- 14 Haziran 2017
- 11
- 8
- 31
merhaba, benim aslinda goguslerim var fakat fazla kilo alip vermekten icleri bosaldi ve sarkti gibi hissediyorum. ve normalde de cok yumusaklar goguslerim bu yuzden silikon ile diklestirme dusunuyorum ama izler konusunda hep kararsizim, iz kalir mi vs diye.bu konu hakkinda bilgisi olan paylasabilir mi ?
ayrica gecmis olsun, umarim gogusleriniz istediginiz gibi olmustur
Canım ameliyat oldun mu merak ettimMerhaba ben bugün haydarpaşa numune ye gittim 4 bin tl hastane masrafı olduğunu artı 4.500 tl gibi bir rakam silikon olduğunu söyledi.
göğüs ucum içeride olduğu için doktor silikon taktırsanda uc dışarı çıkmaz dedi o yüzden vazgeçtimCanım ameliyat oldun mu merak ettim
Merhaba ben de taksim eğitim ve araştırma hastanesinde muayene oldum silikon en kaliteli yeni nesil fda onaylı 4 marka saydı doktorum 6.500₺ Fiyat verdi hastane için ödenecek tutar 1.600₺ ve südyeni kendiniz alıyorsunuz 2 ay içinde sıra gelirmiş
Merhaba,doktor şu an da Bağcılar devletteymiş,peki siz doktorun özelinde mi,yoksa devlette mi oldunuz fiyat ve memnuniyetiniz konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz?Ve coronayla uğraştığımız şu dönemde sağlıklı mutlu günler dilerim :))Ben size teşekkür etmek istiyorum. Burda sizin yazdığınız yazıyla birlikte Dr. Aykut Gök bulup 21 şubatta ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Tekrar teşekkür ederim
Mentor kullanıldıMerhaba kullanılan protez markası neydi acaba
Merhaba, 2-3 aya sıra gelmesini bekliyordukki martta pandemi çıktı bana dönüş yapılmadı bu süreçte bende askıya aldım bu fikri. Eğer yaptırırsam burdan deneyimimi paylaşacağımmerhaba, ameliyatınızı oldunuz mu? nasıl geçti?
Arkadaşlar merhaba
Uzun süredir olmak istediğim meme büyütme ameliyatını maddi açılardanda kaynaklarak devlette olmaya karar verdim
Ayın 21 inde ameliyat olacağım
Ve çok kısa süre içerisinde tahlillerim günüm herşeyim ayarlandı biraz korku var tabi ama dualarınız bekliyorum
Sorularınız olursa yanıltlarım
Ameliyatyan sonrada bütün detayları yazarım .
Siz proteze mi 7000 tl verdiniz hastaneye ayriyetten vermediniz miArkadaşlar merhaba
Uzun süredir olmak istediğim meme büyütme ameliyatını maddi açılardanda kaynaklarak devlette olmaya karar verdim
Ayın 21 inde ameliyat olacağım
Ve çok kısa süre içerisinde tahlillerim günüm herşeyim ayarlandı biraz korku var tabi ama dualarınız bekliyorum
Sorularınız olursa yanıltlarım
Ameliyatyan sonrada bütün detayları yazarım .
hangi şehirde oldunuz acaba.bende dikleştirme ve silikon istiyorum.tabi devlette sınırım 10 bin.diyarbakır yada ankarada önerebilceğiniz bır yer varmı acabaMerhaba herşey dahil oldum ve çok memnun kaldım doktorumda çok ilgili ve tatlıydı watsaptn hala aklıma takılanları soruyorum özelden hiç bir farkı yok ve karar verdikten 2 hafta sonra ameliyat oldum öyle uzun zamanımıda almadı.