- 1 Mart 2010
- 44.776
- 113.925
- Konu Sahibi elenaferrante
Demeyin oyle demeyin
Etman deman
Bozulmasin aman buharlari ciksin ciksin tukenmesin insAllah cok amin.
Etman deman
Bozulmasin aman buharlari ciksin ciksin tukenmesin insAllah cok amin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tefal kazanlı kullanıyorum gv8981 modeli. Eskiden philips kullanıyordum onda dirwkt ütüye başlar, buharı verirdi ancak bunda uzun bi süre buhar verirken su damlatıyoe. Müşteri hizmetlerine ve servise sordum yok arıza değil o bi süre suyu akıtmalısınız diyorlar. Bir iki kişiden de duydum bu su akıtma problemini haberiniz olsun. Ben aldıktan üç dört ay sonra kullanmaya başladım o yüzden iade edemedim, elite modelinden alsaydım philipsin keşke dedim uzun zaman, biraz can sıkıcı bir durum yani. Ama ütü olarak gayet başarılılar sadece su damlatmaları kusurları.Allah seni inandırsın bunu yazdım ve gittim ütü aldım. Tefal kazanlı ütü. 833 liraya
Ahh keske hic bozulmasalar siraya koyduklarima sira gelmiyor hic baska seyler cikiyor hep.Benim ütü delongi kazanlı ucuz ama memnunum.
bu aralar hiç esyalarım bozulmasın
exra masraf istemiyorum
Ahh keske hic bozulmasalar siraya koyduklarima sira gelmiyor hic baska seyler cikiyor hep.
Dolar artınca eskiler iyice kıymetlendiAh eskiler ah :))
Burada ben ütümün performansını beğenmiyormuşum ama hâlâ çalışıyor güzel de aslında nesini beğebmemişim
Şimdi tl modaDolar artınca eskiler iyice kıymetlendi
3 ten aşağı düşmeden düştü demem ben maşallah senin ütüye aferin onaŞimdi tl moda
Dolar düştü beybisi.
Ama benim ütü yıllar geçtikten sonra performansı arttırdı
Çok beklersin o zaman3 ten aşağı düşmeden düştü demem ben maşallah senin ütüye aferin ona
Yok canım ya altın falan alamıyorum ama gereksiz bişey de almamaya çalışıyorum. Kumbarada birikiyor bakalım sene sonunda ne çıkacak. Çıkanın üzerini tamamlayıp kurutma alacağım inşallah.Çok beklersin o zaman
3ün aşağısını
Kız anlat bakalım birikime başladın mı bakim alıyor musun altınları?
hortlayan konu severiz biz :)Ah eskiler ah :))
Burada ben ütümün performansını beğenmiyormuşum ama hâlâ çalışıyor güzel de aslında nesini beğebmemişim