- 26 Ağustos 2022
- 323
- 152
- 18
Bizim düğün borcu ev aldık ev borcu araba aldık onun borcu derken çok sıkışığız özele gidecek durumum yok şu anlık bir tane doktor önerdiler bana burada bulunduğum ilde gerçekten çok memnunum kadın o kadar güzel ilgileniyor ki diğer doktorlara bin basar bence bir de devlet dersinBana da ilk defa bu doktor yaşın çok genç dedi 6 ay daha kendin dene dedi o yüzden bende başka özele gittim.Yaşadığım yerde özeller çoğu çok aşırı pahalı diye duydum ama bu gittiğim 2.000 dedi bakalım
Ne güzel bende bulunduğum yere taşınalı 6 ay oldu daha ondan önce ki yerde benimde çok iyi doktorum vardı özelde ama işteBizim düğün borcu ev aldık ev borcu araba aldık onun borcu derken çok sıkışığız özele gidecek durumum yok şu anlık bir tane doktor önerdiler bana burada bulunduğum ilde gerçekten çok memnunum kadın o kadar güzel ilgileniyor ki diğer doktorlara bin basar bence bir de devlet dersin
Özeldekiler dünya para alıyor Bir zahmet güzel baksınlarNe güzel bende bulunduğum yere taşınalı 6 ay oldu daha ondan önce ki yerde benimde çok iyi doktorum vardı özelde ama işte
Nerede yaşıyorsunuz kaç yere sordum 7 bin dediBana da ilk defa bu doktor yaşın çok genç dedi 6 ay daha kendin dene dedi o yüzden bende başka özele gittim.Yaşadığım yerde özeller çoğu çok aşırı pahalı diye duydum ama bu gittiğim 2.000 dedi bakalım
Muğla’da yaşıyorum.Evet eşimde test verdi bi sıkıntı yok çok şükürNerede yaşıyorsunuz kaç yere sordum 7 bin dedibirde eşiniz sprem testi verdi mi acaba süreç nasıl işliyor bilgi verebilirseniz çok sevinirim eşimi ona göre ikna etmeye çalışırim
Bana da ilk defa bu doktor yaşın çok genç dedi 6 ay daha kendin dene dedi o yüzden bende başka özele gittim.Yaşadığım yerde özeller çoğu çok aşırı pahalı diye duydum ama bu gittiğim 2.000 dedi baka
Ben devlette de özelde de daha çektirmemişim için kim çekiyor bilmiyorum ama gerçekten bazı yerler aşırı fazla fiyat veriyo nerde yaşıyosunuzÇok geçmiş olsun şöyle ben devlet Hastanesi'ne gittim bı sorun yok dedi eşin de sprem testi yaptırsin dedi eşim de acickasi biraz tedirgin yani çekiniyor nasıl oluyor vs die sonra 3 4 ay denemeye devam edin sonra rahim flmi cektirin dedi 3 4 yeri aradım özel hastaneyi 7 8 bin dedier en son bı yeri aradım bugün radyolu kliniği 3 bine cektiririz dediler ama sonucu biz yorumlamicaz doktoruna gosterceksin dediler kafam çok yatmadı neden bu kadar fiyat farkı var normaldede devlette acaba radyoloji uzmanları mi cektiriyor
Canım ben ilaçlara toplam 33 TL verdim eşim sigortalı diye, çok çok şaşırdık, normalde 450 tutuyorduÇok çok teşekkür ederim ilaçlarin toplamı ortalama 400 TL kadar varmıdır peki şuan
Ben üniversite hastanesinde çektirecegim bu cuma inşallah, ben de biraz endiseliyim ama burdakiler biraz rahatlattı beniMerhabalar geçen ay eğitim araştırma da kadın doğuma gittim rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim beni biyere yönlendirdi oraya git onlar karar vercek aşılamamı rahim filmi mi dedi gittim oradakilerde diğer ay adetin 2. Günü randevu al da gel dediler.Devlet hastanesinde ya da eğitim araştırma da rahim filmi çektiren var mı acaba süreç nasıl istedi sizden neler istediler yardımcı olabililecek var mı acaba?
Bildiğin işlem sırasında kullanılan tüm ilaçlara mi 33 TLCanım ben ilaçlara toplam 33 TL verdim eşim sigortalı diye, çok çok şaşırdık, normalde 450 tutuyordu
Antalya merkezBen devlette de özelde de daha çektirmemişim için kim çekiyor bilmiyorum ama gerçekten bazı yerler aşırı fazla fiyat veriyo nerde yaşıyosunuz
Hmm anladım dediğim gibi çoğu yer çok pahalı diyor kısa sürücek bi işlem için eğer devlette çektirebiliyosanız çektirin ama çektiremiyosanız da o dediğiniz sadece çekeriz ama sonucunu yorumlamıcaz denilen yere bakın bence sonuçta çekilip elinizde sonuç olduktan sonra devlette bi doktora muayeneye de gitseniz özel doktora muayene ye de gitseniz elinizdeki sonucu yorumlatabilirsiniz yine de siz bilirsinizAntalya merkez
Evet canım, sigorta karşıladı gerisiniBildiğin işlem sırasında kullanılan tüm ilaçlara mi 33 TL
Hmm anladım dediğim gibi çoğu yer çok pahalı diyor kısa sürücek bi işlem için eğer devlette çektirebiliyosanız çektirin ama çektiremiyosanız da o dediğiniz sadece çekeriz ama sonucunu yorumlamıcaz denilen yere bakın bence sonuçta çekilip elinizde sonuç olduktan sonra devlette bi doktora muayeneye de gitseniz özel doktora muayene ye de g
Hmm anladım dediğim gibi çoğu yer çok pahalı diyor kısa sürücek bi işlem için eğer devlette çektirebiliyosanız çektirin ama çektiremiyosanız da o dediğiniz sadece çekeriz ama sonucunu yorumlamıcaz denilen yere bakın bence sonuçta çekilip elinizde sonuç olduktan sonra devlette bi doktora muayeneye de gitseniz özel doktora muayene ye de gitseniz elinizdeki sonucu yorumlatabilirsiniz yine de siz bilirsiniz
Muhtemelen öyle yapicam bakalım hayırlısı olsunHmm anladım dediğim gibi çoğu yer çok pahalı diyor kısa sürücek bi işlem için eğer devlette çektirebiliyosanız çektirin ama çektiremiyosanız da o dediğiniz sadece çekeriz ama sonucunu yorumlamıcaz denilen yere bakın bence sonuçta çekilip elinizde sonuç olduktan sonra devlette bi doktora muayeneye de gitseniz özel doktora muayene ye de gitseniz elinizdeki sonucu yorumlatabilirsiniz yine de siz bilirsiniz
Valla bana yazdığı ilacı aldım devlet hastanesinde 30 martta çekim için gun verdi doktorum hiç ücret ödemedim sigorta karşıladı ilaciÇok çok teşekkür ederim ilaçlarin toplamı ortalama 400 TL kadar varmıdır peki şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?