Kutbettin Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 2.062 3.059 83 20 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kutbettin #21 Designer31 .!.: Çift gören birini duymuştum bu ameliyat sonunda çok korkuyorum ama bende istiyorum Genişletmek için tıkla... Tekrar gözlüğe dönen çok ondan vazgeçtim bende
Designer31 .!.: Çift gören birini duymuştum bu ameliyat sonunda çok korkuyorum ama bende istiyorum Genişletmek için tıkla... Tekrar gözlüğe dönen çok ondan vazgeçtim bende
Kutbettin Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 2.062 3.059 83 20 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kutbettin #22 Borellus80 .!.: Her iki göz dört numara miyop ve astigmat olan biri olarak bu ameliyatı hiç düşünmedim çünkü herhangi bir kesinligi yok.Tekrar etmesi muhtemel olan bir ameliyat için bu kadar para ödemek istemiyorum doğrusu. Genişletmek için tıkla... Bende bundan dolayı vazgeçtim
Borellus80 .!.: Her iki göz dört numara miyop ve astigmat olan biri olarak bu ameliyatı hiç düşünmedim çünkü herhangi bir kesinligi yok.Tekrar etmesi muhtemel olan bir ameliyat için bu kadar para ödemek istemiyorum doğrusu. Genişletmek için tıkla... Bende bundan dolayı vazgeçtim