Devlet hastanesinde meme büyütme 2019

merhaba, benim aslinda goguslerim var fakat fazla kilo alip vermekten icleri bosaldi ve sarkti gibi hissediyorum. ve normalde de cok yumusaklar goguslerim bu yuzden silikon ile diklestirme dusunuyorum ama izler konusunda hep kararsizim, iz kalir mi vs diye.bu konu hakkinda bilgisi olan paylasabilir mi ?
ayrica gecmis olsun, umarim gogusleriniz istediginiz gibi olmustur

İz var tabiki ama doktorun verdiği jeli kullanırsanz belli belirsiz gözüküyor ben çok memnunum çok şükür darısı sizlere inanılmaz özgüven getiren birşey benimde emzirmesen sonra boşaldığı için yaptırdım

Merhaba ben de taksim eğitim ve araştırma hastanesinde muayene oldum silikon en kaliteli yeni nesil fda onaylı 4 marka saydı doktorum 6.500₺ Fiyat verdi hastane için ödenecek tutar 1.600₺ ve südyeni kendiniz alıyorsunuz 2 ay içinde sıra gelirmiş

merhaba, ameliyatınızı oldunuz mu? nasıl geçti?

Ben size teşekkür etmek istiyorum. Burda sizin yazdığınız yazıyla birlikte Dr. Aykut Gök bulup 21 şubatta ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Tekrar teşekkür ederim

Ben size teşekkür etmek istiyorum. Burda sizin yazdığınız yazıyla birlikte Dr. Aykut Gök bulup 21 şubatta ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Tekrar teşekkür ederim
Merhaba,doktor şu an da Bağcılar devletteymiş,peki siz doktorun özelinde mi,yoksa devlette mi oldunuz fiyat ve memnuniyetiniz konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz?Ve coronayla uğraştığımız şu dönemde sağlıklı mutlu günler dilerim :))

Merhaba, ben Bağcılar Devlette ameliyat oldum. Arkadaşım da doktorun anlaşmasının olduğu özel bir hastanede oldu. Çünkü günleri çok doluymuş ancak böyle ayarlayabildi. Hastane konusu tamamen doktorun insiyatifine kalmış yani.. Fiyat konusu değişkenlik gösterebiliyor. Burda Konuyu açan bayanın söylediği fiyat ortalamasına oldum. Arkadaşım 11e özelde oldu. Ama dediğim gibi hastane, yapılacak işlem, kullanılacak protez markasına göre fiyatlar değişiyor. Ben doktordan gayet memnun kaldım problemim yok

Siz proteze mi 7000 tl verdiniz hastaneye ayriyetten vermediniz mi

hangi şehirde oldunuz acaba.bende dikleştirme ve silikon istiyorum.tabi devlette sınırım 10 bin.diyarbakır yada ankarada önerebilceğiniz bır yer varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…