Devir Ekonomi Devri

ben bu kitaplarda bizim bilmediğimiz bişey göremedim..
Daha önceki mesajlarımda "Bu topiklerde her birimiz diğerinden o kadar çok şey öğrendi ki. Yani kitapta yazıpda bizim bilmediğimiz bir şey yok." diye belirtmiştim zaten.

Ben sadece söylediğim kitabını beğendim. Diğer iki kitabını hiç beğenmedim. Birikim yapamayanlar yada yeni başlayanlar için çok motive edici ve yol gösterici bir kitap olduğuda yadsınamaz bir gerçe. Bize gelince bütün içeriği bilseniz, hatta uyguluyor olsanız bile kitabı okuduğunuzda dahada motive oluyorsunuz.

Ben kaçırmışım orayı pardon..bende çok bir etki yaratmadı açıkçası,burda çok daha fazla motive oluyorum bende

Konunuz hayırlı olsun. Allah bol kazanclar versin ve bol bol biriktirin :KK16:
Hayırlı olsun topiğin
Bu ay ne kadar maaş alırsan bundan sonrası hep öyle olacak haberin olsun :) yerinde olsam maaşının ne kadarı Laz'ım bilmiyorum ama 300-500 az aldığımı varsayardım.. direk int bankacılığından altın alırdım ki öyle de yapıyorum :) tavsiye ederim

İnternett bankacılığından altın alıyormussunuz . Merak ettiğim bir şey var onu sormak istiyorum. Yapıkredi maaş hesabım var vadesiz altın hesabı acsam ücret kesilir mi ?

Konunuz hayırlı olsun. Allah bol kazanclar versin ve bol bol biriktirin :KK16:

İnternett bankacılığından altın alıyormussunuz . Merak ettiğim bir şey var onu sormak istiyorum. Yapıkredi maaş hesabım var vadesiz altın hesabı acsam ücret kesilir mi ?

İş bankası kesmiyor. Ama her bankanın altın alış ve satış fiyatları farklı. Bankaların internet sitelerinden bakabilirsiniz.

Şimdiki planım

500 lira bir eğitim için kullanıcam
1000 lira araba kredisi
1000 + 500 kredi kartları
1000 lira yatırım

Geri kalan 900 lirayı da harçlık mı yapsam ya da bir dahaki ayın 15inde kalan miktarı tabi inşallah kalır yatırıma mı ayırsam ya da bilemedim

Eve alışveriş de yapmam lazım

Ayçiçek yağı
Çamaşır deterjanı
Kağıt havlu
Küp şeker
Pirinç
Beyaz peynir
Burgu peynir
Makyaj temizleme pamuğu
Saç boyası
Almam lazım
Nerden baksan 100 lira

Şimdiki planım

1000 lira araba kredisi
1000 lira yatırım

Geri kalan 900 lirayı da harçlık mı yapsam ya da bir dahaki ayın 15inde kalan miktarı tabi inşallah kalır yatırıma mı ayırsam ya da bilemedim

1000 lira yatırım bir ay için çok iyi ..birden kendinizi kasmayın bence,sonra birden sıkılıp bırakıveriyo insan kendini

Şimdiki planım

1000 lira araba kredisi
1000 lira yatırım

Birazından da ihtiyaç sahiplerine vermeyi düşünmez misiniz ?

X