Kimsenin günahını aldığım falan yok doktor dediğiniz yeni mezun olmuş 1 aydır doktorluk yapan bir insan eğitimine güvensem bile deneyimine güvenemem fark etmemesine şaşırmamam normal.Beni niye azarlıyosunuz onu anlamıyorum bu forumda benim yazdığıma benzer 30 küsür yorum var ve ne tür bir şey kullandıklarını bilemiyorum o yüzden dava açmak istemedim sadece dosya açtım sağlık bakanlığına insan emin olsa dahi kendini emin hissetmiyor ortam karanlık altınız açık en mahrem anınız sadece doktora güveniyosunuz rahat olmaya çalışıyorsunuz üstelik ilk defa böyle bir muayene yaptırmama rağmen yine de alete baktım böyle şeyler yaşandığını bilsem ısrar kıyamet sorardım da zaten o yüzden emin değilim iki arada bir deredeyim başka bir yerde de bu şekilde bir durum yaşasam derim ki aa zaten bunların kullandığı şeyler şeffaf oluyor anlaşılmıyor yok gibi duruyor şuana kadar öyle bir şey yazan da olmadı herkes görmüş herkesin içi rahat öyle ha diyince yapamıyorsunuz yani ,başınıza gelmeyince şöyle yap böyle yap demek kolay oluyor farkındayım ayrıca bir şikayetim belirtim olsa buraya yazmakla uğraşmadan gider dava açarım bende buradakilerin doktor yada hakim olmadığının farkındayım benim konum dışında da her yazılana da çözüm bulunuyor gibi durmuyor serzeniş olarak yazdığım bir şeydi vaktini ayırana,iyi gelmeye çalışana, dua edene teşekkür ettim Allah razı olsun dedim azarlayan sorgulayanı da Allaha havale ettim çünkü ben yanlış bir şey yapmadım sadece güvensizlik ve mağduriyet yaşıyorum bana ders vermenize,yöntem göstermenize,azarlamanıza gerek yok kötü bir durumda yapılacak olanı sizden daha iyi biliyorum şuanda yapılacak bir şey olmadığının farkındayım araştırdım yine de teşekkürlerMadem bu kadar eminsin gidip doktoru şikayet et dava aç ? Buraya gelip insanların günahlarını alma. Hiç bir doktor hemşire bunu unutmaz bu dediğin şeyin bir ihtimali bile yok. Çok eminseniz hakkınızı ararsınız burada kimse size bir çözüm bulamaz. Takıntılarınız için psikoloğa gidin demek dışında.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlet hastanelerinde ultrasona prezervatif takılmaması
- Konu Sahibi userser
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2012
- 8.341
- 6.820
- 398
Çok dikkatli bi şekilde inceledim doktoru dediniz ya o yüzden dedim neden sormadınız o anda, o zaman hemen sıcağı sıcağına sorsaydınız içiniz rahat ederdi bu size özel bi durum çğnkü hep gidiyoruz hastanelere hiç böyle Bişeye denk gelmedim çok şükürSormadım çünkü bilmiyodum muayeneden 10 gün sonra sorabildim onda da muayeneme giren hemşireye sorabildim herkeste değiştiriyoruz dedi sadece benim muayenemi de hatırlamıyordu zaten ki normal günde 70 hasta muayene oluyo
O zaman soramadım işte çünkü aletin üzerinde prezervatif takılması gerektiğini bilmiyordum tahmin de yürütemedim evet bana özel bir durum ihmal olmuş unutmuşlar demek ki yapacak bir şey yok kurbanlık koyun gibi bekliyorum ne çıkacağınıÇok dikkatli bi şekilde inceledim doktoru dediniz ya o yüzden dedim neden sormadınız o anda, o zaman hemen sıcağı sıcağına sorsaydınız içiniz rahat ederdi bu size özel bi durum çğnkü hep gidiyoruz hastanelere hiç böyle Bişeye denk gelmedim çok şükür
Da bu dediğiniz şey gibi oldu biraz,engelli bir çocuğu olan anneye sizinki böyle olmuş ya bizim ki sağlıklı çok şükür ihmalin bakılıp şükür çekilecek bir durumu yok maalesef ünlü kan bankamzıdan virüslü kan alan insanları düşünürsek ben şükretmek yerine artık hastaneye işimin düşmesine korkar hale geldim bunun yüzünden bir problem yaşarsam da tedavi olmamayı seçip hepsini süründürmeyi düşünüyorum hastane ihmali deyip geçmeyeceğimÇok dikkatli bi şekilde inceledim doktoru dediniz ya o yüzden dedim neden sormadınız o anda, o zaman hemen sıcağı sıcağına sorsaydınız içiniz rahat ederdi bu size özel bi durum çğnkü hep gidiyoruz hastanelere hiç böyle Bişeye denk gelmedim çok şükür
- 18 Nisan 2021
- 1.544
- 1
- 1.741
- 83
- 28
El çabukluğu çat çut cıkarıp takıyorlar siz farketmemizsiniz. He prezervatif değilse bile eldiven gibi plastik herhangi birsey taktıkları da oluyor ama illa takıyorlar. Geçen cerrahpaşada Tıp öğrencisi ile konustuk hatta eldiven takıyorlar dedi. Ben de 2gün önce çam sakuraya gittimilk muayene benimdi. Prezervatif bulamadı odada asistan doktor gitti aradı taradı buldu geldi taktı öyle muayene etti. Öyle birşey mumkun değil yaniBöyle bir gerçek olduğunu bilmiyordum ama bu tamamen hastanenin kullanıp kullanmak istememesine bağlı sanırım kimse devlet hastanesinde vajinal ultrason aletine prezervatif takıldığını görmüyor direkt jeli sürüp öyle muayene ediyolar zaten bir hasta çıkar çıkmaz diğeri giriyor aralarında aleti temizlemek prezervatifi değiştirmek için yeterli bir süre bile yok bunu keşke en başında bilseydim özele giderdim resmen para vermiyosan sağlığını hiçe sayarım diyorlar devlet hastanesini sadece maddiyattan değil deneyimlerine güvendiğimiz için de seçiyoruz bu muamele akıl alır gibi değil hindistanda bile yapılmaz bu inşallah hastalık kapmamışımdır test bile yaptıramıyorum çoğu hastalık aylar sonra belirti veriyor pişmanlıktan başka bir şey değil
Prezervatif değil ama plastik şeffaf bir kılıf ile sarıyorlar, prezervatif cinsel yolla bulaşan hastalıkları ve hamileliği önleme yanında cinsel ilişkide aynı zamanda konfor da sağlar. Muayene olurken tek seferlık kullanılan bir kılıf olması yeterli. Prezervatif o alete büyük gelir, o alet için üretilmiş özel şeffaf kılıflardan kullanırlar. Siz muayaneneye oturmadan önce ya da , sizin göremediğiniz bir anda takmıştır doktor. Çok hızlı yapıyorlar o işlemi el alışkanlığı ileEmin olun çok dikkat ettim soyunurken zaten kimse girmedi içeriye aleti eline aldığında da üstüne baktım prezervatife benzer hiçbir şey yoktu direkt jeli sıktı başladı ilk muayenem olduğu için hiçbir fikrim de yoktu sonrasında öğrendim üstüne prezervatif takılması gerektiğini ama iş işten geçmişti
Yok eldiven değildi prezervatif vardı ama çok inceydi görünmüyordu yada yoktu,ben de şehir hastanesine gittim önümde takılmadı hasta girmeden önce hazırlanıyordur belki iyi düşünmeye çalışıyorum asistan doktor direkt aldı jeli sürdü muayeneye başladı bitince de geri aynı yerine taktı sadece hemşire ilgileniyordur aletle belkiEl çabukluğu çat çut cıkarıp takıyorlar siz farketmemizsiniz. He prezervatif değilse bile eldiven gibi plastik herhangi birsey taktıkları da oluyor ama illa takıyorlar. Geçen cerrahpaşada Tıp öğrencisi ile konustuk hatta eldiven takıyorlar dedi. Ben de 2gün önce çam sakuraya gittimilk muayene benimdi. Prezervatif bulamadı odada asistan doktor gitti aradı taradı buldu geldi taktı öyle muayene etti. Öyle birşey mumkun değil yani
Ben odaya girmeden önce yapılmıştır inşallah anca öyle olmalı yoksa ben girdiğim andan itibaren aletin başına bile yaklaşmadılarPrezervatif değil ama plastik şeffaf bir kılıf ile sarıyorlar, prezervatif cinsel yolla bulaşan hastalıkları ve hamileliği önleme yanında cinsel ilişkide aynı zamanda konfor da sağlar. Muayene olurken tek seferlık kullanılan bir kılıf olması yeterli. Prezervatif o alete büyük gelir, o alet için üretilmiş özel şeffaf kılıflardan kullanırlar. Siz muayaneneye oturmadan önce ya da , sizin göremediğiniz bir anda takmıştır doktor. Çok hızlı yapıyorlar o işlemi el alışkanlığı ile
- 15 Eylül 2012
- 8.341
- 6.820
- 398
Benimde engelli bi çocuğum var benzetmeniz acayip saçma burada konu açıp fikir soruyorsunuz herkese ters ters cevap yazmışsınız İnşaAllah Rabbim korktuklarınızdan emin eylesin ne diyebiliriz başka. Burada bilgi yarıştırmıyoruz şaka gibisiniz gerçekten bir ihmal yaşamışsınız bu ihmali şükür ki yaşamadım demekten bunu mu çıkardınız yani böyle bir olasılık çok düşük demek istedim jeli alta sürüyorlar üstüne takıyorlar ve muayene bitince eldivenle atıp çıkarıyorlar yeni hasta gelince hemen yenisini takıyorlar 1 yıldır tüp bebek tedavisi oldum benim kadar muayene oldunuz mu bilmiyorum içinizi rahatlatmaya çalıştıkça acaba evham mı yaptınız o anda farketmediniz ya sonradan neden böyle Bişey düşündünüz diye merak ettim. Neyse sağlıcakla kalınDa bu dediğiniz şey gibi oldu biraz,engelli bir çocuğu olan anneye sizinki böyle olmuş ya bizim ki sağlıklı çok şükür ihmalin bakılıp şükür çekilecek bir durumu yok maalesef ünlü kan bankamzıdan virüslü kan alan insanları düşünürsek ben şükretmek yerine artık hastaneye işimin düşmesine korkar hale geldim bunun yüzünden bir problem yaşarsam da tedavi olmamayı seçip hepsini süründürmeyi düşünüyorum hastane ihmali deyip geçmeyeceğim
- 29 Temmuz 2024
- 260
- 378
- 18
- 35
Vallahi özelde de takmiyorlar. Ben hep özele gittim. Ablam ise devlete gider. Prezervatifin o alete takılması gerektiğini bilmiyordum bile .bi gün ya muayenede hastalık kaparsam diye bahsedince ablam dedi alete prezervatif takılıyor. Hayır hiç takıldığını girmedim dedim ve o günden sonra dikkat ettim gerçekten takmiyorlar ve meşhur bi özel hastane bunu yapan. İnşallah jelleri dezenfektanlidir diye dua ediyorum .Böyle bir gerçek olduğunu bilmiyordum ama bu tamamen hastanenin kullanıp kullanmak istememesine bağlı sanırım kimse devlet hastanesinde vajinal ultrason aletine prezervatif takıldığını görmüyor direkt jeli sürüp öyle muayene ediyolar zaten bir hasta çıkar çıkmaz diğeri giriyor aralarında aleti temizlemek prezervatifi değiştirmek için yeterli bir süre bile yok bunu keşke en başında bilseydim özele giderdim resmen para vermiyosan sağlığını hiçe sayarım diyorlar devlet hastanesini sadece maddiyattan değil deneyimlerine güvendiğimiz için de seçiyoruz bu muamele akıl alır gibi değil hindistanda bile yapılmaz bu inşallah hastalık kapmamışımdır test bile yaptıramıyorum çoğu hastalık aylar sonra belirti veriyor pişmanlıktan başka bir şey değil
- 29 Temmuz 2024
- 260
- 378
- 18
- 35
Vallahi özelde de takmiyorlar. Ben hep özele gittim. Ablam ise devlete gider. Prezervatifin o alete takılması gerektiğini bilmiyordum bile .bi gün ya muayenede hastalık kaparsam diye bahsedince ablam dedi alete prezervatif takılıyor. Hayır hiç takıldığını girmedim dedim ve o günden sonra dikkat ettim gerçekten takmiyorlar ve meşhur bi özel hastane bunu yapan. İnşallah jelleri dezenfektanlidir diye dua ediyorum .Böyle bir gerçek olduğunu bilmiyordum ama bu tamamen hastanenin kullanıp kullanmak istememesine bağlı sanırım kimse devlet hastanesinde vajinal ultrason aletine prezervatif takıldığını görmüyor direkt jeli sürüp öyle muayene ediyolar zaten bir hasta çıkar çıkmaz diğeri giriyor aralarında aleti temizlemek prezervatifi değiştirmek için yeterli bir süre bile yok bunu keşke en başında bilseydim özele giderdim resmen para vermiyosan sağlığını hiçe sayarım diyorlar devlet hastanesini sadece maddiyattan değil deneyimlerine güvendiğimiz için de seçiyoruz bu muamele akıl alır gibi değil hindistanda bile yapılmaz bu inşallah hastalık kapmamışımdır test bile yaptıramıyorum çoğu hastalık aylar sonra belirti veriyor pişmanlıktan başka bir şey değil
Kafanızda kuruyorsunuz , herşeyi sizin önünüzde yapmak zorunda değiller, annem hemşire bazı otomatiğe başlanmış davranışları , ( kan almadan önce veya muayeneden önce) bakmadan bile yapabiliyorlar. O alet için özel kılıflar var, ve onları takıp kullanıyorlar , zaten aletin kendisine çıplak olarak su bazlı jel süremezler , bozar aleti. Jel muayene sırasında siz rahatsı olmayın diye sürülüyor.Yok eldiven değildi prezervatif vardı ama çok inceydi görünmüyordu yada yoktu,ben de şehir hastanesine gittim önümde takılmadı hasta girmeden önce hazırlanıyordur belki iyi düşünmeye çalışıyorum asistan doktor direkt aldı jeli sürdü muayeneye başladı bitince de geri aynı yerine taktı sadece hemşire ilgileniyordur aletle belki
Denk gelmesi için özür dilerim hakkınızı helal edin ama şuan testten teste koşuyorum 6 ay sonrada farklı bir test yaptırmak için bekliyorum 6 kişinin kullandığı bir aleti korumasız kullanmayı düşünmek tüm virüslerin kapısını açıyor bana dua eden iyilikle yaklaşan kimseye ters bir şey demedim aksine çok ince davrandım ters davrandığım kişiler belliydi (size özel bir durum olmuş denk gelmişsiniz) dediğiniz için dedim durumu da sonradan fark ettim kusura bakmayın tekrardanBenimde engelli bi çocuğum var benzetmeniz acayip saçma burada konu açıp fikir soruyorsunuz herkese ters ters cevap yazmışsınız İnşaAllah Rabbim korktuklarınızdan emin eylesin ne diyebiliriz başka. Burada bilgi yarıştırmıyoruz şaka gibisiniz gerçekten bir ihmal yaşamışsınız bu ihmali şükür ki yaşamadım demekten bunu mu çıkardınız yani böyle bir olasılık çok düşük demek istedim jeli alta sürüyorlar üstüne takıyorlar ve muayene bitince eldivenle atıp çıkarıyorlar yeni hasta gelince hemen yenisini takıyorlar 1 yıldır tüp bebek tedavisi oldum benim kadar muayene oldunuz mu bilmiyorum içinizi rahatlatmaya çalıştıkça acaba evham mı yaptınız o anda farketmediniz ya sonradan neden böyle Bişey düşündünüz diye merak ettim. Neyse sağlıcakla kalın
Farklı bir sistemleri vardır belki buharla dezenfekte eden makineler var bir yorumda hiçbir hastane bunu kullanmaktan kaçınmaz denmişti gerçekten öyle kaçınmazlar ama unutabilirler ihmal olabilir bana olduğunu düşündüğüm gibi hep aynı hastaneye gidiyorsanız sanmıyorum ki her hastaya böyle yapsınlar ortalık hastalıktan kırılır mantarı var bakterisi var sifiliz,bel soğukluğu,hpv,hıv türlü türlü şey varVallahi özelde de takmiyorlar. Ben hep özele gittim. Ablam ise devlete gider. Prezervatifin o alete takılması gerektiğini bilmiyordum bile .bi gün ya muayenede hastalık kaparsam diye bahsedince ablam dedi alete prezervatif takılıyor. Hayır hiç takıldığını girmedim dedim ve o günden sonra dikkat ettim gerçekten takmiyorlar ve meşhur bi özel hastane bunu yapan. İnşallah jelleri dezenfektanlidir diye dua ediyorum .
Ay inşallah tamamen bu şekilde olmuştur alete jel sürmekten bu kadar kaçındıklarını bilmiyordum biraz olsun rahatladım zaten benim de afedersiniz hali hazırda mantarım vardı ekstra kontrol etmişlerdir değil mi taktık mı takmadık mı diye onlar açısından gerçekten mide bulandırıcı çünkü kimse o aleti böyle bir şeylerden temizlemek istemezKafanızda kuruyorsunuz , herşeyi sizin önünüzde yapmak zorunda değiller, annem hemşire bazı otomatiğe başlanmış davranışları , ( kan almadan önce veya muayeneden önce) bakmadan bile yapabiliyorlar. O alet için özel kılıflar var, ve onları takıp kullanıyorlar , zaten aletin kendisine çıplak olarak su bazlı jel süremezler , bozar aleti. Jel muayene sırasında siz rahatsı olmayın diye sürülüyor.
- 21 Şubat 2024
- 6
- 0
- 1
- 34
En son gittiğimde bende dikkatlice izledim taktılar gözden kaçırmış olabilirmisiniz?Böyle bir gerçek olduğunu bilmiyordum ama bu tamamen hastanenin kullanıp kullanmak istememesine bağlı sanırım kimse devlet hastanesinde vajinal ultrason aletine prezervatif takıldığını görmüyor direkt jeli sürüp öyle muayene ediyolar zaten bir hasta çıkar çıkmaz diğeri giriyor aralarında aleti temizlemek prezervatifi değiştirmek için yeterli bir süre bile yok bunu keşke en başında bilseydim özele giderdim resmen para vermiyosan sağlığını hiçe sayarım diyorlar devlet hastanesini sadece maddiyattan değil deneyimlerine güvendiğimiz için de seçiyoruz bu muamele akıl alır gibi değil hindistanda bile yapılmaz bu inşallah hastalık kapmamışımdır test bile yaptıramıyorum çoğu hastalık aylar sonra belirti veriyor pişmanlıktan başka bir şey değil
Hayır olamam çünkü aletin yanına bile yaklaşmış olsalar fark ederdim o tarafa hiç geçmediler ben girmeden önce takılmıştır belki sonuçta hasta içeriye girdikten sonra takması gerekse bunu bilir ve takardıEn son gittiğimde bende dikkatlice izledim taktılar gözden kaçırmış olabilirmisiniz?
- 15 Eylül 2012
- 8.341
- 6.820
- 398
1 yıl yazmışım 10 yıl yazacaktım tüp bebek tedavisi için estağfurullah sağlıcakla kalın inşallah hiç bi sıkıntı çıkmayacak içinizi ferah tutunDenk gelmesi için özür dilerim hakkınızı helal edin ama şuan testten teste koşuyorum 6 ay sonrada farklı bir test yaptırmak için bekliyorum 6 kişinin kullandığı bir aleti korumasız kullanmayı düşünmek tüm virüslerin kapısını açıyor bana dua eden iyilikle yaklaşan kimseye ters bir şey demedim aksine çok ince davrandım ters davrandığım kişiler belliydi (size özel bir durum olmuş denk gelmişsiniz) dediğiniz için dedim durumu da sonradan fark ettim kusura bakmayın tekrardan