Devlet hastanesinde sezaryenle doğum yapan anneler, doktor sezaryen dikişini estetik dikiş mi atıyor?

sadolinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
1.823
1.423
53
31
Evet kızlar ben ilk doğumu özelde yaptım sezaryen dikişi olarak estetik dikiş atıldı ve hiç belli değil çok memnunum. Bu doğum da devlet hastanesinde olacak ama ya eski usul atılıyorsa diye tedirginim ve doktoruma bunu sormama daha iki hafta var bu soruyu her gidişimde unutuyordum.

Bir tanıdığıma estetik dikiş yaparken aynı hastane başka tanıdığıma attılan dikişi gidip aldırdı. İki kişi arasındaki fark kiloydu. Kilosu 100 üstünde olana alınabilir dikiş atmışlardı. İkisi de 3. Sezaryenlerini oluyordu.

Ae çok enteresan ilk defa kiloya göre dikiş atıldığını duydum. Eski yöntem olan dikiş için aldırmaya giderken çok zorluk yaşıyormuş anneler. Kendi ablamdan da biliyorum ama o 15-16 yıl önce sezaryen oldu ve aşırı zordu onun her şeyi. Benim kilom düşük öyleyse devlette estetik olur diyorsunuz yani. Teşekkür ederim

Üniversite hastanesinde doğum yaptım estetik dikil yapıldı baya geçti dikiş izi

İyi bir özel hastanede sezaryen oldum doktorum iz kalmayacağını söylemişti bayağı bildiğin iz duruyor benim vallahi
Gerçekten mi ya bı arkadaşımın da dediğiniz gibi o da özel hastanede oldu ama derisi bayağı kabarık o dikiş yerinin. Benim iyileşme sürecim hızlıydı belki derinin kalınlığı inceliği ile alakalıdır bilemedim. Geçmiş olsun, inşallah zamanla düzelir.

Yani bir yıl oldu beni rahatsız etmiyor ama kesinti falan gözüküyor izden kastımız bu herhalde değil mi

Yani bir yıl oldu beni rahatsız etmiyor ama kesinti falan gözüküyor izden kastımız bu herhalde değil mi
Hayır iz zaten belli oluyor ama ten renginde gözüküyor ve dokununca ele gelmiyor benim. Arkadaşımın dikişi şiş, kabarık duruyor ve pembe duruyor onun da bir buçuk yıl oldu sezaryen olalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…