBebeyim sence benim bu konuyu görmemiş olma ihtimalim var mıçoktan bırakmış olduğum emojilere bak
Ay çok güldümÜniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
Memurlar forumda böyle bir yazı gördüm bu yüzden güvenlik soruşturması olumsuz gelen var yazıyordu bende bu yüzden sormak istedim.
Hocam apart kaydı da buna dahil miDevlet memuruyum eşimle. Evlenmeden gitmediğim otel kalmadı, çok tatil yaptık. İkimizde üst kurullarda çalışıyoruz. Bir sıkıntı yok yani.
Ay okurken gına geldi kaldı kalmadı sevişti yemek yedi her neyse otele giriş yapıldı mı evetKardeşim bir gece beraber kalmadım erkek arkadaşım şehir dışından geldi bende bi kaç saat gittim ve sonra tekrar evime geldim.
Kimle kaldığının bir önemi var mı peki?Rahibe vaiz vb kadrosundan bahseden arkadaşlara ithafen evet bu kadrolara alım yok ama devlet bu otel kayitlarina da bakıyor bu da bir gerçek. Lakin adlı mesleklerden biri polis kaymakam adayı değilseniz sorun yok . Şayet bu mesleklerden birine adaysaniz önünüze gelir .
evlilik bağının olmadığı herkes ile :) malum nikahsızlık hükümetimiz için ve sosyolojik türk yapısı gereği çok çirkin şeylerdir, başka çirkin şeyler kalmamışcasıına:):):):):):):):):):):):):):):):)Kimle kaldığının bir önemi var mı peki?