Devlet hastanesinde rahim filmi

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Özel hastanede 1.000 tl fiyat çıkardılar, devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum mümkün müdür?

Ben özelde yaptırdı 500 tl Adana da uyutmadılar aşırı canım yandı baya bi ağladım anesteziyle 750 tl idi... ama başka çektirenler vardı fazla canları yanmış gibi değildi sizi korkutmak istemem hatta eşim bile millet gülerek çıkıyor odadan dedi

Istanbulda 500,350 her paraya göre war bin tl çok hemde son teknoloji yapiyolar yani. Dewlette sira gelmez
1.000 tl çıkardılar bana başka hastane araştırayım o zaman doğumumu da orda yaptığım için güveniyordum ama fiyattan sonra bilemedim simdi. Insallah cok acimaz.

Echomar yada betatom mr. Kanuni araştırma hastanesi ile anlaşmalılar ben 300 çektirdim anestezisiz. Biraz acılı oldu ama oyle korkulacak gibi değil. Hemen sonucu eline veriyorlar. Ozel hastaneler cok para istiyor
.

Ozel oyle biraz kanuni iyi o yönde yogun biraz ama randevulu gidiosun zaten kendi hastalaro oluncada alıyorlar normal muayene. Bana kendileri dedi anlaşmalı yerlerimiz var die sonra ben aradım betatom mr Bahçelievler de cekindim ordaki kız dedi bana ilişki olmamasını falan.

Iyice kafam durdu artık. Devlettekiler de gittik diye sövecek utanmasalar.
Özel desen dini imani para.
Ilişki konusunda bilgi vermedi bile..

Iyice kafam durdu artık. Devlettekiler de gittik diye sövecek utanmasalar.
Özel desen dini imani para.
Ilişki konusunda bilgi vermedi bile..
Ben hep derim doktor işi şans işi die. Benim devletteki doktororum ozele bin basar bilgisiyle ilgisiyle ancak o da cok cok yogun sonuç bile göstermek zülüm kapıda kırk kişiyle tartışıp giriyorsun anca. O yüzden kanuni ye gidip geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…