Yine de sert dille de olsa bu kadar yazdığınız ,vaktinizden ayırdığınız ve beni inandırmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim kalbimi ferah tutmaya çalışacağımYa hu diyoruz ki rahat ol böyle bir şey yok ama inatla görmedim diyorsunuz. Bu anksiyete ve bunu aşmazsan maalesef her şeye bu kadar takarsın hayatın zulüm olur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlet hastanelerinde ultrasona prezervatif takılmaması
- Konu Sahibi userser
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Probun rengini görebiliyordum maviydi ve alet cidden normale göre kalındı o yüzden bolluk oluşmamış olabilir ve üstüne tam oturmuş olabilir diye düşünüyorum belki dibine girilmeden uzaktan bakarak anlaşılmıyordur çünkü aletin üstünde jel kalıntısı yoktu temizdiMakineyi ıslatmamak icin bile takarlar merak etmeyin. Bende prezervatif değil de plastik tüp gibi bir şey takmışlardı, katı ve sert olduğu için direkt aletin kendisi sanmışsınızdır. Ucundaki kısım olduğu gibi çıkarılıp atılıyor.
- 9 Ekim 2020
- 5.731
- 7.666
- 148
Böyle birşey yaşamanıza üzüldüm:/ Evet çoğu yer pek hijyenik değil ama bu kadar ihmalkarlık şaşırtıcı derecede abes.umarım tekrar yaşamazsınız.Evet e nabızdan baktım orada bir şey göremeyince sgkdan da baktım
ilk muayenemdi daha önceden şahit olsam yada duymuş olsam emin olun dikkat ederdim ama o ortamda zaten altınız açık ortam karanlık sadece doktora güveniyosunuz ben en mahrem ve en güven hissetmem gereken anımda bile bunları düşüneceksem zaten yazıklar olsun özele gitmediğime bin pişmanım keşke zamanı geriye alabilsem de o yoldan dönmüş olsam
- 5 Ekim 2020
- 13.367
- 35.873
- 548
- 36
Randevu aldım zaten hanımefendi gittim de ama doktorlar asistan olduğu için değişip duruyorlar muayenemde olan kişi sadece hemşire vardı o da yeterli bir açıklama yapmadı 2 kelime söyleyip devamını getirmedi
Muayene olmadım sadece sormaya gittim benim muayenemde kullanıp kullanılmadığını üstünde hiçbir şey görmediğimi ilk muayenem olduğu için dikkatli olmadığımı söyledim hemşirede sadece her hastada değiştiriyoruz dedi bu kadar ama benim için önemli olan benim muayenemle ilgili kısmıydı çünkü unuttuklarını düşünüyorum
Ben dedim ki tekrar muayene olun ve hiçbir şey demeden takılıp takılmadığına bakın o halde. Randevu aldım dediniz sonra muayene olmadım dediniz.
İlk mesajınız devlet hastanelerinde hiç takılmadığı yönünde bir mesajdı.
Bunun absürt olduğunu farkedince benim muayenemde unutuldu ya döndünüz.
Yaşadığınız şey aşırı uç bir örnek.
Takılıp takılmaması gerektiğini bilmediğiniz bir zamanda bunu farketmememiş dikkat etmemiş olmanız çok normal. Cihaza da baksanız algılamamış olabilirsiniz.
Belli ki anksiyeteniz var. Bu benim başıma gelse kesin takmışlardır kimse böyle bir risk almaz der hayatıma devam ederim.
Ama zaten benim başıma gelmez ben o cihazı nasıl dezenfekte ediyorsunuz diye sorardım.
- 15 Eylül 2012
- 8.341
- 6.820
- 398
Bunu neden orada doktora sormadınız sordunuz mu yoksa okumamış olabilirimZaten inşallah siz haklısınızdır ben girmeden önce temizleyip takmışlardır ve benim kuruntu yapmamdan ibaret bir durumdur bunun için dua ediyorum
- 15 Eylül 2012
- 8.341
- 6.820
- 398
Bunu neden orada doktora sormadınız sordunuz mu yoksa okumamış olabilirimZaten inşallah siz haklısınızdır ben girmeden önce temizleyip takmışlardır ve benim kuruntu yapmamdan ibaret bir durumdur bunun için dua ediyorum
Bazende alta jel sürüp üstine takıyorlar belkide öyle olmuşturKardeşim niye hayal görüyormuşum gibi davranıyorsun çıkarttığında da baktım diyorum eli aletin başına bile yaklaşmadan neyi nasıl çıkartıp atacak tamam hızlı olabilirler ama bir şeyleri zihin gücüyle çıkartıp atamazlar değil mi zaten alet küçük bir alet de değildi hemen geri yerine taktı çıkarttığı gibi
Şeffaf olduğu için anlamamış olabilir misiniz devlet hastanesine ben de çok ön yargılıydım ama ne zaman gitsem hiç aceleci değillerdihaklısınız bence de öyle olmalı ama ben hiçbirine şahit olmadım direkt jel sürüldü aletin üstünde de prezervatife benzer hiçbir şey yoktu anlaşılmıyordu kullandıktan sonrada direkt yerine taktı hemşire aletin başına bile gelmedi
- 4 Haziran 2024
- 586
- 1.099
- 28
- 28
İyi de hadi diyelim unuttular, doktor el alışkanlığı ile bile iş bittikten sonra takılan şeyi çıkarmaya çalışırdı ve takılmadığını görüp o an orada müdahale ederdi. Ayrıca cihaz da tertemiz çıkamazdı anlardınız yani çıktığında temizdi diyorsunuz jel falan nereye gitti o halde sizce?
Yalan borcum yok bir şeyi karıştırmıyorum da muayenem 2 ay önce oldu eve geldim araştırırken ben o muayenede üstünde bir şey görmedim dedim içime dert oldu 10 gün sonrasına randevu aldım muayene olmadan sadece bunu sormaya gittim iyi sizin başınıza gelmezse ne mutlu bunun egosunu mu kasacaksınız şimdi de madalya mı takalım ilkti diye dikkat etmedim ne yapabilirim nereden bilebilirim doktorun işine karışmak istemedim ama keşke karışsaymışımBen dedim ki tekrar muayene olun ve hiçbir şey demeden takılıp takılmadığına bakın o halde. Randevu aldım dediniz sonra muayene olmadım dediniz.
Takılıp takılmaması gerektiğini bilmediğiniz bir zamanda bunu farketmememiş dikkat etmemiş olmanız çok normal. Cihaza da baksanız algılamamış olabilirsiniz.
Belli ki anksiyeteniz var. Bu benim başıma gelse kesin takmışlardır kimse böyle bir risk almaz der hayatıma devam ederim.
Ama zaten benim başıma gelmez ben o cihazı nasıl dezenfekte ediyorsunuz diye sorardım.
Çıktığında temizdi demedim jeli dökerken temizdi dedim o yüzden unutulmuştur diyorum çıktığında olduğu gibi yerine takıldı zaten alet büyük bir aletti internette gördüklerinizden değil tutma kolu sadece 40 cm vardı geriye kalanı da probtu cihazın temiz çıktığını falan görmedim yani olduğu gibi yerine takıldıİyi de hadi diyelim unuttular, doktor el alışkanlığı ile bile iş bittikten sonra takılan şeyi çıkarmaya çalışırdı ve takılmadığını görüp o an orada müdahale ederdi. Ayrıca cihaz da tertemiz çıkamazdı anlardınız yani çıktığında temizdi diyorsunuz jel falan nereye gitti o halde sizce?
- 5 Ekim 2020
- 13.367
- 35.873
- 548
- 36
Yalan borcum yok bir şeyi karıştırmıyorum da muayenem 2 ay önce oldu eve geldim araştırırken ben o muayenede üstünde bir şey görmedim dedim içime dert oldu 10 gün sonrasına randevu aldım muayene olmadan sadece bunu sormaya gittim iyi sizin başınıza gelmezse ne mutlu bunun egosunu mu kasacaksınız şimdi de madalya mı takalım ilkti diye dikkat etmedim ne yapabilirim nereden bilebilirim doktorun işine karışmak istemedim ama keşke karışsaymışım
Doktorun işine karışmadım diyip bütün devlet hastanelerindeki doktorları zan altında bırakıyorsunuz…
Ben de öyle düşünmek istiyorum umarım şeffaflığındandır çok incedir bende maalesef çok aceleciydiler bir daha asla o yüzden üzerimi çıkarıyorum adamın biri içeriye girmiş kenara yapıştım hemen hemşire ona çık hasta var dedi sonra dönüp hadiisene diyo hani bir şey demek istemiyorum berbat bir deneyimdiŞeffaf olduğu için anlamamış olabilir misiniz devlet hastanesine ben de çok ön yargılıydım ama ne zaman gitsem hiç aceleci değillerdi
Sağlığım gittikten sonra takdir edersiniz ki çokta umrumda değil size denk gelmediği için sakin ve mantıklısınız bunun farkında olun bence belirtim şikayetim olmadığı için ortalığı yıkmıyorum bu şekilde bırakmam zatenDoktorun işine karışmadım diyip bütün devlet hastanelerindeki doktorları zan altında bırakıyorsunuz…
Sormadım çünkü bilmiyodum muayeneden 10 gün sonra sorabildim onda da muayeneme giren hemşireye sorabildim herkeste değiştiriyoruz dedi sadece benim muayenemi de hatırlamıyordu zaten ki normal günde 70 hasta muayene oluyoBunu neden orada doktora sormadınız sordunuz mu yoksa okumamış olabilirim
Bazende alta jel sürüp üstine takıyorlar belkide öyle olmuştur
Şeffaf olduğu için anlamamış olabilir misiniz devlet hastanesine ben de çok ön yargılıydım ama ne zaman gitsem hiç aceleci değillerdihaklısınız bence de öyle olmalı ama ben hiçbirine şahit olmadım direkt jel sürüldü aletin üstünde de prezervatife benzer hiçbir şey yoktu anlaşılmıyordu kullandıktan sonrada direkt yerine taktı hemşire aletin başına bile gelmedi
Haklısınız ama böyle bi ihmal yoktur içiniz rahat olsun belki dezenfekte ettiler ilk siz kullandınız bilmiyorumBen de öyle düşünmek istiyorum umarım şeffaflığındandır çok incedir bende maalesef çok aceleciydiler bir daha asla o yüzden üzerimi çıkarıyorum adamın biri içeriye girmiş kenara yapıştım hemen hemşire ona çık hasta var dedi sonra dönüp hadiisene diyo hani bir şey demek istemiyorum berbat bir deneyimdi
Öyle bir ihtimal yok maalesef benden önce 6 kişi girmişti kesinlikle kullanmışlardır biri çıkar çıkmaz yeni hasta giriyor zaten sadece saniyeler sürüyo dezenfekte etmek için yeterli bir süre yok o yüzden unutulup sonradan fark edilmiştir ama üstü kapatılmıştır aa unutmuşuz denmiştir geçilmiştir işte öyleŞeffaf olduğu için anlamamış olabilir misiniz devlet hastanesine ben de çok ön yargılıydım ama ne zaman gitsem hiç aceleci değillerdi
Haklısınız ama böyle bi ihmal yoktur içiniz rahat olsun belki dezenfekte ettiler ilk siz kullandınız bilmiyorum
Ne ilginç insanlarsınız ya bir de sormamamın pişmanlığını yaşatmaya çalışıyorsunuz “ama zaten gelmez ben sorardım”e iyi sor ben bilmediğim bir şeyi nasıl sorabilirim sor 2 gündür herkese sakin sakin cevap veriyorum şu olaydan bile ego kasacaksanız yazmayın teşekkürler sizin dışınızda herkesin fikrine ihtiyacım var ama sizinkine yokBen dedim ki tekrar muayene olun ve hiçbir şey demeden takılıp takılmadığına bakın o halde. Randevu aldım dediniz sonra muayene olmadım dediniz.
- 5 Ekim 2020
- 13.367
- 35.873
- 548
- 36
Sağlığım gittikten sonra takdir edersiniz ki çokta umrumda değil size denk gelmediği için sakin ve mantıklısınız bunun farkında olun bence belirtim şikayetim olmadığı için ortalığı yıkmıyorum bu şekilde bırakmam zaten
Hayır onu demiyorum. İlk mesajınızda bunun devlet hastanelerinde sürekli yapılan bir hata olduğundan bahsediyorsunuz.
Ama imkansız olduğu defalarca söylendi size. Kaldı ki bir kez muayene olmuşsunuz.
Gördüğğnüz gibi burada sizden başka kimseye de denk gelmemiş.
Ben hamileyken bile gittim devlet hastanesine. Mahremiyete özel kadar önem verilmiyor ama hijyenle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım.
- 5 Ekim 2020
- 13.367
- 35.873
- 548
- 36
Ne ilginç insanlarsınız ya bir de sormamamın pişmanlığını yaşatmaya çalışıyorsunuz “ama zaten gelmez ben sorardım”e iyi sor ben bilmediğim bir şeyi nasıl sorabilirim sor 2 gündür herkese sakin sakin cevap veriyorum şu olaydan bile ego kasacaksanız yazmayın teşekkürler sizin dışınızda herkesin fikrine ihtiyacım var ama sizinkine yok
Ego kasmıyorum.
Normal insanların böyle davranmayacağını söylüyorum.
Sizin anksiyeteniz var
Evet çünkü bu tarz bir olay hep devlet hastanesinde olmuş kk ve şikayetvara bakabilirsiniz baya bir kadın var hatta aralarında bunu söyleyen bir hemşire var olay denk gelip gelmemesi değil benim hikayemi duyarak siz kendinizi şanslı hissettiniz bense sağlığımın tehlikede olduğunu hissediyorum sizin başınıza gelmemesi bundan kastığınız ego ve devlet hastanesinde çalışan doktorlar benim ZERRE umrumda değil tek düşünebildiğim şey gidecek olan sağlığım ve öyle bir durumda ne kadar kötü şey yaşanacağıHayır onu demiyorum. İlk mesajınızda bunun devlet hastanelerinde sürekli yapılan bir hata olduğundan bahsediyorsunuz.
Ama imkansız olduğu defalarca söylendi size. Kaldı ki bir kez muayene olmuşsunuz.
Gördüğğnüz gibi burada sizden başka kimseye de denk gelmemiş.
Ben hamileyken bile gittim devlet hastanesine. Mahremiyete özel kadar önem verilmiyor ama hijyenle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım.