Evet bana da saçma geliyor ama memurlar forum da bu konuda elenen olmuş yazılıyordu bende ona dayanarak sordum yoksa tabi ki haklisiniz maalesef üllemizde bazı şeyler hep yanlış anlaşılıyorOtele giriş yapılınca illa seks mi yapılmak zorunda da bunu yazdığınızı anlamış değilim. Otel= seks fikrinden ne zaman kurtulacağız acaba ülkece..
Olmaz inşaALLAH. O araştırmalar üst düzey.memurluklarda oluyordur.. Ki eminimin ki savcısı, hakmi bile otel kaydı vardır.. bir dee 5 sene sonra otelden 10 sene sonra da adli bilgilerden siliniyor zaman aşımına uğruyor bu da var.Evet bana da saçma geliyor ama memurlar forum da bu konuda elenen olmuş yazılıyordu bende ona dayanarak sordum yoksa tabi ki haklisiniz maalesef üllemizde bazı şeyler hep yanlış anlaşılıyor
Siz şaka mısınız? Memurlar forum da bu yüzden elenen olmuş yazılmıştı bende ona dayanarak sordum milletin zeka seviyesini ölçmek size mi kaldı insan gibi bir soru sordum neresi absürt ?Bu zekayla memur olmak... standartlar iyice düştü
Otele gittik kaldık. Kizma birader oynadık. Sizin kalbiniz fesat. Tamam tamam.Otele giriş yapılınca illa seks mi yapılmak zorunda da bunu yazdığınızı anlamış değilim. Otel= seks fikrinden ne zaman kurtulacağız acaba ülkece..
Hehehee çok komik.. Müslümansınız sorsanız ama zina konusunda Allah gözünüzle görseniz bile gözlerinizi iki kere ovuşturun. Şahitlik yapacaksanız gözleriyle göreni şahit tutun diyor.. ama bakıyorum da ülkecek gözümüzle görmediğimiz şeylerde çok güzel astım astık kestim kestik yapabiliyoruz... Yazık bu çöp zihniyetee.. !!!Otele gittik kaldık. Kizma birader oynadık. Sizin kalbiniz fesat. Tamam tamam.
Konuyu tekrar okuyun. Tamam mı. Helalin olmayan bı erkekle otele gitmek bı gece beraber kalmak çok normal. Ben mi yalnısim. Konu saptırma işini yaparken doğru yerden vurmayı deneyin tamam mı . Olmadı böyleHehehee çok komik.. Müslümansınız sorsanız ama zina konusunda Allah gözünüzle görseniz bile gözlerinizi iki kere ovuşturun. Şahitlik yapacaksanız gözleriyle göreni şahit tutun diyor.. ama bakıyorum da ülkecek gözümüzle görmediğimiz şeylerde çok güzel astım astık kestim kestik yapabiliyoruz... Yazık bu çöp zihniyetee.. !!!
Allah razı olsun kardeşimHehehee çok komik.. Müslümansınız sorsanız ama zina konusunda Allah gözünüzle görseniz bile gözlerinizi iki kere ovuşturun. Şahitlik yapacaksanız gözleriyle göreni şahit tutun diyor.. ama bakıyorum da ülkecek gözümüzle görmediğimiz şeylerde çok güzel astım astık kestim kestik yapabiliyoruz... Yazık bu çöp zihniyetee.. !!!
Kardeşim bir gece beraber kalmadım erkek arkadaşım şehir dışından geldi bende bi kaç saat gittim ve sonra tekrar evime geldim.Konuyu tekrar okuyun. Tamam mı. Helalin olmayan bı erkekle otele gitmek bı gece beraber kalmak çok normal. Ben mi yalnısim. Konu saptırma işini yaparken doğru yerden vurmayı deneyin tamam mı . Olmadı böyle
Okuyorum okuyorum ama sizih kafanızdaki zinaya dair hiçbirşey göremiyorum. Çünkü gözümle görmedim. Allah ile onların arasında olan birşeyi de göremem. Gözümle görmediğim bir konu hakkında da hüküm verip iftira atamam.. Siz de bir yerden vurayım derken iftira atıyorsunuz dikkat edin.Konuyu tekrar okuyun. Tamam mı. Helalin olmayan bı erkekle otele gitmek bı gece beraber kalmak çok normal. Ben mi yalnısim. Konu saptırma işini yaparken doğru yerden vurmayı deneyin tamam mı . Olmadı böyle
Ne olup bittiyse Allah ve siz bilirsinz biz bilemeyiz bilmediğimiz bir konu hakkında da yargılamak hakkımız ve haddimiz değil. Birşey yaşamış olsanız bile belki pişman olacaksınz tövbe edeceksnz ve Rabbim sizi affedecek.. o yüzden neden bilmeden iftiraya kadar gidip kalp kıralım ki. Takılmayın siz bunlara..Allah razı olsun kardeşimülke bu ve bunun gibileri yüzünden gelişmiyor zaten.
Güvenlik sorusturmasi artik yapilmiyor.Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
Memurlar forumda böyle bir yazı gördüm bu yüzden güvenlik soruşturması olumsuz gelen var yazıyordu bende bu yüzden sormak istedim.
Böyle bişey yok. Bi sürü kere kaldım bi sürü kere de güvenlik soruşturması geçirdimÜniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
Memurlar forumda böyle bir yazı gördüm bu yüzden güvenlik soruşturması olumsuz gelen var yazıyordu bende bu yüzden sormak istedim.
Allah Allah diyosun ya sürekli Allah'ın yabancı bı erkekle aynı odada kalamaya izin vermediğini bilmen lazım.Okuyorum okuyorum ama sizih kafanızdaki zinaya dair hiçbirşey göremiyorum. Çünkü gözümle görmedim. Allah ile onların arasında olan birşeyi de göremem. Gözümle görmediğim bir konu hakkında da hüküm verip iftira atamam.. Siz de bir yerden vurayım derken iftira atıyorsunuz dikkat edin.
Bunu biliyorum ama gözünle görmediğin birşey hakkında atıp tutmamak gerektiğini atıp tutmanın bir iftira olduğunu senin de bilmen lazım.. Dersin ki yanlış bu dikkatli olun ama yok oteldeler kesin seviştiler mantığı saçmalığın daniskası.. Evet belki bir erkek ile bir kadının yalnz kalması doğru değil ama bilinmeyen bir konuda görünmeyen bir konuda emin olunmayan bir konuda "varmış gibi veya olmuş gibi" konuşmak da iftira ve günah almadır.. Hangisi daha kötü tartşmayalım isterseniz. Çünkü diğeri konu sahibinin günahı Allah ile onun arasında olan birşey belki bir tövbeyle affedilecek birşey ama sizin ithamınız ise kul hakkı.. Ve kul hakkının Allah katında affı yok helallik almadığınız müddetçe..Allah Allah diyosun ya sürekli Allah'ın yabancı bı erkekle aynı odada kalamaya izin vermediğini bilmen lazım.
Ne kadar kötü kalplisiniz yemek yemekten ve oturup sohbet etmekten başka bişey olmadı şehir dışında görev yapıyor çünkü sevgilim. Benim sorduğum soruya bakın konuyu ne kadar farklı yere çekiyorsunuz ben çok farklı bir soru sordum. Kimsenin ahlak bekçiliğini yapmak size düşmedi.Allah Allah diyosun ya sürekli Allah'ın yabancı bı erkekle aynı odada kalamaya izin vermediğini bilmen lazım.