- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Üniversite hastanelerinde çekiyorlar. Ancak anestezili değil diye biliyorum. Bir de ileriye tarih veriyorlar.Özel hastanede 1.000 tl fiyat çıkardılar, devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum mümkün müdür?
Teşekkür ederim. Devlet hastanelerinin yapmamasına şaşırdım ayrıca.Üniversite hastanelerinde çekiyorlar. Ancak anestezili değil diye biliyorum. Bir de ileriye tarih veriyorlar.
Istanbul. Teşekkür ederim.Ben devlette yaptirdim hicbi ücret ödemeden.hangi sehirdesiniz
Ben özelde yaptırdı 500 tl Adana da uyutmadılar aşırı canım yandı baya bi ağladım anesteziyle 750 tl idi... ama başka çektirenler vardı fazla canları yanmış gibi değildi sizi korkutmak istemem hatta eşim bile millet gülerek çıkıyor odadan dedi
1.000 tl çıkardılar bana başka hastane araştırayım o zaman doğumumu da orda yaptığım için güveniyordum ama fiyattan sonra bilemedim simdi. Insallah cok acimaz.Istanbulda 500,350 her paraya göre war bin tl çok hemde son teknoloji yapiyolar yani. Dewlette sira gelmez
Adetin 7.günü mü yapildi ışlem?Echomar yada betatom mr. Kanuni araştırma hastanesi ile anlaşmalılar ben 300 çektirdim anestezisiz. Biraz acılı oldu ama oyle korkulacak gibi değil. Hemen sonucu eline veriyorlar. Ozel hastaneler cok para istiyor
.
Adetten sonra dediler bana bitti gittim yani 9. Gunde gittimAdetin 7.günü mü yapildi ışlem?
Teşekkür ederim. Bana ozeldeki dr 7.günü dedi ama adet sonrasi olmasi yeterli sanirim.Adetten sonra dediler bana bitti gittim yani 9. Gunde gittim
Yani bebek olmasın die ve ilişki olmaması lazım yaptırmadan 2 gun onceTeşekkür ederim. Bana ozeldeki dr 7.günü dedi ama adet sonrasi olmasi yeterli sanirim.
Cok açıklama yapmiyo dr lar ya..Yani bebek olmasın die ve ilişki olmaması lazım yaptırmadan 2 gun once
Iyice kafam durdu artık. Devlettekiler de gittik diye sövecek utanmasalar.Ozel oyle biraz kanuni iyi o yönde yogun biraz ama randevulu gidiosun zaten kendi hastalaro oluncada alıyorlar normal muayene. Bana kendileri dedi anlaşmalı yerlerimiz var die sonra ben aradım betatom mr Bahçelievler de cekindim ordaki kız dedi bana ilişki olmamasını falan.
Anestezili yapacağız dedi ama...Çogu özel hastanenin teknolojisi c kollu röntgen degil bak söylym canın yanar. Görüntülüme merkezlerlerne git. Betatom, echomar gibi
Ben hep derim doktor işi şans işi die. Benim devletteki doktororum ozele bin basar bilgisiyle ilgisiyle ancak o da cok cok yogun sonuç bile göstermek zülüm kapıda kırk kişiyle tartışıp giriyorsun anca. O yüzden kanuni ye gidip geldimIyice kafam durdu artık. Devlettekiler de gittik diye sövecek utanmasalar.
Özel desen dini imani para.
Ilişki konusunda bilgi vermedi bile..
Ne kadardır çocuk istiyosunuz? 1 yılı geçtiyse infertilite bölümüne randevu alın oradan sizi yönlendirip çekiyolarIstanbul. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?