• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanelerın de amh testi yok mu ?

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Bugün kadın doğum hastanesine gıttım doktor dan amh testi rica ettım yasadıgım sağlık sorunu sebebıyle fakat bana amh testını özellerde yaptırabılırsın hiç bır devlet hastanesın de bu test yok dedı doğru mu bu ?

Yaşadığınız ildekilerde olmayabilir. Ama amh testi rica etmeniz pek uygun olmamış bence. Erken menapozdan endişeleniyorum deseniz gerekli olanlar sizin aklınıza gelmeyenler de istenir.

doğrudur çünkü sgk tarafından ödenmeyen bir test olduğu için devlet hastanelerinde bulamayabilirsiniz.

Yaşadığınız ildekilerde olmayabilir. Ama amh testi rica etmeniz pek uygun olmamış bence. Erken menapozdan endişeleniyorum deseniz gerekli olanlar sizin aklınıza gelmeyenler de istenir.
Dırek soylemedım zaten adet gunum olmadıgı ıcın de baska testlerde yapılmadı amh testını de özelde yaptırabılırsın dedı.

Bunu herhangi bir özel hastaneye gitmeden öğrenemezsiniz telefonla genelde bilgi vermezler özel bir hastaneye gidip doktorla görüştükten sonra en sağlıklı bilgiye ulaşabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

Peki devlet hastanesın de bu anlasılmaz mı hangı teste bakılması lazım amh dısında .

Ben devlet hastanesinde yaptırdım iyi araştırın siz de. Yakınlardaki illerde vardır belki. Özelde ne kadar bilmiyorum

Kartal egitim araştırma da yaptırdım 100 tl aldılar.. Özel labda bakıldıgı içinmiş..

Ben devlet hastanesinde yaptırdım iyi araştırın siz de. Yakınlardaki illerde vardır belki. Özelde ne kadar bilmiyorum
Bulundugum yer büyük bir il ve hastane de herkesın tercıh ettıgı bır yer olmaması benı cok sasırttı ya vardı yapmak ıstemedı yada gercekten yoktu üniverste hastanesı olmadıgı ıcın de olabılır yakın zamanda üniverste hastanelernı terch edıcegım.

Eğitim araştırma hasteneleri yapar ama özelden bir tık ucuz olur ancak..

Hastanede adı verseniz bu testi yaptırdığınız daha makul olur " devlet hastanesi yapar" demek havada kalıyor. Yaptırdıysanız hangi hastanede ve kaça mal oldu, yapılan tarih nedir gibi. Bu konuyu okuyanlara da yardımcı olmuş olursunuz.

Back