Devlet Hastanesi Göğüs büyütme ameliyatı 2018

Ya benim 7 aylık bebeğim var onu nezaman kucagama alıp ilgilenebilirim ve ne kadar sürede ev sil supur araba kullanma çocuğu kucağa alma gibi şeyler yapiliuor

ben daha 3 gün önce oldum o zaman ameliyatını hızlandır, bu fiyata yapabilirsin, tabi doktor da bulman lazım her doktor, yaparım demiyor, devlette
Sakarya'da var daha öncede gttim ben o doktora 1 ayda acayip bı fiyat farkı olunca yaptiramamistim inşallah düşündüğüm gibi bı fiyatta yapar ve hemen yaptırıp ömür boyu sorunsuz kullanırım tek korkum bı problem çıkıp eşimden ben sana yaptırma demiştim lafını duymak

selam kızlar hepinize gecmis olsun. şu anda durumlariniz nasil memnun musunuz?
ben de ameliyat olmak istiyorum. istanbuldayım. tavsiye edecginiz devlet hastanesi veya dr var midir?
sanirim protezi biz aliyoruz medicalden. hangi marka almaliyiz?
avrupa yakasindayim ama asya da olur. sonucta istanbul

tedavin nasıldı kaç gün kaldın ve peşin mi vermek durumundayız elden mi bankadan mı çok ağrın oldu mu göğüslerin doğal duruyor mı sert mi boyutuna sen mi doktor mu karar verdi cevaplarsan çoook sevinirim

arkadaşlar ankarada devlet hastanesinde göğüs büyütme ameliyatı olanlar fiyat hakkında bilgi verebilir mi?
Ben olmadım ama Ankara hacettepe ye muayne oldum 6 7bin civarı istedi ama pek yaptırma taraftarı degilm cünkü Bi özel kadar olmaz diye düşünüyorum ben güvenemedim oyüzden olmadım

Cnm ben Keçiören araştırma hastanesi uzman Dr hakan bulam'a göğüs +, burun ameliyatı olacağım büyük gün 6 NİSAN :)
Sadece meme ameliyati fiyatı : 5000 TL
Amaliyatınız nasıl gecti memnun kaldınmı istediğin gibi oldumu bende amaliyat olcam ama korkularım var hala

X