- Konu Sahibi ececikkk35
tebrik ederim hayırlı olsun çalışan hak ettiğini bulur ,darısı ben ve emek veren herkese ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitanemmmm benimmmmmmm caanımsınnn allah razı olsun çok doğru diyosun ama o günleride özledim beeecanım benimmm harbi kankamolacağını biliyordum o kadar çalıştın emeğinin karşılığını aldın..kıskanıp dalga geçen üstüne yalan söyleyerek egosunu tatmin etmeye çalışan şahsada kapak olsun..öyle atıp tutmakla olmuyor işte
:118::118::118:bitanecik arkadaşım benim inan sevinçten çığlık attım duyunca evdekiler soruyor noldu diye
hakkında hayırlı olur inşallah
tebrik ederim hayırlı olsun çalışan hak ettiğini bulur ,darısı ben ve emek veren herkese ..
tebrikler hayırlı olsun darısı basımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrik ederiim![]()
inssnın emeğinin karşılığını alması kadar güzel bir şey yk,bnu bılıyorum..
tebrık ederım canım..hayırlı olsun...
Tebriklerrrr :) Darısı tüm atanamayanlara...
tebrikler,
hayırlı uğurlu olsun
Tebrikler,kutlarım...
tebrikler Allah sevincini daim etsin.
Tebrikler canım :) Senin mutluluğunu görünce bende mutlu oldum memur olduğuma :) (Ben ki kafamı kızdırmayın istifa ederim paşalar gibi ev hanımı olurum diyen biriyim)
kızlarrr geçen yıldan beri hiç tercih yapmamıştım bulunduğum yere olsun diye bu kez bulunduğum yere kadro açıldı atanmışımmmmmmmmmmmmmmmmmm devlet hastanesine![]()
hemşireler 60 puanla atanıyor atanman çok doğal![]()
Nedir şimdi bu? Birşey yazmayacaktım dayanamadım.Arkadaş kazanmış mutluluktan uçuyo ne güzel bunu bu cümlelerle gölgelemeye mi çalışmak amacınız?İki kelime edip tebrik etmek yerine illa bi yerlerden saldırmak, ancak kendi içinde istediğin ama gerçekleştiremediğin amaçlarının isyankar bi şekilde dışa vurumu diye düşünüyorum.Canım o zaman sende al 60 puan sen de atan sen de sevinBu arada kazanan arkadaşım seni tebrik ediyorum hep mutlu ol
![]()
evet ama arkadaş bulunduğu ilde kadro açılmasını bekledi.eşiyle ayrı gayrı düşmemek için başka yere yazmak istemedi,yoksa atanmada sorun yok,kadro açılırsada garanti girebilmek için çok çalıştı.nedenlerini bilmeden küçümsemeseydin keşke arkadaşım![]()
ağzına sağlık canım çok tşk ederim gereken cevabı vermişsinsende hep mutlu ol inşlh allah gönlüne versin canım
![]()