- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- Konu Sahibi elenaferrante
elenaferrante ilk maaşın da, konun da hayırlara vesile olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cebinde mucizler yarat kitabı güzel cnm. Diğer 2 kitap hiçbir işe yaramaz
Daha önceki mesajlarımda "Bu topiklerde her birimiz diğerinden o kadar çok şey öğrendi ki. Yani kitapta yazıpda bizim bilmediğimiz bir şey yok." diye belirtmiştim zaten.ben bu kitaplarda bizim bilmediğimiz bişey göremedim..
Hayırlı olsun topiğin
Bu ay ne kadar maaş alırsan bundan sonrası hep öyle olacak haberin olsun :) yerinde olsam maaşının ne kadarı Laz'ım bilmiyorum ama 300-500 az aldığımı varsayardım.. direk int bankacılığından altın alırdım ki öyle de yapıyorum :) tavsiye ederim
Konunuz hayırlı olsun. Allah bol kazanclar versin ve bol bol biriktirin
İnternett bankacılığından altın alıyormussunuz . Merak ettiğim bir şey var onu sormak istiyorum. Yapıkredi maaş hesabım var vadesiz altın hesabı acsam ücret kesilir mi ?
15 şubat itibariyle
+5.000 lira
Allah bereket versin hepimizin maaşına , evine ..
Mesleğiniz neydi ?
Şimdiki planım
500 lira bir eğitim için kullanıcam
1000 lira araba kredisi
1000 + 500 kredi kartları
1000 lira yatırım
Geri kalan 900 lirayı da harçlık mı yapsam ya da bir dahaki ayın 15inde kalan miktarı tabi inşallah kalır yatırıma mı ayırsam ya da bilemedim
Aynen ben de merak ettim... Yurtdışındasın da TL ye mi çevirdin...konunuz hayırlı olsun elenaferrante saglık sektorunde hangı bolum bu kadar maaş verıyor merak ettım
maaşınız baya ıyı Allah arttırsın
konu sahibi cevap vermedi canim.yok ankaradan bahsetmisti sanirim ankaradaAynen ben de merak ettim... Yurtdışındasın da TL ye mi çevirdin...
konu sahibi cevap vermedi canim.yok ankaradan bahsetmisti sanirim ankarada
Şimdiki planım
500 lira bir eğitim için kullanıcam
1000 lira araba kredisi
1000 + 500 kredi kartları
1000 lira yatırım
Geri kalan 900 lirayı da harçlık mı yapsam ya da bir dahaki ayın 15inde kalan miktarı tabi inşallah kalır yatırıma mı ayırsam ya da bilemedim