devlet hastaneleri yumurta takibi yapıyormu?

infanta

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
954
3
41
slm arakadaşlar ben devlet hastanesine gidiyorum pcoluyum.bu ay ilk defa progestan ardından klomen kullandım şuan adetimin 9 günündeyim. biliyorumki 10-12-14-16 günler önemli. ama doktor bu günlerde gel yumurtana bakalım demedi.acaba ne yapsam kendim 10.günü gitsem mi çünkü 12.pazara denk geliyor. doktor bana sadece adetn 21.günü gel kan testi yapacam dedi. ne oldugunu açıklmadı .fikri olan varsa lütfen paylaşsın

bence git canım.aslında çağırması gerekiyor ama bazı doktorlar umursamıyor.klomende kullanmışsın kesin gitmen gerekir çatlatma iğnesi de vermesi gerek.iğneden sonra da çağırması lazım muayene edip çatlamışmı bakmalı.benim doktor da devlette o bunları yaptı

bende 10.günü gitmiştim çünkü devlette bazı doktorlar her gün olmuyor.

hemde klomeni 6 kere kullanabiliyoruz biliyorsun her seferi çok önemli

bana klomeni nasıl kullanacagımı bile anlatmadı ben içierigini okumuşdum doktora ben anlattım o da hı hıı dedi :)))
sonra çatlatma mı vurulacan diye sormuşdum gerek yok dedi. ama yumurta takibip işini yapması gerekmezmi
birde adetin 21.günü ne testi yapılıyo

Adetin 21. günü progesteron testi yapılıyor, yumurtlayıp yumurtlamadığına bakacak. Yumurta takibi yapması gerekir ki sana ilişki günü önerebilsin. Bence başka bir dr. a git canım.

kloemeni ilk defa kullanıyorum o yüzden mi 21.günü gel dedi. bugün 10.günü gitsem dogru olurmu yokda kızrmı şimdik doktoru kızdırmakta istemiyorum ama ne yapacagımıda bilmiyorum ki???

kloemeni ilk defa kullanıyorum o yüzden mi 21.günü gel dedi. bugün 10.günü gitsem dogru olurmu yokda kızrmı şimdik doktoru kızdırmakta istemiyorum ama ne yapacagımıda bilmiyorum ki???

canım bak sen beni dinle bugün git .yumurtanın büyüklüğüne göre iğne veriri belki.doktordan takip yapmasını iste.onun işi bu ilgilenmek zorunda.ayrıca 21.gün deki test yumurta çatlamış mı diye yapılıyor.çatlamamış çıkarsa o testte bu ay boşa gitmiş olur .çatlamayan yumurta kist olur

bu gün doktora gittim yumurta takibi için geldigimi söledim hemen baktı kadın sagolsun :81:
her iki tarafdada yumurta var dedi en büyügü 10mm pazartesi tekrara gidecem inş. büyürler içinden bi his iyi şeyler olacak diyor inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…