Yukarda da söyledim devlet hastanesinde devlet destekli raporlu yaptırdımTıpta falan mı yaptirdin bu kadar fiyat farkı çıkmaz bence. Bende devlet hastanesinde devlet destekli yaptırdım çünkü.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlet destekli tüp bebek
- Konu Sahibi Tugbalim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama aşılama süreci tup bbek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ekim 2021
- 2.309
- 1.138
- 83
Anladım. Devlet olunca her yerde aynı fiyat olması gerekiyo diye düşündüm ama degisebiliyormuş. Maddi manevi zor bir süreç Allah bu süreçte isteyen çabalayan herkese nasip etsin inşallahYukarda da söyledim devlet hastanesinde devlet destekli raporlu yaptırdım
- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.322
- 78
Evet değişebiliyor. Çünkü her hastaya aynı ilaç ya da aynı doz kullanılmıyor. Dr. Kime nasıl tedavi uygulayacağını görüşmeden sonra belirliyor, mesela benimle aynı dönemde başlayan bir kaç kadın daha vardı, dozlarımız biriyle aynıysa diğerleri farklı, ee şimdi dozu yüksek olunca (atıyorum gonal-f) çabuk bitiyor, bitince üçüncü, beşinci kutuyu almak zorunda kalıyorsun. Benim tedavim iki kişiye göre daha erken yanıt verdi, buna rağmen sadece gonal-f rahat 30 - 35 kutu kullandım ,diğer iğne ve ilaçları saymıyorum bile,yaklaşık 50 bin gitmiştir ilaçlar, rahim filmi vsvs burdan düşünün o fiyat aralığı şimdi ne olmuştur? Allah çocuk isteyenleri tedavilere mahkum bırakmasın maddi ve manevi indan çöküyor valla.
Anladım. Devlet olunca her yerde aynı fiyat olması gerekiyo diye düşündüm ama degisebiliyormuş. Maddi manevi zor bir süreç Allah bu süreçte isteyen çabalayan herkese nasip etsin inşallah
- 17 Aralık 2020
- 1.428
- 1.084
- 83
- 32
Bulabilir. İlaçlarda mesela çoğu eczane sgksız alacaksanız vereceğiz diyor, coğu yer elinde olsa bile raporlu oldugunu söylediğinizde vermiyorlar.Bence siz ücretli transfer olmuşsunuz. İlaç raporu cikarmadiniz mi nasıl o kadar tutabilir ki ?
Taze transferde ödenen ücret daha düşük ama dondurma çözdürmelerde de ücret alınıyor
Aminnn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimizin karşılıpını versin inşallahAnladım. Devlet olunca her yerde aynı fiyat olması gerekiyo diye düşündüm ama degisebiliyormuş. Maddi manevi zor bir süreç Allah bu süreçte isteyen çabalayan herkese nasip etsin inşallah
- 26 Ekim 2021
- 2.309
- 1.138
- 83
Evet biliyorum ama genel olarak çıkan rapor baya şeyi karşılıyor. Benim raporunda 10 gonalf,7 cetrotide,2 gonapepty,1 Ovitrelle,2 progestan çıktı ve hepsi 6250 tuttu. Bende düşük dozla büyüttüm pcos olduğu için 5 kutu gonalf arttı mesela. Benim gibi düşükoverli kıza doktor ekstra yumurtlama ilacı yazmıştı. O raporda olmadığı için ilaçları 15bini bulmuştu. Bende ücretli don-coz yaptırdim devlette. Dondururken 1000, cozunce 250 ve transferde 9400 verdim. Arkadaş her şeyi devlet destekli yaptım diyince şaşırdım. Devlet destekli transfere 11bin kusur vermiş ama ben ücretli transfere 9400 verdim o garibime gitti. Toplam süreci hesaplarsan tabiki değişir fiyat. Kimisi 1 kere yumurta toplama olur kimi iki kere.Evet değişebiliyor. Çünkü her hastaya aynı ilaç ya da aynı doz kullanılmıyor. Dr. Kime nasıl tedavi uygulayacağını görüşmeden sonra belirliyor, mesela benimle aynı dönemde başlayan bir kaç kadın daha vardı, dozlarımız biriyle aynıysa diğerleri farklı, ee şimdi dozu yüksek olunca (atıyorum gonal-f) çabuk bitiyor, bitince üçüncü, beşinci kutuyu almak zorunda kalıyorsun. Benim tedavim iki kişiye göre daha erken yanıt verdi, buna rağmen sadece gonal-f rahat 30 - 35 kutu kullandım ,diğer iğne ve ilaçları saymıyorum bile,yaklaşık 50 bin gitmiştir ilaçlar, rahim filmi vsvs burdan düşünün o fiyat aralığı şimdi ne olmuştur? Allah çocuk isteyenleri tedavilere mahkum bırakmasın maddi ve manevi indan çöküyor valla.
- 26 Ekim 2021
- 2.309
- 1.138
- 83
Vicdansizlik yapmışlar. Hiç öyle bir durumla karşılaşmadım eczanelerde. Evet biliyorum bende don-coz yaptırdım. Ücretli don-coz yaptırdim ücretli olunca devlet desteğine göre biraz daha fazla ödüyorsunBulabilir. İlaçlarda mesela çoğu eczane sgksız alacaksanız vereceğiz diyor, coğu yer elinde olsa bile raporlu oldugunu söylediğinizde vermiyorlar.
Taze transferde ödenen ücret daha düşük ama dondurma çözdürmelerde de ücret alınıyor
Son düzenleme:
- 17 Aralık 2020
- 1.428
- 1.084
- 83
- 32
Şanslıymışsınız o zaman. Çünkü kaç eczane aradığımı biliyorum. Ona rağmen uğraşmayı bırakıp sgksız aldığımda cok oldu.Vicdansizlik yapmışlar. Hiç öyle bir durumla karşılaşmadım eczanelerde. Evet biliyorum bende doz-coz yaptırdım. Ücretli don-coz yaptırdim ücretli olunca devlet desteğine göre biraz daha fazla ödüyorsun
Yalnız devlet destekli olsa bile dondurma ve çözdürmede ücret ödeniyordu, devlet desteksizden bahsetmemiştim.
Bende tüp bebegi devlet hastanesinde devlet destekli yaptırdım öyle bilgi verilmişti.
- 26 Ekim 2021
- 2.309
- 1.138
- 83
Herkes işi ticarete dökmüş. İnsanların duygularından sömürgecilik yapiyolar resmen. Evet ben mesela devlet destekli transfer olsaydım ne kadar odeyecektim dedim 8bin küsür söyledi sekreter. Her türlü para ödüyorsun zaten ama biraz daha az ödemiş oluyosun. Eskiden baya fark ediyormuş ama şimdi zamlardan sonra çok fark kalmamış. Belki tekrar zam geldi bilemiyorum. Şubatta böyleydiŞanslıymışsınız o zaman. Çünkü kaç eczane aradığımı biliyorum. Ona rağmen uğraşmayı bırakıp sgksız aldığımda cok oldu.
Yalnız devlet destekli olsa bile dondurma ve çözdürmede ücret ödeniyordu, devlet desteksizden bahsetmemiştim.
Bende tüp bebegi devlet hastanesinde devlet destekli yaptırdım öyle bilgi verilmişti.
- 17 Aralık 2020
- 1.428
- 1.084
- 83
- 32
Evet doğru her zamda devlet hastanelerinde de oluyor. Ben eylülde yaptırmıştım sadece transfer ücreti ödemiştik 10.500 dü. Öncesinde verdikleri mayıs haziran gibi fiyat almıştık 2.900 gibi bişeydi. Baya baya artarak katlanıyor fiyatlar gerçektenHerkes işi ticarete dökmüş. İnsanların duygularından sömürgecilik yapiyolar resmen. Evet ben mesela devlet destekli transfer olsaydım ne kadar odeyecektim dedim 8bin küsür söyledi sekreter. Her türlü para ödüyorsun zaten ama biraz daha az ödemiş oluyosun. Eskiden baya fark ediyormuş ama şimdi zamlardan sonra çok fark kalmamış. Belki tekrar zam geldi bilemiyorum. Şubatta böyleydi
- 26 Ekim 2021
- 2.309
- 1.138
- 83
Allah herkesin yardımcısı olsunEvet doğru her zamda devlet hastanelerinde de oluyor. Ben eylülde yaptırmıştım sadece transfer ücreti ödemiştik 10.500 dü. Öncesinde verdikleri mayıs haziran gibi fiyat almıştık 2.900 gibi bişeydi. Baya baya artarak katlanıyor fiyatlar gerçekten
Merhaba bende orayı düşnüyorum hangi doktordu acaba ?İstanbul Kartal eğitim araştırmada yaptırdım ben evleneli 1 sene olmuştu şubat ayında yaptırdım transferi tutmadı benim de raporluydu ilaçlarım
Ali yılmaz ve çok memnunum ben doktorumdan tavsiye ederim sorduğun herşeye çok güzel cevap veriyor anlatıyor neyi nasıl yapman gerektiğini 30 kere söylüyor yanlış bişey olmasın diye bunu yaparken kırmadan bağırmadan yapıyor ne doktorlar gördüm kızarak sorduğun soruya aşşağılayarak cevap veren Ali bey mükemmel bi doktor kesinlikle tavsiye ederimMerhaba bende orayı düşnüyorum hangi doktordu acaba ?