Devlet hastnesi meme büyütme doktor önerisi olan Varmı acil lütfen

Sebo0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
13
2
29
Selam kızlar ben yeniyim sorf bu konu için üye oldum yardımınıza ihtiyacım var
gögüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum özele bütçem yetmiyor devlet hastanesinden önerebileceğiniz doktor var mı hangi şehirden olduğu önemli değil

Canim ben ankarada devlet hastanesinde oldum ama fiyat dersen hemen hemen ozelle ayni oluyor gerci doktorun ustlugune bagli benim doktorum prof. 9 liraya yaptirdim.

REKLAMLAR !

Son düzenleyen: Moderatör:
gögüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum özele bütçem yetmiyor devlet hastanesinden önerebileceğiniz doktor var mı hangi şehirden olduğu önemli değil
Ankara ssk diskapi hastanesi plastik cerrahi dr. Musa keleş
Maksimum 4.500-5.000 aralıginda

Kuzum benim bildigim kadariyla kafadan ben geldim diyemiyorsun. En azindan ben oyle yaptim. Dr gittim fotolarim cekildi o fotolar konseye gosterildi konseyde ameliyat olabilir sonucu ciktiktan sonra ameliyat icin gun veriyorlar. O verilen gunden bir iki gun once gidip tahlillerini yaptiriyorsun. Iste bu kadar oldu da bitti maşallah

Kuzum benim bildigim kadariyla kafadan ben geldim diyemiyorsun. En azindan ben oyle yaptim. Dr gittim fotolarim cekildi o fotolar konseye gosterildi konseyde ameliyat olabilir sonucu ciktiktan sonra ameliyat icin gun veriyorlar. O verilen gunden bir iki gun once gidip tahlillerini yaptiriyorsun. Iste bu kadar oldu da bitti maşallah

Ne zaman yaptırdın doktorun kim? Birde hala devlet hastanesindemi doktorun memnun kaldoysan ismini verebilirmisin? Ya benim psikolojim bozuldu evlenmeyi bile bu yüzden erteliyorum doğum yapmadım ama kilo alıp veröekten keçi gögüsleri gibi oldu ankarada gittiğim bir doktorda söylemişti zaman ve cidden südyensiz 1 saniyem geçmiyor yaparlar herhalde banada

Başka önerisi olan yok mu ya

Ne zaman yaptırdın doktorun kim? Birde hala devlet hastanesindemi doktorun memnun kaldoysan ismini verebilirmisin? Ya benim psikolojim bozuldu evlenmeyi bile bu yüzden erteliyorum doğum yapmadım ama kilo alıp veröekten keçi gögüsleri gibi oldu ankarada gittiğim bir doktorda söylemişti zaman ve cidden südyensiz 1 saniyem geçmiyor yaparlar herhalde banada
Kuzum ben yazmistim yukarida ankara diskapi hastanesinde oldum musa hocaya cok memnunum dr hala orada gorev yapiyor ve ben daha yeni 15 ocakta ameliyat oldum. 22 gun oldu yani. 325 yuvarlak high profile puruzlu mentor marka kas alti meme alti kesisiyle kondu.
Sen niye bu kadar panik oldun iyice arastir iyi dusun sen de olursun insallah. Heyecen yapma bu kadar

Ben geçen hafta perşembe yani henüz bugün 1 hafta oldu. Ankara Nafiz Körez Devlet Hastanesinde Dr. Esabil Bey'e oldum. Silikon için 6000 tl verdim. Aynı zamanda göz kapağı ameliyatı oldum. Silikon, göz ameliyatı, refakatçı hepsi 7400 tl verdim. Her şey yolunda gayet iyi geçti dedi yarın dikişleri alacak ve kontrol var. Bende süreci çok merak ediyorum. Ben fazla pimpirikliyim iyileşme süreci bir geçse normal hayatıma bi dönsem.

Merhaba arkadaşlar meme büyütme için istanbul avrupa yakasında devlet hastanesinde çalışan doktor tavsiyeniz var mı?

Ben geçen hafta perşembe yani henüz bugün 1 hafta oldu. Ankara Nafiz Körez Devlet Hastanesinde Dr. Esabil Bey'e oldum. Silikon için 6000 tl verdim. Aynı zamanda göz kapağı ameliyatı oldum. Silikon, göz ameliyatı, refakatçı hepsi 7400 tl verdim. Her şey yolunda gayet iyi geçti dedi yarın dikişleri alacak ve kontrol var. Bende süreci çok merak ediyorum. Ben fazla pimpirikliyim iyileşme süreci bir geçse normal hayatıma bi dönsem.
Ela hanım merhaba esabil bey silikonun yanında meme dikleştirme de yaptı mı size

Ben de ankara numune hastanesinde ramazan hocaya ameliyat oldum 11. Günüm bugün. Diren takılmadı. İşini sağlama almayı çok seven bi dr. 8000 tl ye oldum.

Sormadım ama görüntüden anlaşıldığına göre yapmış. Daha 1 hafta yeni doldu şişlikler var hafif ağrım var.[/Q
geçmiş olsun ben de düşünüyorum uzun zamandır ama sadece meme dikleştirme ameliyatı istiyorum fakat çok zor bir ameliyat mı diye hep vazgeçiyorum esabil hoca iyi mi bu konuda acaba. Burun ameliyatı paylaşılmış en çok. Meme dikleştirme sizde de varsa ileriki günlerde durum paylaşımı yaparsanız çok teşekkür ederim size sağlıcakla kalın

X