- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Ben 3 aylık olduğunda yaptırmak istiyodum eşimi zor ikna ettim. İstanbul'da devlet hastanesi çocuk cerrahına randevu aldım çok beğendiğim güvendiğim yeni bı hastane. Görüştük doktor çişini yapmada sıkıntı yoksa 3 kez idrar yolu enfeksiyonu gecirmediyse 5yas öncesi yapmıyoruz dedi. Sinir oldum eşim de bak gördün mü erken dedi şimdi başka doktora da götürmeye ikna edemiyorum
Eğer ameliyathane olmazsa devlet hastanesindede olur. Benim endişem çocuğu alıp götürmeleri. Çünkü bizden uzaklaşırsa sünnete iğneye gerek kalmadan paralar kendini. Hele son bi kaç gündür başka odaya geçsem ağlıyor yavrum. Yanında babası yada ben olursam boş yere o kadar para vermem zaten. Görüşeyim yazarım mutlaka burayada.Genel anestezi uygulamadıkları için ameliyathanede yapmıyorlar diye biliyorum arkadaşımın çocuğunun yanında babası vardı. Bi görüşün doktorla ben de merak ettim
Bu hafta bizimki de öyle atak haftasında olmalılar o yüzdendir :)Eğer ameliyathane olmazsa devlet hastanesindede olur. Benim endişem çocuğu alıp götürmeleri. Çünkü bizden uzaklaşırsa sünnete iğneye gerek kalmadan paralar kendini. Hele son bi kaç gündür başka odaya geçsem ağlıyor yavrum. Yanında babası yada ben olursam boş yere o kadar para vermem zaten. Görüşeyim yazarım mutlaka burayada.
Evet 16.haftadayız. Oğlan için atak benim için batak bir haftaBu hafta bizimki de öyle atak haftasında olmalılar o yüzdendir :)
Gata çocuk cerrahide tertemiz yaptırabilirsinizHanımlar merhabalar. Oğlum 4 aylık olacak. Geç bile kaldık bana kalırsa. Sünnet için bi merkez arayışına girdik, özel sağlık sigortası karşılamıyor denildi. Eşim devlet hastanesinde yaptıralım diyor. Ben bi klinik bulalım diyorum. Hastanede ameliyathanede yapılır sanırım sünnet yanına anne yada baba girebiliyor mu? Ankarada yaptırıp memnun kaldığınız bi hastane var mı?
Konya'da devlet hastanesinde yaptırdım oğluma gayet rahat oldu ameliyat hanede genel anestezi altında yapıldı ameliyat sonrası uyanması için yoğun bakımda beklerken beni yanına aldılar yarım saat anda sürdü yemek yeme yasağı bitince 3 saat sonra çıktık hastanedenHanımlar merhabalar. Oğlum 4 aylık olacak. Geç bile kaldık bana kalırsa. Sünnet için bi merkez arayışına girdik, özel sağlık sigortası karşılamıyor denildi. Eşim devlet hastanesinde yaptıralım diyor. Ben bi klinik bulalım diyorum. Hastanede ameliyathanede yapılır sanırım sünnet yanına anne yada baba girebiliyor mu? Ankarada yaptırıp memnun kaldığınız bi hastane var mı?
Peki nerede oluyor sünnet bilginiz var mı? Ameliyathaneye mi götürüyorlar bebeği?Gata çocuk cerrahide tertemiz yaptırabilirsiniz
Kaç aylıktı oğlunuz? Benim oğlum şu an 4 aylık olduğu için genel anestezi açlığına dayanamaz ki..Konya'da devlet hastanesinde yaptırdım oğluma gayet rahat oldu ameliyat hanede genel anestezi altında yapıldı ameliyat sonrası uyanması için yoğun bakımda beklerken beni yanına aldılar yarım saat anda sürdü yemek yeme yasağı bitince 3 saat sonra çıktık hastaneden
Bir yaşındaydı doktor söyler zaten size olup olamayacağınıKaç aylıktı oğlunuz? Benim oğlum şu an 4 aylık olduğu için genel anestezi açlığına dayanamaz ki..
Yegenim 7 aylıktı genel anestezi ile oldu. Yetiskin kadar 12 saat istemiyorlar açlığı. Ama uyanmasi coook sıkıntılı oldu. Anesteziden dolayi cok fazla kustu. Çocugun o halini gorunce icim parçalandı. Bir kez daha sukrettim oglum lokal oldu diye. Sadece cani sıkılınca az az agladi, onda da babasi telefondan şarkılar açınca sustu.Kaç aylıktı oğlunuz? Benim oğlum şu an 4 aylık olduğu için genel anestezi açlığına dayanamaz ki..
Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki benim oğlumda olmadı kusma felan az mızıldandı o kadarYegenim 7 aylıktı genel anestezi ile oldu. Yetiskin kadar 12 saat istemiyorlar açlığı. Ama uyanmasi coook sıkıntılı oldu. Anesteziden dolayi cok fazla kustu. Çocugun o halini gorunce icim parçalandı. Bir kez daha sukrettim oglum lokal oldu diye. Sadece cani sıkılınca az az agladi, onda da babasi telefondan şarkılar açınca sustu.
Eger tıbbi bir gerekce yoksa kesinlikle ama kesinlikle genel anestezi tercih etmeyin
Bir yaşındaydı doktor söyler zaten size olup olamayacağını
Oglum 3.5 aylikken sunnet oldu. Ozel hastaneydi. Lokal anestezi olduğu için ameliyathane degil. Dolayısıyla babasi ve dedesi girdi yanina.
Genel aneztezi ile olacaksa, bildiğim kadariyla odada hafif bir sedasyon veriyorlar, o sekilde ameliyathaneye alıyorlar. Cocuk hem ağlamıyor hem hatırlamıyor. Yeğenimin anestezili dis dolgusu böyle olmuştu.
Eger yaptiracaksaniz acele edin. 1 aya kalmadan yüzüstü dönmeye başlar. Bence dönmeden yaptırın zaten cok kolay iyilesiyor
Yegenim 7 aylıktı genel anestezi ile oldu. Yetiskin kadar 12 saat istemiyorlar açlığı. Ama uyanmasi coook sıkıntılı oldu. Anesteziden dolayi cok fazla kustu. Çocugun o halini gorunce icim parçalandı. Bir kez daha sukrettim oglum lokal oldu diye. Sadece cani sıkılınca az az agladi, onda da babasi telefondan şarkılar açınca sustu.
Eger tıbbi bir gerekce yoksa kesinlikle ama kesinlikle genel anestezi tercih etmeyin
Iyi akşamlar salı günü oğlum sünnet olacak 3.5 aylık sonrası süreç çok mu kolay gerçekten çok tedirginimOglum 3.5 aylikken sunnet oldu. Ozel hastaneydi. Lokal anestezi olduğu için ameliyathane degil. Dolayısıyla babasi ve dedesi girdi yanina.
Genel aneztezi ile olacaksa, bildiğim kadariyla odada hafif bir sedasyon veriyorlar, o sekilde ameliyathaneye alıyorlar. Cocuk hem ağlamıyor hem hatırlamıyor. Yeğenimin anestezili dis dolgusu böyle olmuştu.
Eger yaptiracaksaniz acele edin. 1 aya kalmadan yüzüstü dönmeye başlar. Bence dönmeden yaptırın zaten cok kolay iyilesiyor
Ben de yaptırmadan önce sormuştum kimse cevap vermediIyi akşamlar salı günü oğlum sünnet olacak 3.5 aylık sonrası süreç çok mu kolay gerçekten çok tedirginim