Devlet hastanesinde burun estetiği güvenilir olur mu?

ipekcigim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
27
4
29
Herkese merhabalar, forumdaki yorumları bayadır okuyorum birçok doktor ismi alıp araştırdım, konuştum ama hâlâ net bir şekilde şu doktorda ameliyat olacağım diyemiyorum. Fiyat konusunda özellikle çok sorun yaşıyorum, doktorun yorumlarını okuyorum hastaları memnun ama 6 ay önce 5000 tl olan fiyatlar şu an 8000den başlıyor. Devlet hastanesine de güvenilir mi estetik konusunda bilemedim. Bir iki tane doktor araştırdım yorumlar tatmin edici olmadı. Deneyimi olan var mı merak ettim. Doktor konusunda çok kararsızım ama şu an dr Ahmet Alp ve Nihat Kaya arasında gidip geliyorum. Devlet hastanelerindeki doktorlardan da güvence alabilsem gideceğim ama riske de atmak istemiyorum ilk ameliyatım olacak ve korkuyorum. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum

Herkese merhabalar, forumdaki yorumları bayadır okuyorum birçok doktor ismi alıp araştırdım, konuştum ama hâlâ net bir şekilde şu doktorda ameliyat olacağım diyemiyorum. Fiyat konusunda özellikle çok sorun yaşıyorum, doktorun yorumlarını okuyorum hastaları memnun ama 6 ay önce 5000 tl olan fiyatlar şu an 8000den başlıyor. Devlet hastanesine de güvenilir mi estetik konusunda bilemedim. Bir iki tane doktor araştırdım yorumlar tatmin edici olmadı. Deneyimi olan var mı merak ettim. Doktor konusunda çok kararsızım ama şu an dr Ahmet Alp ve Nihat Kaya arasında gidip geliyorum. Devlet hastanelerindeki doktorlardan da güvence alabilsem gideceğim ama riske de atmak istemiyorum ilk ameliyatım olacak ve korkuyorum. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum

Ben devlet hastanesinde oldum 2 ay olucak nerdeyse şuanlık memnunum tabi şuan konuşmak erken zamanla daha net belli olur, şişliklerim devam ediyor.

Sigorta mı karşıladı? İstanbul’da mı oldunuz? Hangi hastane ve hangi doktorda oldunuz? Gece yatış yaptınız mı? Devlette yatış yaptırmıyorlar diye duydum özelde yatış yaptırıyorlarmış yatış olsa ya da olmasa fark ne olabilir ki?

Benim iki arkadaşım bezmi alem tip fakultesinde oldu bende gorusmeye gittim 4 bin fiyat verdi doktor yaptigi 2 burunda gayet guzel ama ben kendi kbb doktoruma oldum ozel hastanede benim dr umda 3000 e ameliyat etti beni gayet memnunum istediğim gibi oldu 8 bin 15 bin nedir bunlar ya asiri ucuk fiyatlar :KK43:

Benim iki arkadaşım bezmi alem tip fakultesinde oldu bende gorusmeye gittim 4 bin fiyat verdi doktor yaptigi 2 burunda gayet guzel ama ben kendi kbb doktoruma oldum ozel hastanede benim dr umda 3000 e ameliyat etti beni gayet memnunum istediğim gibi oldu 8 bin 15 bin nedir bunlar ya asiri ucuk fiyatlar :KK43:
Bezmi alem’de kbb doktorlarına mı oldular yoksa plastik cerraha mı? Benim sağlık problemim yok o yüzden biraz da doktor konusunda çok tedirginim sadece estetik için gideceğim ve burnumun ön kısmı yumuşak kıkırdaklı yani problemli bir burun bezmi alem’de hangi doktor daha iyi? Arkadaşınız hangi doktora oldu ameliyatını? Bu hafta artık bir doktora gidip konuşmam lazım yoksa yaptırmaktan vazgeçeceğim iki haftadır doktor arıyorum

Kbb doktoru adi doc dr remzi dogan iki arkadasim memnun bir sorun yok diyorlar estetik olmak istediğinizi söyluyorsunuz muayene edip tarih veriyor bir sorun cikmiyor bende muayene oldum gidip 4000 ucret istedi

Benim dr uma gelirsek o da kbb dr u ki zaten ben plastik cerraha olmam kbb olsun istedim cunku alerjik rinitim var etlerim buyuyor sürekli burnumda egrilik vardi ve bunlar haricinde estetikte oldum benim icin kbb dr u lazimdi benim dr adi da hasan hüseyin ceylan 3000 dedi bakırköy ozel yasar hastanesinde ameliyat oldum ayni sekilde bir arkadaşımda hasan beye oldu o da cok memnun yani 2 dr u da tavsiye edebilirim fiyatlarda gayet makul
Yanliz ikisinde de onceden sekil cizme falan olmadi sunu bunu yapcam diye tarif ettiler ben bir on calisma gormeden girdim ameliyata cunku kendi dr uma guvendim 10 yil once yine etlerim ve egrilik sorunumla ilgili ameliyat olmuştum ama estetik yoktu icinde bu sefer dıştan da mudahele gerektigini icin kendi dr umu tercih etttim anlicaginiz uzre baya sorunlu bir burnum var estetik haric saglik kismi daha muhimdi bende

Bu arada öncesi sonrasi basliginda 868 sayfada fotom var bakabilirsiniz ben asiri dogal bir burun istedim kimse anlamasin kendi burnum sanilsin dedim cok sukur ki tam istediğim gibi oldu :)

Burnunuz çok güzel olmuş çok beğendim ben de bezmi alemi bir araştırayım doktorlarına bakayım o zaman. 10bin vermek istemiyorum açıkcası amaikinci ameliyatlara gerek duyuluyor bazen onu da istemiyorum şu an bile çok gergin bir süreçteyim ameliyat sürecine girdiğim zaman ne olacak hiç bilmiyorum. Hasan Hüseyin Ceylan beye 10 yıl önce de ameliyat olduysanız işinde baya eski ve deneyimli diye düşünüyorum o yüzden öne ondoktoru alacağım, yardımınız için teşekkür ederim :)

Ya ben şiddetle hasan beyi oneririm benim yasim kadar dr un meslek hayati vardir sanirm 29 yaşındayim ilk ameliyatımıda 19 yasinda olmuştum o da cok basarili gecti 10 yil sorunsuz nefes aldim ama yine etlerim sisti 10 yil icinde yine egrilme oldu ve artik disaridan da mudahale gerekti ama remzi beyde iyi 2 ark memnum cok onlar ameliyat olali 1 yil geçti belki sorun ciksa çıkardı diye düşünuyorum siz iyice arastirin kafaniza hangi dr yatarsa onunla olun ameliyatinizi hakkinizda hayirlisi olsun insallah :)

Istanbulda ikiside remzi bey fatih vatan caddesinde bezmialem tip fakültesinde
Hasan bey fatih kocamustafa pasada poliklinigi var orda muayene ediyor bakırköy ozel yasar hastanesinde ameliyat ediyor

Istanbulda ikiside remzi bey fatih vatan caddesinde bezmialem tip fakültesinde
Hasan bey fatih kocamustafa pasada poliklinigi var orda muayene ediyor bakırköy ozel yasar hastanesinde ameliyat ediyor
Hasan beyla görüştüm çok babacan bir tavrı var hanım kızım bana burnunun fotoğraflarını gönderir misin dedi gönderdim üç aşağı beş yukarı şu şekilde olur diye görselde düzeltme yaparak geri gönderdi tabi gönderdiği fotoğraf çok hoşuma gitti. Kendi muayenehanesini açmış sanırım yeni olduğu için fiyatı çok uygun geldi 4bin tl fiyat verdi bu hafta görüşmeye gideceğim bu hafta ameliyat tarihi ne zamana verir bilmiyorum ama sonraki sürecini de buraya ekleyeceğim. Çok fazla araştırma yaptım ve sonunda Hasan beye gidiyorum, doğru bir karar olduğunu düşünüyorum gerek sizin yorumunuz gerek diğer hastalarının yorumuna dayanarak. İnşallah hayırlısı olur :)

Aaa cok sevindim hadi sağlıkla sihhatle gecirin bu süreci aynen cok babacan icten bir dr paragoz biri degil insanlari kaziklamaya calismiyor sureci yazin buradan bende merak ederim :)

Hasan beyla görüştüm çok babacan bir tavrı var hanım kızım bana burnunun fotoğraflarını gönderir misin dedi gönderdim üç aşağı beş yukarı şu şekilde olur diye görselde düzeltme yaparak geri gönderdi tabi gönderdiği fotoğraf çok hoşuma gitti. Kendi muayenehanesini açmış sanırım yeni olduğu için fiyatı çok uygun geldi 4bin tl fiyat verdi bu hafta görüşmeye gideceğim bu hafta ameliyat tarihi ne zamana verir bilmiyorum ama sonraki sürecini de buraya ekleyeceğim. Çok fazla araştırma yaptım ve sonunda Hasan beye gidiyorum, doğru bir karar olduğunu düşünüyorum gerek sizin yorumunuz gerek diğer hastalarının yorumuna dayanarak. İnşallah hayırlısı olur :)
Merhaba, hasan beye ameliyat oldunuz mu bende bugün gün aldım kendisinden ama bazı endişelerim var siz olduysanız memnun kaldınız mı nasıl geçti aöeliuatınız ve sonrası şişlik morluk vs.

Ben devlet hastanesinde oldum memnunum. Bence önemli olan doktor. Hangi hastanede yaptigi değil. Bı de doktorlarn çoğu zaten once devlette bir süre çalışıp daha sonra özele geciyorlar

Merhaba, hasan beye ameliyat oldunuz mu bende bugün gün aldım kendisinden ama bazı endişelerim var siz olduysanız memnun kaldınız mı nasıl geçti aöeliuatınız ve sonrası şişlik morluk vs.
3 hafta önce ameliyat oldum şu an gayet memnunum ama ameliyat sonrası süreci çok zor atlattım, aslında hâlâ atlatmış sayılmam dün dikişlerimi aldı Hasan hoca ama alırken tansiyonum düştü en son yüzüme kolanya döküyorlardı son bir dikişim kaldı alamamış doktor haftaya yine gideceğim onun için şimdiden sıkıntıya girdim. Morluklarım çok olmadı, tampon alınırken baya ağladım, içerde kalan dikişler alınırken de çok ağladım hatta bayılacak gibi oldum ama bu benim acı eşiğimde alakalı olabilir herkes de aynı şey oluyor mu bilemiyorum. Benim açımdan zor bir süreçti, doktorumdan memnunum sıra beklerken orada bulunan bir teyzeyle konuştuk teyze 30 yıllık doktorumuz bizim, siz onun methini duydunuzda mı geldiniz diye sordu bize. Hasan hocadan memnun olmayanı daha duymadım, tabi biri çıkar ben değilim der bilemem kimseye kefil olunmaz tabii ama doktorumum işinin ehli gayet başarılı bir doktor olduğunu ben gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ve burnumu gören herkes çok güzel olduğunu da söylüyor :)

Ben devlet hastanesinde oldum memnunum. Bence önemli olan doktor. Hangi hastanede yaptigi değil. Bı de doktorlarn çoğu zaten once devlette bir süre çalışıp daha sonra özele geciyorlar
Öyle tabii ama devlette olduğu için hastalarını çok sıradan görüp önemsemeyen çok doktor da var, önemli olan iyi doktoru bulabilmek. Ve ben hangi doktor hakkında iyi yorum okuduysam hep sonrasında özele geçmiş, kendim araştırma yaparken bulamamıştım devlette doktor ama hangi doktora olduğunuzu yazarsanız belki arayış içinde olanlara yardımcı olursunuz :)

3 hafta önce ameliyat oldum şu an gayet memnunum ama ameliyat sonrası süreci çok zor atlattım, aslında hâlâ atlatmış sayılmam dün dikişlerimi aldı Hasan hoca ama alırken tansiyonum düştü en son yüzüme kolanya döküyorlardı son bir dikişim kaldı alamamış doktor haftaya yine gideceğim onun için şimdiden sıkıntıya girdim. Morluklarım çok olmadı, tampon alınırken baya ağladım, içerde kalan dikişler alınırken de çok ağladım hatta bayılacak gibi oldum ama bu benim acı eşiğimde alakalı olabilir herkes de aynı şey oluyor mu bilemiyorum. Benim açımdan zor bir süreçti, doktorumdan memnunum sıra beklerken orada bulunan bir teyzeyle konuştuk teyze 30 yıllık doktorumuz bizim, siz onun methini duydunuzda mı geldiniz diye sordu bize. Hasan hocadan memnun olmayanı daha duymadım, tabi biri çıkar ben değilim der bilemem kimseye kefil olunmaz tabii ama doktorumum işinin ehli gayet başarılı bir doktor olduğunu ben gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ve burnumu gören herkes çok güzel olduğunu da söylüyor :)
Anladım teşekkürler bnmde canım çok tatlıdır bnde ameliyat sonrasından endişeliyim hasan hoca kbb olarak çok iyi ama estetik kısmı beni düşündürüyor. Birde kemiği düzeltmenin de teknikleri var kaba davranırsa ameliyat sonrası süreç zor geçer diye tahmin ediyorum. Kemiği kesmenin piezo gibi törpüleme gibi teknikleri var onları uygular mı soramadım bile çok kalabalık olduğundan aceleci davrandı sanırım. Ama ücreti hesaba katınca sani paldur küldür kıracak bizim kemiği gibi geliyor bu kadar uygun fiyata ileri teknikleri kullanmaz herhalde:)

Size ne kadar dedi ücreti? Aslında normal olmayan fiyatlar 10 bin gibi uçuk fiyatlar Hasan hoca normal yapıyor bence. Benim burnumu gören çok güzel diyor daha beğenmeyen olmadı oturdukça daha da güzelleştiğini düşünüyorum inşallah zamanla hayal kırıklığına uğramam. Kalabalık kısmına gelirsek evet çok kalabalık çok hastası var bu bence onun iyi bir doktor olduğunu açık kanıtı ama tabi tereddütleriniz varsa araştrımalarınızı sürdürün ve içinize sinen br doktora gidin çünkü ameliyat kadar doktor seçimi de çok önemli :)

Öyle tabii ama devlette olduğu için hastalarını çok sıradan görüp önemsemeyen çok doktor da var, önemli olan iyi doktoru bulabilmek. Ve ben hangi doktor hakkında iyi yorum okuduysam hep sonrasında özele geçmiş, kendim araştırma yaparken bulamamıştım devlette doktor ama hangi doktora olduğunuzu yazarsanız belki arayış içinde olanlara yardımcı olursunuz :)
Evet bazı doktorlar dediğiniz gibi hiç önemsemiyorlar işin ticari boyutundalar ki zaten böyle yapıda olan doktoru muayene sırasında bile anlarsınız. Eğer öyle ise koşarak uzaklaşmak lazım:)
Doktorumun adını özelden yazıyorum size

X