Merhaba
Dr Erhan sönmez hakkında bilgi toplamaya çalışırken konu başlığını gördüm. 31 yaşındayım ve bu yaşıma kadar göğüslerimin küçük olmasının vermiş olduğu özgğven eksikliği ile geldim. İş hayatının yoğunluğu maddi imkansızlıklar VS yüzünden ne muayane oldum ne de böyle bişiye kalkışabildim.son 1 yıldır yoğun bir şekilde eksikliğini hissediyor ve bu konuda manen yıpranmış ve eksik hissediyorum. Zaten ben yıllardır hep araştırırım ama harekete geçemedim o ayrı. Dün ani bir kararla online randevu üzerinden hiç araştırma yapmadan kimde boşluk varsa o plastik cerraha randevu alıcam dedim
ve aldım. Dr Erhan sönmez hmm ismi güzel hadi hayırlısı deyip aldım randevumu. Kasımın 6 sında randevum var kendisiyle.ilk defa göğüslerim le ilgili muayene olucam bir plastik cerraha. Hayırlısı olsun diyorum benim için buradan da devlet hastanesinde yaptırmak isteyipte doğru düzgün bilgi edinemeyen herkese yardımcı olucam inşallah.bu arada sorunuzun cevabına belli biraz ışık tutabilmek adına benim yaptığım araştırmalarda silikonu hastahane alıyor
protez ücreti ve hastane ücreti ödeniyor. Yani siz protez ücretini hastaneye ödüyorsunuz. Dışarıdan alsanız da çok bişi farkediceğini zannetmiyorum. Fiyatlar dolar üzerinden belirlendiği için zaten şu an muhtemelen yüksektir diye düşünüyorum. Eğer doktor bunu bir sağlık problemi olarak rapor ederse sigorta ameliyatı karşılıyor. Sanırım heyet kararıyla yapılıyor. Benim meme dokum bile yok gelişmedi hiç erkek memesinden hiçbir farkı yok. Umarım drum bu konuda bana yardımcı olur ben de minimum masrafla mutlu sona ulaşırım. Siz ne yaptınız karar verdiniz mi? Dr Erhan beyle görüştünüz mü hiç?