Olur mu olur. Hiç bişey yoksa bile kesinlikle birseyler vardır mantıgında olan bi anlayış var.Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
ahaha supersınOlur mu olur. Hiç bişey yoksa bile kesinlikle birseyler vardır mantıgında olan bi anlayış var.
Devlet memurların cinsel hayatıyla ilgilenmiyor, korkmayın.Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
Soru çok sacmaÜniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
Oteller evlilik cüzdanı sormuyor artık saçmalamaÜniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
O güvenlik soruşturması terör kısmını bağlıyor daha çok bende memurum güvenlik soruşturması sonrası kimlere kimlere kadro verdik bir bilseniz sizde bisi yok aynı odada kalın isterseniz hiç sıkıntı olmaz
Hıı soru sacma ve sızın cıkarımlarınızdan mantık akıyorSoru çok sacma
Restoranlar kapalı mı ki
Paket yaptırıp yeseydiniz kırlarda dolaşsaydınız
Sırf yemek yeöek için otele giriş yapmakbikemiyorum...
Ne alaka yaa devlet kimle yatıp kalktığımıza mı karışacakÜniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
Rahibe olmaya karar vermediysen sorun yokÜniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor