Daydi Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2015 457 122 29 Pazartesi 14:59 Konu Sahibi duyguudk #41 blablablaaa .!.: Merhaba, doktor karar veriyor muayeneden sonra eşinin durumunu da değerlendirerek. Amh düşükse direkt tüp bebeğe yönlendirenler var. Genişletmek için tıkla... yok canım ya amh geçen sene 1.71 di. Eşimin spermiyogramı da gayet iyi hiçbir sıkıntı yoktu
blablablaaa .!.: Merhaba, doktor karar veriyor muayeneden sonra eşinin durumunu da değerlendirerek. Amh düşükse direkt tüp bebeğe yönlendirenler var. Genişletmek için tıkla... yok canım ya amh geçen sene 1.71 di. Eşimin spermiyogramı da gayet iyi hiçbir sıkıntı yoktu
B blablablaaa Guru Kayıtlı Üye 26 Eylül 2013 19 3 34 Pazartesi 15:29 Konu Sahibi duyguudk #42 Fen Daydi .!.: yok canım ya amh geçen sene 1.71 di. Eşimin spermiyogramı da gayet iyi hiçbir sıkıntı yoktu Genişletmek için tıkla... Fena değil aslında durum, aşılama diyebilir öncesinde. Rahim filmi çektirdiniz mi canım?
Fen Daydi .!.: yok canım ya amh geçen sene 1.71 di. Eşimin spermiyogramı da gayet iyi hiçbir sıkıntı yoktu Genişletmek için tıkla... Fena değil aslında durum, aşılama diyebilir öncesinde. Rahim filmi çektirdiniz mi canım?
Daydi Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2015 457 122 29 Pazartesi 15:50 Konu Sahibi duyguudk #43 blablablaaa .!.: Fen Fena değil aslında durum, aşılama diyebilir öncesinde. Rahim filmi çektirdiniz mi canım? Genişletmek için tıkla... Evet çektirdim, bizimki sebepsiz infertilite. Ama ben bu güne kadar gördüğüm tüm tedavileri özelde gördüm.
blablablaaa .!.: Fen Fena değil aslında durum, aşılama diyebilir öncesinde. Rahim filmi çektirdiniz mi canım? Genişletmek için tıkla... Evet çektirdim, bizimki sebepsiz infertilite. Ama ben bu güne kadar gördüğüm tüm tedavileri özelde gördüm.
B blablablaaa Guru Kayıtlı Üye 26 Eylül 2013 19 3 34 Pazartesi 18:38 Konu Sahibi duyguudk #44 Daydi .!.: Evet çektirdim, bizimki sebepsiz infertilite. Ama ben bu güne kadar gördüğüm tüm tedavileri özelde gördüm. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil canım. Özeldeki kan tahlillerini, raporları vs kabul ediyorlar ama güncel olsun diye yine de kan testi vs isteyecektir.
Daydi .!.: Evet çektirdim, bizimki sebepsiz infertilite. Ama ben bu güne kadar gördüğüm tüm tedavileri özelde gördüm. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil canım. Özeldeki kan tahlillerini, raporları vs kabul ediyorlar ama güncel olsun diye yine de kan testi vs isteyecektir.