• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet Bahçeli Davutoğlu'nun görüşme istediğini reddetti

Oysaki suruc arastirilsini kolkola beraber reddetmistiniz degil mi sundan 2 ay once.Noldu kulahlarimi degistiniz Sayin Davutoglu?Sayin Bahceli ?
:KK52::KK9: ayni su yazdigini sevgili Chelzy Chelzy , basligi okurken kafamdan gecti. Bu kadar olur !

Bak iki yukarda braidmangenin yaptigi olmus mu hayir ..

Herseye hayirde sen be , hayir demekten baska bisey bilme aman peh gbi seyler dogru degill
, evet dememek icin evlenmemis , vs vs

Amannnnn banane ya kime ne derseniz deyin insan gbi uyariyorim demeyen kalmadi sabah beri , ne halliniz varsa gorun
Hicbi sey anlamadim cimcime.
Neyse.

Bahçeli yerini daha dinamik ve yapıcı birine bırakmanın zamanı gelmedi mi? Mezara kadar mı devam edeceksin?
Yeter da.

Bahçeli yerini daha dinamik ve yapıcı birine bırakmanın zamanı gelmedi mi? Mezara kadar mı devam edeceksin?
Yeter da.
Öyle deme puskevitime ;) ben onu çok seviyorum Allah onun yolunu açık etsin ;) adam açık net dürüst kaypak değil ki.

Öyle deme puskevitime :KK66: ben onu çok seviyorum Allah onun yolunu açık etsin :KK66: adam açık net dürüst kaypak değil ki.
Orasi öyle gerçekten dürüst ve sevimli:KK200: Ama bu pıtırcıklık yetmiyor be dreamycim:KK51:

Back
X