olivia Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 5.055 5.695 248 10 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dusduru #21 Chelzy .!.: Oysaki suruc arastirilsini kolkola beraber reddetmistiniz degil mi sundan 2 ay once.Noldu kulahlarimi degistiniz Sayin Davutoglu?Sayin Bahceli ? Genişletmek için tıkla... ayni su yazdigini sevgili Chelzy , basligi okurken kafamdan gecti. Bu kadar olur !
Chelzy .!.: Oysaki suruc arastirilsini kolkola beraber reddetmistiniz degil mi sundan 2 ay once.Noldu kulahlarimi degistiniz Sayin Davutoglu?Sayin Bahceli ? Genişletmek için tıkla... ayni su yazdigini sevgili Chelzy , basligi okurken kafamdan gecti. Bu kadar olur !
yercekimli karanfil Güzel günler de bizi görecek mi? Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 11.644 22.237 598 10 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dusduru #22 cimcimegfb .!.: Bak iki yukarda braidmangenin yaptigi olmus mu hayir .. Herseye hayirde sen be , hayir demekten baska bisey bilme aman peh gbi seyler dogru degill , evet dememek icin evlenmemis , vs vs Amannnnn banane ya kime ne derseniz deyin insan gbi uyariyorim demeyen kalmadi sabah beri , ne halliniz varsa gorun Genişletmek için tıkla... Hicbi sey anlamadim cimcime. Neyse.
cimcimegfb .!.: Bak iki yukarda braidmangenin yaptigi olmus mu hayir .. Herseye hayirde sen be , hayir demekten baska bisey bilme aman peh gbi seyler dogru degill , evet dememek icin evlenmemis , vs vs Amannnnn banane ya kime ne derseniz deyin insan gbi uyariyorim demeyen kalmadi sabah beri , ne halliniz varsa gorun Genişletmek için tıkla... Hicbi sey anlamadim cimcime. Neyse.
dreamy07 B:74 G:67 H:60.0 Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2012 7.227 8.257 398 10 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dusduru #23 Severim bahceliyi
P pinkpin Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun. Kayıtlı Üye 6 Mart 2012 4.339 7.741 448 10 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dusduru #24 Bahçeli yerini daha dinamik ve yapıcı birine bırakmanın zamanı gelmedi mi? Mezara kadar mı devam edeceksin? Yeter da.
Bahçeli yerini daha dinamik ve yapıcı birine bırakmanın zamanı gelmedi mi? Mezara kadar mı devam edeceksin? Yeter da.
dreamy07 B:74 G:67 H:60.0 Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2012 7.227 8.257 398 11 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dusduru #25 pinkpin .!.: Bahçeli yerini daha dinamik ve yapıcı birine bırakmanın zamanı gelmedi mi? Mezara kadar mı devam edeceksin? Yeter da. Genişletmek için tıkla... Öyle deme puskevitime ben onu çok seviyorum Allah onun yolunu açık etsin adam açık net dürüst kaypak değil ki.
pinkpin .!.: Bahçeli yerini daha dinamik ve yapıcı birine bırakmanın zamanı gelmedi mi? Mezara kadar mı devam edeceksin? Yeter da. Genişletmek için tıkla... Öyle deme puskevitime ben onu çok seviyorum Allah onun yolunu açık etsin adam açık net dürüst kaypak değil ki.
P pinkpin Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun. Kayıtlı Üye 6 Mart 2012 4.339 7.741 448 11 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dusduru #26 dreamy07 .!.: Öyle deme puskevitime ben onu çok seviyorum Allah onun yolunu açık etsin adam açık net dürüst kaypak değil ki. Genişletmek için tıkla... Orasi öyle gerçekten dürüst ve sevimli Ama bu pıtırcıklık yetmiyor be dreamycim
dreamy07 .!.: Öyle deme puskevitime ben onu çok seviyorum Allah onun yolunu açık etsin adam açık net dürüst kaypak değil ki. Genişletmek için tıkla... Orasi öyle gerçekten dürüst ve sevimli Ama bu pıtırcıklık yetmiyor be dreamycim
dreamy07 B:74 G:67 H:60.0 Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2012 7.227 8.257 398 11 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi dusduru #27 pinkpin .!.: Orasi öyle gerçekten dürüst ve sevimli Ama bu pıtırcıklık yetmiyor be dreamycim Genişletmek için tıkla... Adamı mahvettiler ya üzüyorlar kuzumu. Bence mhp nin hakkını veren puskevitim.
pinkpin .!.: Orasi öyle gerçekten dürüst ve sevimli Ama bu pıtırcıklık yetmiyor be dreamycim Genişletmek için tıkla... Adamı mahvettiler ya üzüyorlar kuzumu. Bence mhp nin hakkını veren puskevitim.