• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet Hastanesinde..

rebullavanda

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
79
32
18
29
arkadaşlar haftaya devlet diş hastanesinde randevum var, gitmemin amacı hem ufak bir kontrol hem de benim dişlerim her gün fırçalamama rağmen bembeyaz olmuyor. :110:sigara kullanmıyorum ve çay kahve ile de aram yoktur. yine de renkleri hergün fırçalamama rağmen beyazlamıyor. karbonattan kabartma tozuna kadar herşeyi denedim. size sorum devlet hastanelerinde de beyazlatma işlemi yapıyorlar mı bir bilginiz var mı? sadece özel doktorlar mı yapıyor bunu?
bir de özelde fiyatı ne kadar bilen bayanlar aydınlatırlarsa seviniriim teşekkürler:KK15:

Oncelikle merhaba :KK54: bende ayni dertten muzdariptim,ozel doktota gittim. Bana; `` dis beyazlatma islemi,dislerin minesine zarar verir. Bir cok doktor maddi kaygilarla yapar bu islemi. Ben kendime,hastama saygimdan yapmiyorum,tavsiye etmiyorum. Dislerin beyaz olmasi onemli degildir,onemli olan temiz ve saglikli olmasidir. Bazi insanlarin diş rengi sarıdır,bu islem gecici beyazlik saglar. Kisa sirede eski haline döner `` demisti,vaz gectim yaptirmadim bende :)

Oncelikle merhaba :KK54: bende ayni dertten muzdariptim,ozel doktota gittim. Bana; `` dis beyazlatma islemi,dislerin minesine zarar verir. Bir cok doktor maddi kaygilarla yapar bu islemi. Ben kendime,hastama saygimdan yapmiyorum,tavsiye etmiyorum. Dislerin beyaz olmasi onemli degildir,onemli olan temiz ve saglikli olmasidir. Bazi insanlarin diş rengi sarıdır,bu islem gecici beyazlik saglar. Kisa sirede eski haline döner `` demisti,vaz gectim yaptirmadim bende :)
canım teşekkür ederim de iişte insan yine de eksik hissediyor kendini. sen bilirsin dişlerin sağlıklıdır iyidir hoştur ama dışarıdaki insan bilmez renginden dolayı.
bu yüzden endişeliyim kafamda var ama bilemiyorum kararsızım bende..

canım teşekkür ederim de iişte insan yine de eksik hissediyor kendini. sen bilirsin dişlerin sağlıklıdır iyidir hoştur ama dışarıdaki insan bilmez renginden dolayı.
bu yüzden endişeliyim kafamda var ama bilemiyorum kararsızım bende..
İsinin ehli bir doktora gorunun. Ayrica dış tabakayi kazidiklari icin disler çürümeye daha meyilli oluyormus. Ve bir kere yapildimi 6 ay 8 ayda bir yenilemek gerrkiyormus. Net bilemiyorum, oyle okumustum nette :)

Back