Burada çoğu kişi ya takıldığını görmüş ya çıkarıldığını birinden birine denk gelmiş ben ikisine de denk gelmedim önümde bir şey takılmadı, zaten bir şey takılı gibi değildi muayene biter bitmezde direkt çıkartılıp yerine geri takıldı normal bir insan gibi davranmamak için yeterli sebebim varEgo kasmıyorum.
Normal insanların böyle davranmayacağını söylüyorum.
Sizin anksiyeteniz var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlet hastanelerinde ultrasona prezervatif takılmaması
- Konu Sahibi userser
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Haziran 2024
- 586
- 1.101
- 28
- 28
Probun rengini görebiliyordum maviydi ve alet cidden normale göre kalındı o yüzden bolluk oluşmamış olabilir ve üstüne tam oturmuş olabilir diye düşünüyorum belki dibine girilmeden uzaktan bakarak anlaşılmıyordur çünkü aletin üstünde jel kalıntısı yoktu temizdi
Jel kalıntısı yoktu temizdi demişsinizÇıktığında temizdi demedim jeli dökerken temizdi dedim o yüzden unutulmuştur diyorum çıktığında olduğu gibi yerine takıldı zaten alet büyük bir aletti internette gördüklerinizden değil tutma kolu sadece 40 cm vardı geriye kalanı da probtu cihazın temiz çıktığını falan görmedim yani olduğu gibi yerine takıldı
Evet jeli dökmeden öncesinden bahsediyorum üstünde kalıntı yoktu temiz duruyordu diye ya Sherlockculuk oynamaya çalışmayın lütfen kimseye yalan borcum yok sizleri tanımıyorum olduğu gibi anlatıyorum çıktıktan sonra temizdi diye bir şey var mı oradaJel kalıntısı yoktu temizdi demişsiniz
- 24 Ağustos 2020
- 2.979
- 7.453
- 108
Saçmalamayın isterseniz hangi doktor bunu göze alabilir ? Hayatınızda hiç prezervatif gördünüzmü ? İnce olduğu için anlamamışsınız varmı yokmu diye.haklısınız bence de öyle olmalı ama ben hiçbirine şahit olmadım direkt jel sürüldü aletin üstünde de prezervatife benzer hiçbir şey yoktu anlaşılmıyordu kullandıktan sonrada direkt yerine taktı hemşire aletin başına bile gelmedi
- 4 Haziran 2024
- 586
- 1.101
- 28
- 28
Ay ben sizin için söyledim mantıklı gelmedi böyle bi durum olsa doktor mutlaka farkederdi diyorum yoksa banane işim gücüm yok sizin çelişkilerinizde mi boğulayımEvet jeli dökmeden öncesinden bahsediyorum üstünde kalıntı yoktu temiz duruyordu diye ya Sherlockculuk oynamaya çalışmayın lütfen kimseye yalan borcum yok sizleri tanımıyorum olduğu gibi anlatıyorum çıktıktan sonra temizdi diye bir şey var mı orada
- 24 Ağustos 2020
- 2.979
- 7.453
- 108
Saçmalamayın isterseniz hangi doktor bunu göze alabilir ? Hayatınızda hiç prezervatif gördünüzmü ? İnce olduğu için anlamamışsınız varmı yokmu diye.haklısınız bence de öyle olmalı ama ben hiçbirine şahit olmadım direkt jel sürüldü aletin üstünde de prezervatife benzer hiçbir şey yoktu anlaşılmıyordu kullandıktan sonrada direkt yerine taktı hemşire aletin başına bile gelmedi
Kardeşim niye hayal görüyormuşum gibi davranıyorsun çıkarttığında da baktım diyorum eli aletin başına bile yaklaşmadan neyi nasıl çıkartıp atacak tamam hızlı olabilirler ama bir şeyleri zihin gücüyle çıkartıp atamazlar değil mi zaten alet küçük bir alet de değildi hemen geri yerine taktı çıkarttığı gibi
Tabiki de gördüm o yüzden korktum zaten ama alet çok kalındı ve büyüktü o yüzden şeffaftır üzerine tam oturuyordur belki diyorum doktor bilerek yapmamıştır çıkartıp geri takmayı unutmuş olabilirler çünkü muayeneye başlamadan önce probun üzerinde jel kalıntısı yoktu. Yenisini takmayı unuttular sonradan fark ettiler yada çok şeffaftıSaçmalamayın isterseniz hangi doktor bunu göze alabilir ? Hayatınızda hiç prezervatif gördünüzmü ? İnce olduğu için anlamamışsınız varmı yokmu diye.
Tamam bende aynı şeyi 2. Defa söylemişim size bu şekilde gördüm diye ama böyle demişsin diyip duruyosunuz gördüğümü de biliyorum yazdığımı daJel kalıntısı yoktu temizdi demişsiniz
asistan oldukları için yerlerinde durmuyorlar takip edecek bir listede yok olaydan sonra en erken 10 gün sonra randevu alıp gitmiştim onda da farklı bir doktor vardı ama hemşire aynıydı ona sordum bende muayenemi hatırlamıyodu ama her hastada değiştiriyoruz dedi sadece takmadıklarını değil unuttuklarını düşünüyorum yoksa cidden ortalık kırılırdı çok kalabalık bir hastane gittiğimde korkudan masaya oturamadım zaten sorumu sordum döndüm yoksa bahane uydurup baktırmayı düşündüm ama çok huylanmıştım yemedi yaniAynı doktordan tekrar rendevu al bi daha git bak tekrar takıyor mu
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
asistan oldukları için yerlerinde durmuyorlar takip edecek bir listede yok olaydan sonra en erken 10 gün sonra randevu alıp gitmiştim onda da farklı bir doktor vardı ama hemşire aynıydı ona sordum bende muayenemi hatırlamıyodu ama her hastada değiştiriyoruz dedi sadece takmadıklarını değil unuttuklarını düşünüyorum yoksa cidden ortalık kırılırdı çok kalabalık bir hastane gittiğimde korkudan masaya oturamadım zaten sorumu sordum döndüm yoksa bahane uydurup baktırmayı düşündüm ama çok huylanmıştım yemedi yani
O zaman şöyle içini rahatlat
Yüzlerce cevap gelmiş hiçkimse takılmadığına şahit olmamış. Eskaza insanlık hali sana böyle unutulmuş bi an denk gelmişse de teksin yani. Senden önce kimseye takmadan kullanmamıştır. Hadi diyelim senden önce bi kişiye daha unuttu onun da hastalık sahibi olma ihtimali yok gibi bir şey.
Ark
Arka arkaya unutmalarının çok imkansız olduğunu düşünüyorum önceki kişinin jel kalıntısı olurdu en azından olmaz mıydı doktor jel sürmek için eline alıyor sonuçta o jel kalıntısını illa görürdü hastalık sahibi olma ihtimali yok diyemem çünkü herkes şikayetle geliyo ne olduğu belli değil herkes pis ben temiz de demiyorum benim de mantarım vardı mesela prezervatiflerinde sızdırma oranları oluyormuş sperm ve su sızdırmıyorlar ama maalesef virüsler gerçekten mikroboyutlarda toz tanesinden daha küçükler o yüzden korumasız kullanmaları benim için %50 gibi bir risk oluşturuyo Allaha emanet bilmiyorum.O zaman şöyle içini rahatlat
Yüzlerce cevap gelmiş hiçkimse takılmadığına şahit olmamış. Eskaza insanlık hali sana böyle unutulmuş bi an denk gelmişse de teksin yani. Senden önce kimseye takmadan kullanmamıştır. Hadi diyelim senden önce bi kişiye daha unuttu onun da hastalık sahibi olma ihtimali yok gibi bir şey
- 4 Haziran 2024
- 586
- 1.101
- 28
- 28
Yo sadece bi kere dedim siz dönüp dönüp okuyorsunuz sanırımTamam bende aynı şeyi 2. Defa söylemişim size bu şekilde gördüm diye ama böyle demişsin diyip duruyosunuz gördüğümü de biliyorum yazdığımı da
İyi de hadi diyelim unuttular, doktor el alışkanlığı ile bile iş bittikten sonra takılan şeyi çıkarmaya çalışırdı ve takılmadığını görüp o an orada müdahale ederdi. Ayrıca cihaz da tertemiz çıkamazdı anlardınız yani çıktığında temizdi diyorsunuz jel falan nereye gitti o halde sizce?
Çıktığında temizdi demedim jeli dökerken temizdi dedim o yüzden unutulmuştur diyorum çıktığında olduğu gibi yerine takıldı zaten alet büyük bir aletti internette gördüklerinizden değil tutma kolu sadece 40 cm vardı geriye kalanı da probtu cihazın temiz çıktığını falan görmedim yani olduğu gibi yerine takıldı
Jel kalıntısı yoktu temizdi demişsiniz
Tekrar bakın bi istersenizEvet jeli dökmeden öncesinden bahsediyorum üstünde kalıntı yoktu temiz duruyordu diye ya Sherlockculuk oynamaya çalışmayın lütfen kimseye yalan borcum yok sizleri tanımıyorum olduğu gibi anlatıyorum çıktıktan sonra temizdi diye bir şey var mı orada
- 4 Haziran 2024
- 586
- 1.101
- 28
- 28
E baktım yine haklıyım hep haklıyım :) Sadece insanlara saldırmak için cevap veriyorsunuz. Yazmışım ki doktor farkederdi el alışkanlığıyla yine anlardı falan ama cevap yok çünkü siz sadece saldırmak istiyorsunuz. O halde sizin dediğinize göre cihazı pis bi şekilde jel kalıntısıyla yerine koydu temizlemeden öyle mi? Bu gerçek olabilir mi sizce? Hadi diyelim öyle o zaman buradan yazmak yerine o doktoru bulun kaçacak hali yok hastaneden tek sizde unuttuysa muhtemelen sizi hatırlar sorun rahatlayın.Tekrar bakın bi isterseniz
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
Ark
Arka arkaya unutmalarının çok imkansız olduğunu düşünüyorum önceki kişinin jel kalıntısı olurdu en azından olmaz mıydı doktor jel sürmek için eline alıyor sonuçta o jel kalıntısını illa görürdü hastalık sahibi olma ihtimali yok diyemem çünkü herkes şikayetle geliyo ne olduğu belli değil herkes pis ben temiz de demiyorum benim de mantarım vardı mesela prezervatiflerinde sızdırma oranları oluyormuş sperm ve su sızdırmıyorlar ama maalesef virüsler gerçekten mikroboyutlarda toz tanesinden daha küçükler o yüzden korumasız kullanmaları benim için %50 gibi bir risk oluşturuyo Allaha emanet bilmiyorum.
%50 risk nasıl olabilir bin tane koşul var imkansız bu ama sanırım ne dense de için rahatlamayacak çünkü takıntı etmişsin kendine ve hiçbir mantığı kabul etmiyorsun. İnşallah takmışlardır da sen görmemişsindir deyip uzaklaşıyorum konundan iyi günler
Özür dilerim saldırganlık gibi anlaşıldıysa amacım cidden o değil tutumunuza göre yaklaştım çünkü her şeyi olduğu gibi anlatıyorum zaten doktoru bulmaya çalıştım zaten olay yaşanır yaşanmaz 10 gün sonrasına randevu bulabildim ama asistan oldukları için farklı birimlere gidiyorlar kadın doğuma,infertilite,perinatoloji gibi gittiğim hastane şehir hastanesiydi ve gerçekten çok büyük bulmam imkansız gibi ben jinekoloji polikliniğine muayene olmuştum hemşireye sorabildim o da her hastada değiştiriyoruz dedi ama muayeneyi hatırlamadı bende uzatmadım ama korkum geçmiyor elimde değilE baktım yine haklıyım hep haklıyım :) Sadece insanlara saldırmak için cevap veriyorsunuz. Yazmışım ki doktor farkederdi el alışkanlığıyla yine anlardı falan ama cevap yok çünkü siz sadece saldırmak istiyorsunuz. O halde sizin dediğinize göre cihazı pis bi şekilde jel kalıntısıyla yerine koydu temizlemeden öyle mi? Bu gerçek olabilir mi sizce? Hadi diyelim öyle o zaman buradan yazmak yerine o doktoru bulun kaçacak hali yok hastaneden tek sizde unuttuysa muhtemelen sizi hatırlar sorun rahatlayın.
- 4 Haziran 2024
- 586
- 1.101
- 28
- 28
Şu saatten sonra yapabileceğiniz bir şey yok o zaman Allah kimsenin başına hastalık vermesin kimseyi sağlığıyla sınamasın ama kafanıza takıp durmanın size bir faydası olmayacak aksine sıkıntıdan hastalanacaksınız böyle giderse, gerekli yerlere bildirmişsiniz testleri vermişsiniz özele gidip bir doktordan da fikir alabilirsiniz böyle bir şüphem var diye eminim size yardımcı olacaklardır.Özür dilerim saldırganlık gibi anlaşıldıysa amacım cidden o değil tutumunuza göre yaklaştım çünkü her şeyi olduğu gibi anlatıyorum zaten doktoru bulmaya çalıştım zaten olay yaşanır yaşanmaz 10 gün sonrasına randevu bulabildim ama asistan oldukları için farklı birimlere gidiyorlar kadın doğuma,infertilite,perinatoloji gibi gittiğim hastane şehir hastanesiydi ve gerçekten çok büyük bulmam imkansız gibi ben jinekoloji polikliniğine muayene olmuştum hemşireye sorabildim o da her hastada değiştiriyoruz dedi ama muayeneyi hatırlamadı bende uzatmadım ama korkum geçmiyor elimde değil
Amin inşallah son dediğinizi de yaptım özeldeki doktorda böyle bir şey mümkün değil sizden önce kendi sağlığımız için değiştirmeliyiz zaten dedi ihmal olmasına ihtimal dahi vermiyor yani ama insan yine de gözüyle görmeyince ikna olamıyo bu konudaŞu saatten sonra yapabileceğiniz bir şey yok o zaman Allah kimsenin başına hastalık vermesin kimseyi sağlığıyla sınamasın ama kafanıza takıp durmanın size bir faydası olmayacak aksine sıkıntıdan hastalanacaksınız böyle giderse, gerekli yerlere bildirmişsiniz testleri vermişsiniz özele gidip bir doktordan da fikir alabilirsiniz böyle bir şüphem var diye eminim size yardımcı olacaklardır.
- 24 Ağustos 2020
- 2.979
- 7.453
- 108
Madem bu kadar eminsin gidip doktoru şikayet et dava aç ? Buraya gelip insanların günahlarını alma. Hiç bir doktor hemşire bunu unutmaz bu dediğin şeyin bir ihtimali bile yok. Çok eminseniz hakkınızı ararsınız burada kimse size bir çözüm bulamaz. Takıntılarınız için psikoloğa gidin demek dışında.Tabiki de gördüm o yüzden korktum zaten ama alet çok kalındı ve büyüktü o yüzden şeffaftır üzerine tam oturuyordur belki diyorum doktor bilerek yapmamıştır çıkartıp geri takmayı unutmuş olabilirler çünkü muayeneye başlamadan önce probun üzerinde jel kalıntısı yoktu. Yenisini takmayı unuttular sonradan fark ettiler yada çok şeffaftı