• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanelerinde ultrasona prezervatif takılmaması

Tabiki de zorundayım riskim olduğu için kendisine dokunmaya bile çekiniyorum kendimi kötü hissediyorum kimse hastalıklı bir insanı hak etmez maruz da bırakmam böyle bir durumla da karşılaşırsam ki inşallah karşılaşmam zaten hastalığı iyileştirmeye dahi çalışmam taş taş üstünde kalmaz ben de kalmam insan sağlığı ihmal edilebilecek kadar, unutmuşuz işte ya denilecek kadar ömrü boyunca taşıyacağı bir hastalık hediye edilecek kadar basit bir şey değil hastaneye gidip sağlığından olmak diye bir şey yok çünkü en azından benden sonra benim gibi başkalarına unutulmaz
Umarım herşey yolundadır ve güzel sonuçlar olsun 🌸
Kötü bişey demedim sadece yardımcı olmak istedim böyle bı mağduriyetiniz varsa hakkınızı aramanızı hemcinsiniz olarak herşeyden çok isterim herşey gönlünüzce olsun inşallah kötü ihtimallerin hiçbiri gerçekleşmez ve biran önce atlatirsiniz 🙏🏻

Umarım herşey yolundadır ve güzel sonuçlar olsun 🌸
Kötü bişey demedim sadece yardımcı olmak istedim böyle bı mağduriyetiniz varsa hakkınızı aramanızı hemcinsiniz olarak herşeyden çok isterim herşey gönlünüzce olsun inşallah kötü ihtimallerin hiçbiri gerçekleşmez ve biran önce atlatirsiniz 🙏🏻
Estağfurullah kusura bakmayın yanlış bir şey söylediysem.İnşAllah korktuğum hiçbir ihtimalle karşılaşmam tek duam tek isteğim bu başka hiçbir şey istemiyorum rabbimden, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağ olun

Bir daha o hastanenin yanından bile geçmem muayene masalarına oturmayı hele aklımdan bile geçirmem imkansız diyorsunuz ama temizlemeden taktı yani kullandı çıkartır çıkartmaz da aldı geri yerine taktı aşağı da indirmedi aleti zaten aşağı indirebileceği bir alet de değil normal ultrason aletlerine göre çok uzun ve büyüktü kendi elinde bile zor tutuyodu
Imkansiz bir sey bu takiyolar yenisini rahat olun

Siz evli misiniz yoksa erkek arkadaşınız mı var? Yani hala inatla takmadılar diyorsunuz. İnsanın aklına “acaba erkek arkadaşınızda virüs olduğunu öğrendiğiniz suçu bu alete mi atmaya çalışıyorsunuz” gibi bir düşünce geliyor ister istemez.
Onlar aşırı hızlı ve siz görmeden takıp çıkarıyorlar anında. Bitti.

Bana yaptıklarında aleti kullandıktan sonra asistan doktor aleti direkt yerine taktı hemşirede o esnada yine içeriye girmedi sadece muayenede yanımızda durdu o kadar niye tepki vermediniz diyeceksiniz çünkü işlemi hiç bilmiyordum ilkti ve çok aceleciler hızlı olmaları gerektiği için
Ben sizin yerinizde olsam böyle bir konuyla karşı karşıya geldiğimde hemen dile getirirdim, getiremediysem bile çıkınca direkt Müdüriyet’e gider bildiririm. Bu dediğiniz büyük bir hijyen ve kural ihlali.

Siz evli misiniz yoksa erkek arkadaşınız mı var? Yani hala inatla takmadılar diyorsunuz. İnsanın aklına “acaba erkek arkadaşınızda virüs olduğunu öğrendiğiniz suçu bu alete mi atmaya çalışıyorsunuz” gibi bir düşünce geliyor ister istemez.
Onlar aşırı hızlı ve siz görmeden takıp çıkarıyorlar anında. Bitti.
23 yaşındayım erkek arkadaşım 7 yıldır hayatımda çocuk yaşımda tanıdım kendisini zaten 5 yıldır da sevgiliyiz evliliğe doğru gidiyoruz Yani ne diyeyim Allah ne veriyorsa gönlünüze göre versin inşallah

23 yaşındayım erkek arkadaşım 7 yıldır hayatımda çocuk yaşımda tanıdım kendisini zaten 5 yıldır da sevgiliyiz evliliğe doğru gidiyoruz Yani ne diyeyim Allah ne veriyorsa gönlünüze göre versin inşallah
Ne dedi ne dedi? Şimdi benim bu dediğimle bu ne alaka?

Ben sizin yerinizde olsam böyle bir konuyla karşı karşıya geldiğimde hemen dile getirirdim, getiremediysem bile çıkınca direkt Müdüriyet’e gider bildiririm. Bu dediğiniz büyük bir hijyen ve kural ihlali.
Muayeneyi ilk defa yaptırdım bilmiyordum usüller nedir ne yapılmalıdır sonrasında öğrenince gerekli şeyleri yapmaya çalıştım ama bir yandan da kendimi avutmaya çalıştım çok şeffaftı üstüne yapışmıştır gibi şikayetim de olmadığı için kimi neyle nasıl suçlayabilirim Allah korusun olmasın da zaten bir şey olmuş olsa 1 dakika durmam yıkarım yani

Erkek arkadaşınızda varda suçu alete atmaya çalışıyorsunuz ne demek ? Bundan başka bir anlam çıkarıyorsanız nahoş bir durum var demektir erkek arkadaşımda olsa niye buraya yazayım tanımadığım insanlara neyi kanıtlamaya çalışayım onda olsa problemimi onla hallederim zaten kaynak belli olur değil mi onca konuşma geçti şu başlığın altında insan okumayı biliyorsanız az çok çözmüş olmanız lazım neyden korktuğumu

Erkek arkadaşınızda varda suçu alete atmaya çalışıyorsunuz ne demek ? Bundan başka bir anlam çıkarıyorsanız nahoş bir durum var demektir erkek arkadaşımda olsa niye buraya yazayım tanımadığım insanlara neyi kanıtlamaya çalışayım onda olsa problemimi onla hallederim zaten kaynak belli olur değil mi onca konuşma geçti şu başlığın altında insan okumayı biliyorsanız az çok çözmüş olmanız lazım neyden korktuğumu
İyi de diyeceksiniz ki bu aletten bana benden de erkek arkadaşıma geçti. Bahane çok.

Kendisiyle 5 yıllık bir yakınlığım olduğunu söylüyorsam bu başlık yerine smear ve test sonuçları başlığı altında olurdum ultrason aletinde prezervatif kullanılmadı başlığında değil mantık kurmanız için yazıyorum yine de birbirimizi kırmayalım ben bunları çok dürüst bir şekilde ve kalbimi açarak yazdım ne gördüysem de yorum yapan herkese olduğu gibi anlattım korkumun sebebi sadece takıldığını ve çıkarıldığını görmemiş olmam lütfen farklı anlamlar türetmeyin

İyi de diyeceksiniz ki bu aletten bana benden de erkek arkadaşıma geçti. Bahane çok.
Dediğim gibi Allah kalbinize göre versin benim korktuğum şey buyken acımasızca şu şekilde yazıyorsunuz ben ihmal olmaması için dua ediyorum herkes deneyimini anlatırken bende takıldı bende çıkarıldı diyor ama ben maalesef bunlara şahit olamadım keşke olabilseydim

Böyle bir gerçek olduğunu bilmiyordum ama bu tamamen hastanenin kullanıp kullanmak istememesine bağlı sanırım kimse devlet hastanesinde vajinal ultrason aletine prezervatif takıldığını görmüyor direkt jeli sürüp öyle muayene ediyolar zaten bir hasta çıkar çıkmaz diğeri giriyor aralarında aleti temizlemek prezervatifi değiştirmek için yeterli bir süre bile yok bunu keşke en başında bilseydim özele giderdim resmen para vermiyosan sağlığını hiçe sayarım diyorlar devlet hastanesini sadece maddiyattan değil deneyimlerine güvendiğimiz için de seçiyoruz bu muamele akıl alır gibi değil hindistanda bile yapılmaz bu inşallah hastalık kapmamışımdır test bile yaptıramıyorum çoğu hastalık aylar sonra belirti veriyor pişmanlıktan başka bir şey değil
O kadar farklı hastanelerde vajinal usg yapıldı ki bana şimdiye kadar, hiçbirinde proba prezervatif ya da kılıf takılmadan muayene yapıldığını görmedim. Hatta bir hastanede prop kılıfı bitti diye proba eldiven taktıklarını hatırlıyorum.
O kadar hızlılar ki, siz farketmemişsinizdir takıldığını diye düşünüyorum.

Dediğim gibi Allah kalbinize göre versin benim korktuğum şey buyken acımasızca şu şekilde yazıyorsunuz ben ihmal olmaması için dua ediyorum herkes deneyimini anlatırken bende takıldı bende çıkarıldı diyor ama ben maalesef bunlara şahit olamadım keşke olabilseydim
Ben de hiç şahit olmadım. Çünkü bu çok hızlı yapılıyor. Kaç kere muayene oldum yani ki özellerde oldum. Böyle bir ihtimal yok. Allah herkesin kalbine göre versin canım amin. Zira iyi biriyim absbsjs

Umarım sizleri tanımadığımı isminizi dahi bilmediğimi buranın sadece bir forum olduğunu size yalandan bir şeyi kanıtlamakla yada size yalandan bahaneler üretmekle hiçbir şey kazanmayacağımın farkındasınızdır dediğiniz şey Allah korusun gerçek olursa bahane değil gerçek bir ihmal olacak ve şuan sırf bunların düşüncesi yüzünden hayattan vazgeçmiş gibi yaşayan bir insanım

Umarım sizleri tanımadığımı isminizi dahi bilmediğimi buranın sadece bir forum olduğunu size yalandan bir şeyi kanıtlamakla yada size yalandan bahaneler üretmekle hiçbir şey kazanmayacağımın farkındasınızdır dediğiniz şey Allah korusun gerçek olursa bahane değil gerçek bir ihmal olacak ve şuan sırf bunların düşüncesi yüzünden hayattan vazgeçmiş gibi yaşayan bir insanım
Ya hu diyoruz ki rahat ol böyle bir şey yok ama inatla görmedim diyorsunuz. Bu anksiyete ve bunu aşmazsan maalesef her şeye bu kadar takarsın hayatın zulüm olur.

O kadar farklı hastanelerde vajinal usg yapıldı ki bana şimdiye kadar, hiçbirinde proba prezervatif ya da kılıf takılmadan muayene yapıldığını görmedim. Hatta bir hastanede prop kılıfı bitti diye proba eldiven taktıklarını hatırlıyorum.
O kadar hızlılar ki, siz farketmemişsinizdir takıldığını diye düşünüyorum.
Evet normalde olması gereken o ben unuttuklarını düşünüyorum çünkü bu kadar kişi bakıp gördüyse benim de görmem lazımdı ya çok şeffaftı tamamen üstüne oturuyordu yada unutuldu maalesef

Ya hu diyoruz ki rahat ol böyle bir şey yok ama inatla görmedim diyorsunuz. Bu anksiyete ve bunu aşmazsan maalesef her şeye bu kadar takarsın hayatın zulüm olur.
Haklısınız tabi ki böyle bir şey olmasına ihtimal bile vermiyorsunuz bende bir süre vermedim ama siz her muayenenizde takıldığını fark etmişsiniz ben bakarak yine de görmedim inşallah abartıyorumdur belki de çok şeffaftı alet kalın olduğu için de üstüne tam oturuyordu

Makineyi ıslatmamak icin bile takarlar merak etmeyin. Bende prezervatif değil de plastik tüp gibi bir şey takmışlardı, katı ve sert olduğu için direkt aletin kendisi sanmışsınızdır. Ucundaki kısım olduğu gibi çıkarılıp atılıyor.

Back
X