- 27 Mayıs 2018
- 216
- 61
- 28
-
- Konu Sahibi sttnckmsakkskk
Yok mu ya kimse ?????
Merhaba, devlet hastanesinde iyi bir doktora gittiğimde asistanı bana sıranın 2 yılda anca geleceğini ve özelden 5 bin lira az olacağını söyledi. İstiyosan bekle ama sen bilirsin dedi. O gün devlette olma konusunu kapattım ben :)
Evet bende haydar paşa numune hastanesinden randevu alamıyorum bir türlümerhabalar marmara eğitim ve araştırma hastanesi yapıyor.fakat şu an pandemi dolayısıyla randevu verilmiyor
merhaba veriyolar biz aldık fakat gidemedik sağlık sorunlarından dolayı.haydarpaşa çok rahat randevu veriyor şu anEvet bende haydar paşa numune hastanesinden randevu alamıyorum bir türlü
Ne kadar süre veriyorlar. Okmeydanı eğitim araştırma Hastanesine gittim, 2 sene gün verdiler. Beklemedim bende. Pandemi falan filan girince 3 sene geçti zaten. Şimdi tekrar arayış girdim. Haydarpaşa daha erken gün verir mi acaba? Birde maliyet yaklaşık olarak ne tutar?merhaba veriyolar biz aldık fakat gidemedik sağlık sorunlarından dolayı.haydarpaşa çok rahat randevu veriyor şu an
gitmedik malesef yazdım ya ..yarın özel hastaneye gıdicezNe kadar süre veriyorlar. Okmeydanı eğitim araştırma Hastanesine gittim, 2 sene gün verdiler. Beklemedim bende. Pandemi falan filan girince 3 sene geçti zaten. Şimdi tekrar arayış girdim. Haydarpaşa daha erken gün verir mi acaba? Birde maliyet yaklaşık olarak ne tutar?
Ben devlet hastanesinde oldum ve çok memnunum doktorumdan Allah razı olsun 8 ay oldu iz bile kalmafı neredeyse ve asla belşi değil protez olduğuMerhaba, devlet hastanesinde iyi bir doktora gittiğimde asistanı bana sıranın 2 yılda anca geleceğini ve özelden 5 bin lira az olacağını söyledi. İstiyosan bekle ama sen bilirsin dedi. O gün devlette olma konusunu kapattım ben :)
Merhabalar hangi hastanede oldunuz acaba maliyeti ne kadar tuttu.bende yaptırmayı düşünüyorum daBen devlet hastanesinde oldum ve çok memnunum doktorumdan Allah razı olsun 8 ay oldu iz bile kalmafı neredeyse ve asla belşi değil protez olduğu
merhaba hangi hastaneye gitmiştiniz acabaMerhaba, devlet hastanesinde iyi bir doktora gittiğimde asistanı bana sıranın 2 yılda anca geleceğini ve özelden 5 bin lira az olacağını söyledi. İstiyosan bekle ama sen bilirsin dedi. O gün devlette olma konusunu kapattım ben :)
merhaba biraz detay verir misiniz acaba hangi hastanede ne kadara nasıl oldunuuzBen devlet hastanesinde oldum ve çok memnunum doktorumdan Allah razı olsun 8 ay oldu iz bile kalmafı neredeyse ve asla belşi değil protez olduğu
Çok özür dilerim yeni gördğm Ankara da oldum doktorum Emre Özenalp 11 bin lira tuttu tüm masraflarMerhabalar hangi hastanede oldunuz acaba maliyeti ne kadar tuttu.bende yaptırmayı düşünüyorum da
Suan nasıl memnunmuşsunuz tavsıye üzerinemi gittiniz malum insan doktor konusunda endişe ediyor ama özellerde çok masraflıÇok özür dilerim yeni gördğm Ankara da oldum doktorum Emre Özenalp 11 bin lira tuttu tüm masraflar
Hangi dr hangi hastaneBen devlet hastanesinde oldum ve çok memnunum doktorumdan Allah razı olsun 8 ay oldu iz bile kalmafı neredeyse ve asla belşi değil protez olduğu