Ayrıca dr. Murat Tüzüner'e ameliyat olan var mı? Burun ve memeyi aynı anda düşünüyorum.13 bin fiyat aldım acaba farklı fiyat alanlar var mı devlet hastanelerinde şubat ayında 8.500 fiyat alanlar varmış.
Merhaba. Ben Ocak 2020 de Murat bey e muayene oldum. Emzirme sonucu hem İçi boşalmıştı göğüslerimin hem biraz sarkıklık vardı. Neredeyse hiç dokum yoktu. Bana hem silikon hem dikleştirme gerektiğini söyledi ve o zamanlar 10. 000 TL civarına geliyordu. Açıkcası iyi bir doktor olabilir tecrübe edinmedim sadece buradaki araştırmalar sonucu kendisine gittim fakat asistanın muayene etmesi ve biraz soğuk davranışları sebebiyle başka doktor arayışına girdim. Açıkcası fiyatı da neredeyse özel dekilerle çok yakındı. Sonuç itibarı ile 20 gün önce ameliyat oldum hatta dikleştirme gerekmeden. Gereksiz yere lolipop şeklinde izlerim olacaktı 33 yaşında..Ayrıca dr. Murat Tüzüner'e ameliyat olan var mı? Burun ve memeyi aynı anda düşünüyorum.
devlet için 13.000 çok... ben eylül ayında özele yaptırdım o fiyata13 bin fiyat aldım acaba farklı fiyat alanlar var mı devlet hastanelerinde şubat ayında 8.500 fiyat alanlar varmış.
Evet katılıyorum ben 14000 e oldum 20 gün önce özeldedevlet için 13.000 çok... ben eylül ayında özele yaptırdım o fiyata
nasıl geçti sürecin.şuan durum nedir...Evet katılıyorum ben 14000 e oldum 20 gün önce özelde
Kas altı olduğundan zor geçti 1 hafta.. 2. Hafta gün geçtikçe daha iyi oldum ama bende en sık rastlanan bir komplikasyon gelişti o da 2. Kontrolümde belirdi - Hematom (kan toplanması) temizlenmesi gerekiyordu 16. Gün tekrar ameliyat oldum sol göğsümden ama 1 gün sızım oldu ve şuan hiç birşeyim yok ve 20 gün geçmesine rağmen epey yumuşayıp şekil aldılar çok memnunum yaninasıl geçti sürecin.şuan durum nedir...
çok geçmiş olsun.neyseki çabuk toparlamışsınız. bundan sonraki süreçte güzel geçer inşallah.Kas altı olduğundan zor geçti 1 hafta.. 2. Hafta gün geçtikçe daha iyi oldum ama bende en sık rastlanan bir komplikasyon gelişti o da 2. Kontrolümde belirdi - Hematom (kan toplanması) temizlenmesi gerekiyordu 16. Gün tekrar ameliyat oldum sol göğsümden ama 1 gün sızım oldu ve şuan hiç birşeyim yok ve 20 gün geçmesine rağmen epey yumuşayıp şekil aldılar çok memnunum yani
Hangi şehirdeydiniz acaba? Bende 1 ay önce sordum izmirde devlet hastanesine nasıl bu kadar değişiyor anlamadım.Evet katılıyorum ben 14000 e oldum 20 gün önce özelde
Şimdi gördüm. Sizde izmirdesiniz galiba hangi hastanede hangi doktora oldunuz ? 14bin yine çok benim için ama belki dolar düşer ümidiyle sormak istiyorum. Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun bu arada :)Merhaba. Ben Ocak 2020 de Murat bey e muayene oldum. Emzirme sonucu hem İçi boşalmıştı göğüslerimin hem biraz sarkıklık vardı. Neredeyse hiç dokum yoktu. Bana hem silikon hem dikleştirme gerektiğini söyledi ve o zamanlar 10. 000 TL civarına geliyordu. Açıkcası iyi bir doktor olabilir tecrübe edinmedim sadece buradaki araştırmalar sonucu kendisine gittim fakat asistanın muayene etmesi ve biraz soğuk davranışları sebebiyle başka doktor arayışına girdim. Açıkcası fiyatı da neredeyse özel dekilerle çok yakındı. Sonuç itibarı ile 20 gün önce ameliyat oldum hatta dikleştirme gerekmeden. Gereksiz yere lolipop şeklinde izlerim olacaktı 33 yaşında..
Hangi şehirdeydiniz ? çok hayırlı olsun :)devlet için 13.000 çok... ben eylül ayında özele yaptırdım o fiyata
İzmir'deyimHangi şehirdeydiniz acaba? Bende 1 ay önce sordum izmirde devlet hastanesine nasıl bu kadar değişiyor anlamadım.
Benim doktorum Özgür Sunay. Tınaztepe hastanesinde ameliyat oldum. Doktorumdan önce Murat Tüzüner e muayene olmuştum ama içime sinmemişti dediğim gibiŞimdi gördüm. Sizde izmirdesiniz galiba hangi hastanede hangi doktora oldunuz ? 14bin yine çok benim için ama belki dolar düşer ümidiyle sormak istiyorum. Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun bu arada :)
Benim de bütçem kısıtlıydı o zamanlar dediği fiyatta çok gelmişti ama üzerini artık bi miktar kredi çekip tamamladıkŞimdi gördüm. Sizde izmirdesiniz galiba hangi hastanede hangi doktora oldunuz ? 14bin yine çok benim için ama belki dolar düşer ümidiyle sormak istiyorum. Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun bu arada :)
Teşekkür ediyorum duymuştum o doktoru gidicem en kısa sürede inşallah. geçmiş olsun :)Benim doktorum Özgür Sunay. Tınaztepe hastanesinde ameliyat oldum. Doktorumdan önce Murat Tüzüner e muayene olmuştum ama içime sinmemişti dediğim gibi
Rica ederim... Harika bir doktor tanıştığınızda anlayacaksınız. O enerjisi, her ayrıntısına kadar bilgilendirmesi, ilgi alakası müthiş. Çok sevdim ben kendisiniTeşekkür ediyorum duymuştum o doktoru gidicem en kısa sürede inşallah. geçmiş olsun :)
Fiyatta bi anlaşabilsem süper olacak artık dayanamıyorum çünküRica ederim... Harika bir doktor tanıştığınızda anlayacaksınız. O enerjisi, her ayrıntısına kadar bilgilendirmesi, ilgi alakası müthiş. Çok sevdim ben kendisiniumarım sizin de derdinize derman olur.
Hangi şehirdeydiniz ? çok hayırlı olsun :)
Merhaba 13 bin fiyatı kimden aldınız13 bin fiyat aldım acaba farklı fiyat alanlar var mı devlet hastanelerinde şubat ayında 8.500 fiyat alanlar varmış.
Bana da yardımcı olur musunuz?bende toparlanmayı düşünüyorum ama protezle birlikte yapıyorlarmış o yüzden fiyatlar çok çok yüksekFiyatta bi anlaşabilsem süper olacak artık dayanamıyorum çünkükredi falan ayarlayacağım mutlaka. Umarım doktor bey hakkında benimde böyle şeyler yazdığım günler gelir :)