Devlet memuruyum. Başım belaya girer mi?

Denizz345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
10
9
28
Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
Memurlar forumda böyle bir yazı gördüm bu yüzden güvenlik soruşturması olumsuz gelen var yazıyordu bende bu yüzden sormak istedim.

Son düzenleme:
Saçmalamayın allah aşkına ya

Soru çok sacma
Restoranlar kapalı mı ki

Paket yaptırıp yeseydiniz kırlarda dolaşsaydınız
Sırf yemek yeöek için otele giriş yapmakbikemiyorum..
Evet restoranlar kapalı şehir dışından geldi sevgilim ve odada yedik sonra biraz oturduktan somra çıKtık . Sırf yemek için otele giriş yaptığımı kim söyledi öyle bişey mi yazmışım konuyla bilgin varsa yaz eğer yoksa lütfen saçma sapan şeyler yazma

Arkadaşlar memurlar.forum da ggördüm ve kuşkulandım yazdım evet bencede çok saçma biliyorum ama bi kaç kişi güvenlik soruşturması başarısız gelir demişti o yüzden yazdım

güvenlik sorusturmalarin da kaldiginiz otele degil terorle baglantiniz varmi,organize suc baglantiniz varmi, yuz kizartici suclardan siciliniz varmi vs diye bakilir, kimse hangi otele kimle gittiginize bakmaz yani, emniyete yada tsk ya girecek olursaniz en fazla komsulariniza mahalle muhtariniza gelip 3 5 soru sorup gidiyorlar o kadar.
onlarin guvenlik sorusturmasi biraz daha genis kapsamli oluyor

Bu zekayla memur olmak... standartlar iyice düştü

Öyle bişey yok.

Sağ ve solumizda munker ve nekir diye iki melek var. Soldaki nekir kötü amelleri yazan memur. Bizzztttt . Malesef oraya işledi o amel. Bunu soruyorsan yazıldı artk . Tövbe et bence. Ha sen memur olcaksan kimse senin otelde sevgilinle kalmana karışamaz. Hiç ilgisi yok yani

guvenlik sorusturmasinda ona bakmazlar da. diyelim ki ilerde bir polisle evleneceksin. seni arastirmak istedi diyelim. aninda bulur otelde kiminle kaldigini. o yuzden polis bir koca bulma

Otele giriş yapılınca illa seks mi yapılmak zorunda da bunu yazdığınızı anlamış değilim. Otel= seks fikrinden ne zaman kurtulacağız acaba ülkece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…