- 23 Mayıs 2016
- 94
- 16
- 30
-
- Konu Sahibi cinimikcik
Ben de düşünüyorum ama hiç bilgi alamadım maalesefMerhaba herkese.
Ben önümüzdeki bir iki ay içinde meme büyütme ameliyatı düşünüyorum. Ancak özele bütçem yok. Aaramızda fiyat bilgisi olan var mı acaba? Özellikle güncel fiyatlar varsa çok sevinirim ama bildiğiniz fiuyatları da yılına göre yazarsanız tahmini bir şeyler ayarlayabilirim belki bende. Artık bunaldım bu küçüklerden. En acilinden yaptıracağım
Kimse bilmiyor demek. Üzüldüm ya... Ben 20 gün içinde biriyle görüşeceğim. Bilgi alırsam yazarım. Siz de yazın lütfenBen de düşünüyorum ama hiç bilgi alamadım maalesef
Her hastane ayrı fiyat çekiyor canım ama minimum 14k.ve üstü fiyatlar 14 16 bin arası ama geçen gün bi medikalci ile görüştüm SGK nin yarısını karşıladığını söyledi bunun için 3 tane rapor aliyomuşsun hastane ücreti yani ameliyat masrafı dahil protezle birlikte 7 bin oluyo dedi bakalım önümüzdeki günlerde 3 tane doktorla görüşücem ikisi profesör doktor bilgi alıp sizede yazarım güncel fiyatlarıKimse bilmiyor demek. Üzüldüm ya... Ben 20 gün içinde biriyle görüşeceğim. Bilgi alırsam yazarım. Siz de yazın lütfen
14-16 dediğiniz fiyatlar protez dahil mi?Her hastane ayrı fiyat çekiyor canım ama minimum 14k.ve üstü fiyatlar 14 16 bin arası ama geçen gün bi medikalci ile görüştüm SGK nin yarısını karşıladığını söyledi bunun için 3 tane rapor aliyomuşsun hastane ücreti yani ameliyat masrafı dahil protezle birlikte 7 bin oluyo dedi bakalım önümüzdeki günlerde 3 tane doktorla görüşücem ikisi profesör doktor bilgi alıp sizede yazarım güncel fiyatları
lütfen tecrübeleribnizi yazar mısınız bende yaptırmak istiyorum.Her hastane ayrı fiyat çekiyor canım ama minimum 14k.ve üstü fiyatlar 14 16 bin arası ama geçen gün bi medikalci ile görüştüm SGK nin yarısını karşıladığını söyledi bunun için 3 tane rapor aliyomuşsun hastane ücreti yani ameliyat masrafı dahil protezle birlikte 7 bin oluyo dedi bakalım önümüzdeki günlerde 3 tane doktorla görüşücem ikisi profesör doktor bilgi alıp sizede yazarım güncel fiyatları
Evet protez dahil fiyatlar devlet hastanesi 14 ila 16 bin diyor. Rapor doktorlar tarafından hazırlanan protez ücretinin yarısını SGK tarafından karşılanması için hazırlanan bir prosedür. Eğer 3 ayrı doktordan rapor alırsanız 7 bine denk geliyormuş ameliyat masrafı protez dahil. Doktorlarla görüşeceğim bende bakalım daha net bilgi veririm14-16 dediğiniz fiyatlar protez dahil mi?
Rapor meselesini anlamadım ben. 3 tane rapor ne raporu tam olarak? 7 bin ayrı ameliyat ücreti ayrı mı oluyor ben mi anlayamadım. Görüştüğünüz doktorlarla ilgili gelişmeleri bana da söylerseniz çok sevinirim. Ben de 11 mart için bir doktora randevu aldım. Ben de bilgi yazarım buraya.
Tabii muhakkak. Bende yıllardır araştırma içindeyim bu sene karar verdim olmak istediğime. Ameliyat ile ilgili her konu konuşuluyor fiyat hariç ama burası bilgi ve yardım platformu o yüzden bu konununda konuşulması gerekiyor kimden ne fiyat aldıysam tek tek yazarım herkes faydalansınlütfen tecrübeleribnizi yazar mısınız bende yaptırmak istiyorum.
Çok çok teşekkür ederim gerçekten. Sizden haberleri bekliyorum öyleyseEvet protez dahil fiyatlar devlet hastanesi 14 ila 16 bin diyor. Rapor doktorlar tarafından hazırlanan protez ücretinin yarısını SGK tarafından karşılanması için hazırlanan bir prosedür. Eğer 3 ayrı doktordan rapor alırsanız 7 bine denk geliyormuş ameliyat masrafı protez dahil. Doktorlarla görüşeceğim bende bakalım daha net bilgi veririm
Arkadaşlar ben 30 Ocakta gittim Şehir Hastanesine bana fiyat olarak 15bin sadece protez parası yatırmam gerektiğini 1 şubatta fiyatların güncellenecegi 18bin olacağını söyledi..Hastane ücreti de 2bin.Oyle olunca ben de özel de yaptırdım.Hatta medikali aradim kredi kartına taksit yaparlar mı diye.Pesin ya da iban dedilerTabii muhakkak. Bende yıllardır araştırma içindeyim bu sene karar verdim olmak istediğime. Ameliyat ile ilgili her konu konuşuluyor fiyat hariç ama burası bilgi ve yardım platformu o yüzden bu konununda konuşulması gerekiyor kimden ne fiyat aldıysam tek tek yazarım herkes faydalansın
Özelde ne kadara oldunuz? Ve ben anlamadım. Peşin ya da iban derken? Nakit ya da ibana doğrudan net ödeme mı istediler?Arkadaşlar ben 30 Ocakta gittim Şehir Hastanesine bana fiyat olarak 15bin sadece protez parası yatırmam gerektiğini 1 şubatta fiyatların güncellenecegi 18bin olacağını söyledi..Hastane ücreti de 2bin.Oyle olunca ben de özel de yaptırdım.Hatta medikali aradim kredi kartına taksit yaparlar mı diye.Pesin ya da iban dediler
Merhaba kime ameliyat oldunuz ve ne kadar ödediniz acaba ? bende protez ile meme büyütme istiyorum.Ozelde 23 bine oldum.Devlet hastanesi de bana 20bine mal olacakti ama tarih Nisan o da belki ve profosor değildi doktor.Ameliyat öncesi o an ücreti ödemem istendi sıraya girebilmem için.Pesin istediler parayı.Ozelde ben 16bin peşin kalanı kredi kartı ile ödedim.Bu arada medikal den almamı istemişti devlet hastanesi doktoru onlar da ibana ya da elden yatırmam gerektiğini söylemişti
Merhaba özelde kime oldunuz ve sonuçtan memnun musunuz ?Ozelde 23 bine oldum.Devlet hastanesi de bana 20bine mal olacakti ama tarih Nisan o da belki ve profosor değildi doktor.Ameliyat öncesi o an ücreti ödemem istendi sıraya girebilmem için.Pesin istediler parayı.Ozelde ben 16bin peşin kalanı kredi kartı ile ödedim.Bu arada medikal den almamı istemişti devlet hastanesi doktoru onlar da ibana ya da elden yatırmam gerektiğini söylemişti
Prof Dr Erol Kesiktasa yaptırdım.Cok memnun kaldimMerhaba özelde kime oldunuz ve sonuçtan memnun musunuz ?
Merhaba. Ben bugün 16 bin fiyat aldım devlet hastanesinden. 12 bin protez 4 bin de hastanedeki işlemler (ameliyat, anestezi, tahliller vs). Haber vereceğim demiştim diye söylemek istedim :)Tabii muhakkak. Bende yıllardır araştırma içindeyim bu sene karar verdim olmak istediğime. Ameliyat ile ilgili her konu konuşuluyor fiyat hariç ama burası bilgi ve yardım platformu o yüzden bu konununda konuşulması gerekiyor kimden ne fiyat aldıysam tek tek yazarım herkes faydalansın
Aaa çok uzun süre yaAma şöyle bir durum var. Öncelikli hastalar olduğu için bize sıra gelmesi 6 ayı falan bulabiliyormuş