- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
Bunlar demokrasiyi kullanarak bizi mecliste temsil etmek icin MILLETVEKILI secilerek o koltuklara geldiler.Yani bize hizmet icin... Ancak cikardiklari kanunlarla sadece kendi yerlerini saglama almaya, gerekirse bizi denetlemeye, kendi koltuklarini tehlikeye dusurecek birileri olursa sorgusuz sualsiz iceri atmaya yonelik kanunlar cikarmakla mesguller. SAdece kendilerine hizmet ediyorlar. Turkiye'ye padisahlik yonetimi getiriyorlar. HSYK yi de Adalet BAkanligina baglayarak yargiyi kayitsiz sartsiz ellerine gecirmenin pesindeler.. Istediklerini iceri atacak, istedikleri gibi at oynatabilecekler, ama hic kimsenin karsi dava acmasi mumkun olmayacak, savunmasi bile... Turkiye nereye gidiyor boyle... Yazik...
Bunlara oy veren kesim, savunan kesim, bunlar gelmeden onceki Turkiyeyi de boyle saniyor. Bugun 25 yasinda olan bunlar geldiginde daha 14 yasinda idi, bilip bildigi Turkiye bu. Hayir, Turkiye boyle degildi. Biz bu ulkede ozgur yasadik. Suleyman Demirel'in bir sozu vardi, "yuruyun, yurumekle yollar asinmaz" diye. Insanlar yurudu mu ses yapardi. Simdi yuruyenlerin ustune tomalar, gaz bombalari yuruyor. Hayir, eskiden Turkiye boyle degildi. Yiyenler bile boyle rahat yemediler. Ecevit, Suleyman Demirel, Turkiye'nin gecmisine imzasini atmis siyaset liderleri, basbakanlar, hic biri dunyanin en zengin liderleri arasina girip gitmedi... Uyanin, ulke elden gidiyor...
hsyk vs konularında sizinle aynı görüşteyim
ben akpartili değilim zaten (herhangi bi siyasi görüşüm de yok) ama objektif bakacak olursak eskiden de durumun farklı olduğunu düşünmüyorum
yargı önceden solcuların elindeydi her gelen kendisi ele geçirmeye çalışıyo zaten
diğer türlü olsa akp türbanı serbest bırakmak için 10 yıl harcamazdı daha kolay yapardı diye düşünüyorum
ayrıca süleyman demirel ecevit gibi liderler türkiyeyi maffetti şimdi onları savunmanızı hiç anlamıyorum ve objektif olmadığınızı düşündürdü bu bana
bu tarz liderleri kim nasıl savunabilir aklım almıyo
hele ki demirelin sözlerini buraya dizsek herkes gülmekten kendini alamaz heralde işi gücü kıvırmaktı adamın
Son düzenleme: