Devlet herkesin internette ne yaptığını bilecek

Öyle boş boş okuyacaklarına bir el atsınlar. 3 aydır makale araştırıyorum biri de sen deli gibi aranıyorsun deyip göndermedi

Bir de maillerime çok fazla reklam geliyor takipte görevli arkadaşlardan ricam arada silmeleri. Öyle sadece okumakla olmaz siz hizmet için varsınız

Yaziniz güzel Tesekürler!
Bende bir kaç sey eklemek istedim....
Bu simdiki gördüklerimiz sadece AKP'in uzaktan görünen sudaki Buzdağları misalli gibi ama ileriki zamanlarda olayinin boyutun daha derin vede daha kötü oldugunu anladigimizda hepimiz için geç olmasindan korkuyorum ....
sevgimizi,saygimizi,acima duygumuzu,yardimlasma,gülmek,alamak dinimiz ,esler arasindaki iliski ,cocuklarimiz egitimi insani insan yapan iyi vede kötü olan herseyi bir tek kisinin tekelline GIRDI ..... bu REJIM kominist ülkelerinde bile yoktuR....
Ben bu rejime hayir diyorum....

Son düzenleme:
Ben arama motoruna neler yazacağımı bilirimBazılarının yüreğine her gün darbe yazıp yazıp indireyim de görsünler.Bu neyin korkusu yahu.Özel hayat mayat hak getire...

bence halk bu konuya da yeterince tepki göstermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…