Devlet Bahçeli Davutoğlu'nun görüşme istediğini reddetti

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.595
8.521
358
İstanbul
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=381522

Başbakan Davutoğlu, Ankara'daki saldırıyla ilgili yaptığı açıklamasında Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yle teröre karşı bir olmak için görüşeceğini açıklamıştı.

BAHÇELİ GÖRÜŞME TALEBİNİ REDDETTİ
Davutoğlu'nun görüşme talebine Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den ret yanıtı gelirken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ise olumlu yanıt geldi. Davutoğlu, yarın saat 15:00'te Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek.

MHP'den yapılan açıklama şöyle:

"Sayın Başbakan, Sayın Bahçeli'nin 'hayır' cevaplarına alışık olduğu için bu talebine de 'hayır' diyoruz."

Allah Allah neden Hayır dediki çok şaşırdım !

Saygideger devlet bahceli amca allaahh peygamber askina senin amacin ne ? Ne olur bir de ne olur?

Aman her seye Hayır de sen zaten.

Al iste cimcimegfb hakaret budur canim.

Bak iki yukarda braidmangenin yaptigi olmus mu hayir ..

Herseye hayirde sen be , hayir demekten baska bisey bilme aman peh gbi seyler dogru degill
, evet dememek icin evlenmemis , vs vs

Amannnnn banane ya kime ne derseniz deyin insan gbi uyariyorim demeyen kalmadi sabah beri , ne halliniz varsa gorun

Düzenle diyerek yanlış yönlendiriyorsun cimcime, o zamanda siliyorlar, ki silmek yasak, içerik silmekten gidiyor bu sefer üyeler.
Kurallar belli, uyarıya gerek yok.

Kiblemistimde ama ben olsun abla kimse savciliga verilmesin

Düzenle diyerek yanlış yönlendiriyorsun cimcime, o zamanda siliyorlar, ki silmek yasak, içerik silmekten gidiyor bu sefer üyeler.
Kurallar belli, uyarıya gerek yok.
aneeemm içerik silmek yasak mıy mış ama 10 dk için de düzenleme hakkı varya onu mesajımı silip onun yerine nokta koyma hakkı mı kullanmak istiyorum belkim

Yahu siz daha koalisyon düşünün hiçbiri birbirine evet demiyor özellikle Bahçeli daha adamlar ağzını açmadan hayırı yapıştırıyor. Tek başına iktidar olacak güya o zaman herşeye evet diyecek. Onu da rüyasında göremez.
Daha başımızdaki adamlar bile birbirini dinlemekten konuşmaktan aciz biz napalım

aneeemm içerik silmek yasak mıy mış ama 10 dk için de düzenleme hakkı varya onu mesajımı silip onun yerine nokta koyma hakkı mı kullanmak istiyorum belkim
Düzenleme hakkı imla hatalarını düzenlemek ve mesaja ilave etmeyi unuttuğunuz şeyleri eklemek için var, silmek hele hele noktalama işaretleri koymak kesinlikle yasak

Tepedekiler sanki cok acik.. Birinci parti olarak 45 gun hukumet kurma gorevine japon yapsistircisi ile yapismis gibi yapisip kimseye gorev verdirtmedigi ve hukumet gorusmesi yapma firsati vermedigi yetmiyormus gibi, kimseye 4 yillik bir koalisyon teklifi ile de gitmediler. AKP ve surekasinin bastan beri isi gucu erken secim, iki-uc aylik hukumet.. Cok uzlasici ya, ondandir.

Sy. Bahçeliyi görünce Rahmetli Barış Mançonun şarkısı aklıma geliyor ." Hayır , hayır yüzbin kere hayır "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…