Devlet Hastanelerinde göğüs büyütme yapan işinde iyi ve ücreti düşük bildiğiniz Dr var mi

n_u_r

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
25
12
Kızlar şu ana kadar en az 13 ₺ fiyat verildi. Bildiğiniz iyi bir Dr var mi devlet hastanesi de olur önemli olan dr

Fiyat tek kriterin olmasın kullanılacak malzeme oldukça önemli
Evet kullanılacak malzemede tabii ki önemli en düşük fiyatı bulup sonrasında kullandıkları malzemeyi teknikleri vs ogrenmeyi düşünüyordum. Bütçe mi asiyorlar. 13-16-19-21-36 bin fiyatlar verildi şimdiye dek. Sorduklarimda işinde başarılı cerrahlar

Canım sadece şu kadarını söyleyeyim bu rakamları belirleyen unsurların en başında kullanılacak implant, işlemin yapılacağı ameliyathane,doktorun çalışacağı ekip vb parametler de çok önemli. Hepsinden önemlisi ise bana kalırsa cerrahın işlemler konusunda tecrübe oranı - başarısı. He bi de olaya ticari olarak yaklaşmayanı buldun mu gözün kapalı ilerle diyebilirim :) Bol şans şimdiden umarım istediğin gibi bir süreç yaşarsın.

Çok teşekkür ederim inşallah bulurum çok zorlu bir süreç gerçekten.

Ben izmirde devlet hastanesinde 13bin tl fiyat aldım her hastanede geçerli midir bilmiyorum. 2020 şubat ayında 8.500 fiyat alındığını duydum şaşkın ve üzgünüm.

Ben izmirde devlet hastanesinde 13bin tl fiyat aldım her hastanede geçerli midir bilmiyorum. 2020 şubat ayında 8.500 fiyat alındığını duydum şaşkın ve üzgünüm.
İndirim mi yapmislar. İzmir bana uzak Ankara Samsun olabilir

Canim üniversite hastanesiyle görüştün mü?

Canim üniversite hastanesiyle görüştün mü?
Hiç görüşmedim. Oralarda da asistanlar yapıyor diye guvenemedim. özel kliniği olanlara fiyat sordum bir sayfa Dr listesi yaptım. Aralarından aklıma yataklara ayrıntılı bilgi sordum. Ama fiyatları 13 binden aşağı degil. Tabii ki kaliteyi ucuza alamam ama araştırmakta fayda var.

Mesai dışı muayene yapıyorlar ücretli. Ben meme küçültme yatırmıştım 4500 civarı, prof yapmıştı ameliyatımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…