Devlet bankalari. Krediler..

Yok ben zaten ornegi var demedim, duymustum birilerinden dedim. Ki nacizane fikrim,devlet isterse altimizdaki arabaya kadar alabiliyor. Ornegi vardir veya yoktur bilemem ama yasanmaz diye bir sey yok bana gore. 30 bin liraya kadar banka guvencesinde diye kendi kasa sozlesmemde okudum onu paylastim sadece.

Tabii ki şimdiye kadar olmaması bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmez. Ülkemizde olmayacak şeyler oldu. Endişelerinizde haklısınız. Zaten kasalarla ilgili atıyorum devlet el koydum dese o sözleşmelerin de hükmü kalmayacak. Ne yazık ki dünya düzeni böyle.

Tabi ki kanunlar hepsi icin ayni
Benim kastettigim o degildi
Devlet bankasi devlet kontrolunde ve kendilerine guvenmiyorum
Tamamen sahsi fikrim , o yuzden gidip de oraya mevduat yatirmam

Oran düştü diye kredibilitesi zayıf geri dönmeyecek kredi veriyoruz mu dediler?
Özelde şube yetkisi vardır hedef çoktur belki sizi uygun bulurlar ama şu dönemde kkbsi düşük geliri geri ödemeyi kaldıramayacak kimseye kredi verilmez
Faiz oranları döviz kurları nedeniyle de düştü ekonomi biraz nefes alsın piyasa da likidite akışı olsun diye siz bunu çok yanlış anlamışsınız.

Kasadan ziyade hesapları kasdetmiştim

Ben almanyada çalişiyorum .Türkiyede bir evim olsun istiyorum .
Bende kredi cekebilirmiyim?
Ordaki çalıştığı burda kanıtlayamazsın çok zor evrakları zaten tercüman la onaylatmam lazım mevduat rehin li belki oda paran olsa niye çekesin yurt içi yerleşikte olman lazım vs vs

Maalesef. Garip bir zamanda yasiyoruz,guven sorunlarimiz var hem de en cok guvenmemiz gereken kisilere ve kurumlara karsi. Sonumuz hayrolsun

Kredi puanınıza ve gelir gider uyumunuza bakılır. Kimi şubelerde hedefler tuttuğu ve konut meşakkatli bir işlem olduğu için personel özelinde de işlem yapılmış olabilir.
Devlet bankası maaşınızın belli bir oranını geçemez, uyumlu olmak zorunda. Kredi puanınız iyiyse başka (çok yoğunluk olmayan) bir şubeden deneyin. Kredinizin neden reddolduğunu açıklayamalarını talep edin. Bilgi edinme hakkı kanunu gereği hakkınız var.

Evet şuanda 0.98 olan oran yeni kredi kullandırımlarında geçerli.
Eski faizin düşmesi için "yapılandırma kredisi faiz oranının" ciddi anlamda düşmesi gerekli.

Kredi oranları düştü demek icin işte o olaylar yoksa verilen bir iki kişi bu kadarda aptal değiliz
Geçen yurt dısındaki abim bi konu geçtide koyun alın falan filan devlet veriyor dedi he dedim veriyor her duyduğunuza inanıyorsunuz o koyunları vermek icin toprağın ve bilmem kaç yıldırda orda yaşıyor olman lazım dedim bende demem o ki her duyduğunuza inanmayım

Valla devlet bankasında mevduat hesabım var, bilmiyorum artık ne olur sonu ama devlet bankası özel bankaya göre daha hızlı toparlayabilir zannediyorum.

Valla devlet bankasında mevduat hesabım var, bilmiyorum artık ne olur sonu ama devlet bankası özel bankaya göre daha hızlı toparlayabilir zannediyorum.
Hangi banka olursa olsun devlet olsun özel olsun

bu 2000 krizinde finans kurumları banker imar bankası mağdurları olduya her bir bankada (ben ayrılmadan önce güncel rakam 100 bin di)TMSF garantili gerisi banka batarsa gidiyor .

Öyle güzel açıklamışsın ki. Bayıldım. Öğretmen değilsen olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…