• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet Hastanesi'nde burun ameliyatı yapılırmı

isimsizkadin5531

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
13
1
1
20
Benim burnumun kemiginde egrilik var devlet Hastanesi'nde burun ameliyatı yapılırmı ya da yapanlar yazabilirmi çok merak ediyorum bazıları yapılır diyo bazilarida yapilmaz kafam karıştı

Sorunun cevabı ameliyatı yapacak olan doktora ve hastanenin imkanlarına göre değişir. Çoğu devlet hastanesinde piezo cihazı yok doktorlar burnu kırıp yapıyor. Ameliyat sonrası doktor ilgisi de çok önemli, ameliyat olup bitmiyor çünkü iş sonraki süreçte çok önemli. Artısını eksisini düşünüp ona göre karar vermen gerekiyor.

Sorunun cevabı ameliyatı yapacak olan doktora ve hastanenin imkanlarına göre değişir. Çoğu devlet hastanesinde piezo cihazı yok doktorlar burnu kırıp yapıyor. Ameliyat sonrası doktor ilgisi de çok önemli, ameliyat olup bitmiyor çünkü iş sonraki süreçte çok önemli. Artısını eksisini düşünüp ona göre karar vermen gerekiyor.
Hacettepe mezunu doktor varda burdaki hastahneye hiçde guvenmiyorum çok kararsiz kaldim ama bi arkadaşımın tanidigi yapmis cok iyi yapmıştı çocuğun burnunu

Hacettepe mezunu doktor varda burdaki hastahneye hiçde guvenmiyorum çok kararsiz kaldim ama bi arkadaşımın tanidigi yapmis cok iyi yapmıştı çocuğun burnunu
En iyi doktora da gitsen bazen sonuç kötü oluyor biraz şans işi canım ama ilk ameliyatı kimin yaptığı ve nasıl yaptığı çok önemli istenmeyen bir durum gelişirse bu sefer revizyon için doktor ararsın. Hiç kolay bir süreç değil.

En iyi doktora da gitsen bazen sonuç kötü oluyor biraz şans işi canım ama ilk ameliyatı kimin yaptığı ve nasıl yaptığı çok önemli istenmeyen bir durum gelişirse bu sefer revizyon için doktor ararsın. Hiç kolay bir süreç değil.
O yüzden özel şart demi işimi saglama almam lazim

Özel devlet hiç farketmez önemli olan sizin burnunuz mesela kalın mı ince mi ne kadar eğri vs birde doktorun kendi becerisi.

Doktor kalitesi önemli. Çoğu cerrah zorunluyu devlette tamamladığı gibi zaten özele geçiyor Türkiye şartlarında. Doktorlar üç aşağı beş yukarı aynı düzeyde. Burun ameliyatlarında senin burun yapın, deri özelliklerin vs önemli.

Özelle devlet arasındaki temel fark aslında malzeme. Ameliyat sonrası olan süreç. Devlet hastanesinde spançla bile tampon yapabilirler.

Back