Devlet hastanesinde rahim filmi

:110:

Ben hep derim doktor işi şans işi die. Benim devletteki doktororum ozele bin basar bilgisiyle ilgisiyle ancak o da cok cok yogun sonuç bile göstermek zülüm kapıda kırk kişiyle tartışıp giriyorsun anca. O yüzden kanuni ye gidip geldim

Doktorunuz kimdi acaba ?

C kollu olan var 0 acıymış 650 tl denmişti bana şişli echomarda.. Sonra hamile kaldım çekilemedim.

Üniversite hastaneleri sigorta kapsamında ücretsiz çekiyor ama geç tarihli randevu alınıyor maalesef. Acısı konusunda ise dayanılamayacak gibi değil işlem bitince illaki biraz sarsıyor. Anestezili olanı da araştırmıştım ve tamamen uyutmadıklarını yine hissedebileceğimi öğrenmiştim. Normal olanı yaptırdım bende sonuçta doğuma hazırlanıyorsak her şeye katlanabiliriz bence. Şimdiden bol şans.

Üniversite hastaneleri sigorta kapsamında ücretsiz çekiyor ama geç tarihli randevu alınıyor maalesef. Acısı konusunda ise dayanılamayacak gibi değil işlem bitince illaki biraz sarsıyor. Anestezili olanı da araştırmıştım ve tamamen uyutmadıklarını yine hissedebileceğimi öğrenmiştim. Normal olanı yaptırdım bende sonuçta doğuma hazırlanıyorsak her şeye katlanabiliriz bence. Şimdiden bol şans.
Canım hangi hastanede çektirdin bende cektiricem ama çok pahalı devlette cekilicem ama ben bı devlet hastanesindeki kadın doğuma gittim hiç bı devlet çekmez dedi şuan okuduklarını şaşırdım gercekten banada söyler misin nerde çekildim şimdiden teşekkürler 😘

Back