• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesine atandım:)))

canım benimmm harbi kankam:16: olacağını biliyordum o kadar çalıştın emeğinin karşılığını aldın..kıskanıp dalga geçen üstüne yalan söyleyerek egosunu tatmin etmeye çalışan şahsada kapak olsun..öyle atıp tutmakla olmuyor işte:60::60::60::60::118::118::118:bitanecik arkadaşım benim inan sevinçten çığlık attım duyunca evdekiler soruyor noldu diye:1::1:hakkında hayırlı olur inşallah
bitanemmmm benimmmmmmm caanımsınnn allah razı olsun çok doğru diyosun ama o günleride özledim beee:60::118::118::118::118::118::118::118::118:
tebrik ederim hayırlı olsun çalışan hak ettiğini bulur ,darısı ben ve emek veren herkese ..

amin bitanemmm inşlhh istediğiniz yerler olur emekler boşa çıkmaz:71:

tebrikler hayırlı olsun darısı basımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inssnın emeğinin karşılığını alması kadar güzel bir şey yk,bnu bılıyorum..
tebrık ederım canım..hayırlı olsun...

Tebriklerrrr :) Darısı tüm atanamayanlara...

tebrikler,
hayırlı uğurlu olsun

Tebrikler,kutlarım...

tşk ederim kızlarrr darısı isteyenlerin başına inşlhh:71:

Tebrikler canım :) Senin mutluluğunu görünce bende mutlu oldum memur olduğuma :) (Ben ki kafamı kızdırmayın istifa ederim paşalar gibi ev hanımı olurum diyen biriyim :P)

Son düzenleme:
kızlarrr geçen yıldan beri hiç tercih yapmamıştım bulunduğum yere olsun diye bu kez bulunduğum yere kadro açıldı atanmışımmmmmmmmmmmmmmmmmm devlet hastanesine:52::66::64::32::74::10::8::62::62:

Ne güzell darısı benim başıma inşallah branşlarımız aynıymış seney giricem ben de sınava çalışmaya başladım inşallah olur :61:

hemşireler 60 puanla atanıyor atanman çok doğal :27::27::27::27::52::52::52:

evet ama arkadaş bulunduğu ilde kadro açılmasını bekledi.eşiyle ayrı gayrı düşmemek için başka yere yazmak istemedi,yoksa atanmada sorun yok,kadro açılırsada garanti girebilmek için çok çalıştı.nedenlerini bilmeden küçümsemeseydin keşke arkadaşım:34:

hemşireler 60 puanla atanıyor atanman çok doğal :27::27::27::27::52::52::52:

Nedir şimdi bu? Birşey yazmayacaktım dayanamadım.Arkadaş kazanmış mutluluktan uçuyo ne güzel bunu bu cümlelerle gölgelemeye mi çalışmak amacınız?İki kelime edip tebrik etmek yerine illa bi yerlerden saldırmak, ancak kendi içinde istediğin ama gerçekleştiremediğin amaçlarının isyankar bi şekilde dışa vurumu diye düşünüyorum.Canım o zaman sende al 60 puan sen de atan sen de sevin;) Bu arada kazanan arkadaşım seni tebrik ediyorum hep mutlu ol:32:

Nedir şimdi bu? Birşey yazmayacaktım dayanamadım.Arkadaş kazanmış mutluluktan uçuyo ne güzel bunu bu cümlelerle gölgelemeye mi çalışmak amacınız?İki kelime edip tebrik etmek yerine illa bi yerlerden saldırmak, ancak kendi içinde istediğin ama gerçekleştiremediğin amaçlarının isyankar bi şekilde dışa vurumu diye düşünüyorum.Canım o zaman sende al 60 puan sen de atan sen de sevin;) Bu arada kazanan arkadaşım seni tebrik ediyorum hep mutlu ol:32:

ağzına sağlık canım çok tşk ederim gereken cevabı vermişsin:46::38:sende hep mutlu ol inşlh allah gönlüne versin canım:71:

evet ama arkadaş bulunduğu ilde kadro açılmasını bekledi.eşiyle ayrı gayrı düşmemek için başka yere yazmak istemedi,yoksa atanmada sorun yok,kadro açılırsada garanti girebilmek için çok çalıştı.nedenlerini bilmeden küçümsemeseydin keşke arkadaşım:34:

saol kankam ben işteyken yada yokken sana vekalet veriyorum benim yerime her yere yazabilirsin bitanemm :38::38:bu arada birinden şüphelendim ama neyse hihihihihi:)))seninde aklına geldimii:))))

Son düzenleme:
ama başka insanlara nispet olsun diye bu sayfayı açarsan
bir başkasıda objektif olarak sana bu yorum yapar

doğu demişsin ben doğulu değilim ama doğuda bizim memleketimiz orayada hizmet et neden orası bizim memleketimiz değilimi.
vekaletsiz sana cevap yazıyorum.

Son düzenleme:
Tebrikler, darısı seneye benim başıma :10:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back