Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kullanılacak malzemede tabii ki önemli en düşük fiyatı bulup sonrasında kullandıkları malzemeyi teknikleri vs ogrenmeyi düşünüyordum. Bütçe mi asiyorlar. 13-16-19-21-36 bin fiyatlar verildi şimdiye dek. Sorduklarimda işinde başarılı cerrahlarFiyat tek kriterin olmasın kullanılacak malzeme oldukça önemli
Canım sadece şu kadarını söyleyeyim bu rakamları belirleyen unsurların en başında kullanılacak implant, işlemin yapılacağı ameliyathane,doktorun çalışacağı ekip vb parametler de çok önemli. Hepsinden önemlisi ise bana kalırsa cerrahın işlemler konusunda tecrübe oranı - başarısı. He bi de olaya ticari olarak yaklaşmayanı buldun mu gözün kapalı ilerle diyebilirim :) Bol şans şimdiden umarım istediğin gibi bir süreç yaşarsın.Evet kullanılacak malzemede tabii ki önemli en düşük fiyatı bulup sonrasında kullandıkları malzemeyi teknikleri vs ogrenmeyi düşünüyordum. Bütçe mi asiyorlar. 13-16-19-21-36 bin fiyatlar verildi şimdiye dek. Sorduklarimda işinde başarılı cerrahlar
Çok teşekkür ederim inşallah bulurum çok zorlu bir süreç gerçekten.Canım sadece şu kadarını söyleyeyim bu rakamları belirleyen unsurların en başında kullanılacak implant, işlemin yapılacağı ameliyathane,doktorun çalışacağı ekip vb parametler de çok önemli. Hepsinden önemlisi ise bana kalırsa cerrahın işlemler konusunda tecrübe oranı - başarısı. He bi de olaya ticari olarak yaklaşmayanı buldun mu gözün kapalı ilerle diyebilirim :) Bol şans şimdiden umarım istediğin gibi bir süreç yaşarsın.
İndirim mi yapmislar. İzmir bana uzak Ankara Samsun olabilirBen izmirde devlet hastanesinde 13bin tl fiyat aldım her hastanede geçerli midir bilmiyorum. 2020 şubat ayında 8.500 fiyat alındığını duydum şaşkın ve üzgünüm.
indirimsiz hali galibaİndirim mi yapmislar. İzmir bana uzak Ankara Samsun olabilir
Hiç görüşmedim. Oralarda da asistanlar yapıyor diye guvenemedim. özel kliniği olanlara fiyat sordum bir sayfa Dr listesi yaptım. Aralarından aklıma yataklara ayrıntılı bilgi sordum. Ama fiyatları 13 binden aşağı degil. Tabii ki kaliteyi ucuza alamam ama araştırmakta fayda var.Canim üniversite hastanesiyle görüştün mü?
Mesai dışı muayene yapıyorlar ücretli. Ben meme küçültme yatırmıştım 4500 civarı, prof yapmıştı ameliyatımıHiç görüşmedim. Oralarda da asistanlar yapıyor diye guvenemedim. özel kliniği olanlara fiyat sordum bir sayfa Dr listesi yaptım. Aralarından aklıma yataklara ayrıntılı bilgi sordum. Ama fiyatları 13 binden aşağı degil. Tabii ki kaliteyi ucuza alamam ama araştırmakta fayda var.
Hangi hastane acaba ve memnun kaldinizmiMesai dışı muayene yapıyorlar ücretli. Ben meme küçültme yatırmıştım 4500 civarı, prof yapmıştı ameliyatımı
Uludağ üniverste hastanesi, evet memnunumHangi hastane acaba ve memnun kaldinizmi
Kaç bedenden kaça düştü canm birde fiyat nasildiUludağ üniverste hastanesi, evet memnunum
İzmir demi yaptrdn canmMesai dışı muayene yapıyorlar ücretli. Ben meme küçültme yatırmıştım 4500 civarı, prof yapmıştı ameliyatımı
Bursaİzmir demi yaptrdn canm