çok sevinirim sorarsanız, ben de diş hekimi arkadaşıma sordum. Zirkonyum daha iyi dedi. Daha önce yaptırmadığım için de çok korkuyorum. Geçmiş olsun size de. İnşallah istediğiniz gibi olur :)Yarin gitcem sorayim alt disleri kestiler gecici dis taktilar onlar cikacak oyapilan disler takilacak ust disler kesilmeye basliycak konya aksehir de aysegul sen doktor
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Zirkonyum devlet hastanesinde yapılınca özeldeki porselenle aynı fiyata geliyor sanırım. Benim bir dişim yapılacak ve mecbur kaldım, korkuyorum da istediğim gibi olmayacak diye. Çok teşekkürler cevaplar için. İnşallah uzun süre sorunsuz kullanırsınız :)Ya benim 17 dis oldugu icin 6 yukari 11 asagi alttlarin isi bitti simdi yukarinin gecicileri takildi kanallari yapildi haftaya kendi dislerim ins bitmis olacak ama asagisi iyi.olmus kendi disim gibi rengi falan dumduz 31 yasindayim yillardir egri dis sorunu vardi simdi iyi
Metal destekli porselen misçok sevinirim sorarsanız, ben de diş hekimi arkadaşıma sordum. Zirkonyum daha iyi dedi. Daha önce yaptırmadığım için de çok korkuyorum. Geçmiş olsun size de. İnşallah istediğiniz gibi olur :)
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Zirkonyum devlet hastanesinde yapılınca özeldeki porselenle aynı fiyata geliyor sanırım. Benim bir dişim yapılacak ve mecbur kaldım, korkuyorum da istediğim gibi olmayacak diye. Çok teşekkürler cevaplar için. İnşallah uzun süre sorunsuz kullanırsınız :)
ne zaman yaptırdınız, memnun musunuz? yemek yeme konusunda sorun oldu mu?Zirkonyun yaptirdim 14 tane 25 bin lira gibi bisey tuttu.
diş hekimi bir arkadaşım var lisedeyken o da porselen yaptırmıştı ön iki dişine hala kullanıyor. Sorun yok dedi geçen gün sizde de olmaz umarım :)Zirkonyum.pahali metal sestekli.porselen yaptiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?