• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Devamsızlık ( acil lütfeen )

hayır anlayamıyorum..
bütün yorumlar neden
'aklın nerdeydi' ile başlıyor?

canım seni çok iyi anlıyorum bende lise öğrencisiyim okulun son haftaları olduğu için rapor aldım dert etme psikolojini çok iyi anlıyorum,bizim okulun idaresi bana bu konuda gerçekten çok yardımcı oldu gerçi benim pek övünmek istemesem de bi okul birinciliği durumum vr:17: eğer başarılı bir öğrenciysen emin ol sana istemediğin kadar yardımcı olcaktırlar,müdürle bi tanışıklığı varsa ailenin ya da okul da arkanda durcak biri varsa korkacak bir şey yok:3:

Yarım gün yazmaları lazımdı özürlü devamsızlık en fazla 19,5 raporlu devamsızlık 25 normal devamsızlığın eğer 20 olmuşsa devamsızlıktan kalmış sayılıyosun şuan.Geçmişe dönük hiç br sağlık ocağı vermiyo rapor.Tek çaren okulla konuşup yarım güne indirtmen yoksa dediğim gibi kalmışsın arkadaşım.Bendede aynı şey oldu ordan biliyorum :50:

gecmise dönük rapor veriyorlar ama hicbir doktor kendisini riske atmak istemez
hastanelerden alinabiliyor mesela randevu alip muayene ye gelmeyen hasta varsa o gün verir doktor:94:

tatlım rahat ol sen kalmazsın benimde 18.5 gun devamsızlık hocalar acık acık soluyo 24 gün olanları bıle ındirıyoruz diyo ;)

kalmazsın merak etme biz lisedeyken 35-40 gün devamsızlığı olanlar bile geçmişti

nasıl yani yaaa 40 gün devamsızlığı olanlar nasıl geçti benim kardesimin 45 gün devamsızlığı var müdürle çok konustuk geçirmiyolar dersleride iyi zayıfı hiç yok lise 3 e gidiyo sınıfta kalıcak yani bidaki seneyede sadece staj görücekti çok üzülüyoruz durumuna

Son düzenleme:
nasıl yani yaaa 40 gün devamsızlığı olanlar nasıl geçti benim kardesimin 45 gün devamsızlığı var müdürle çok konustuk geçirmiyolar dersleride iyi zayıfı hiç yok lise 3 e gidiyo sınıfta kalıcak yani bidaki seneyede sadece staj görücekti çok üzülüyoruz durumuna

son siniflari bile gecirmiyorlar artik degil ki lise3 leri gecirsinler.geciren müdür yok mu? war..
ama iste lise3 oldugundan gözünün yasina bakmiyorlar. yanmasin bir senesi kardesinizin tanidiginiz doktor fln yok mu:68:

son siniflari bile gecirmiyorlar artik degil ki lise3 leri gecirsinler.geciren müdür yok mu? war..
ama iste lise3 oldugundan gözünün yasina bakmiyorlar. yanmasin bir senesi kardesinizin tanidiginiz doktor fln yok mu:68:

cnm tanıdığımız doktor var ama ne yapabilirki devmasızlığı çok şimdi rapor bişey yazsa olurmuki şimdi vermek

cnm tanıdığımız doktor var ama ne yapabilirki devmasızlığı çok şimdi rapor bişey yazsa olurmuki şimdi vermek

doktor rapor yazabilir, okulda kabul eder ama kardesiniz 25günlük özürlü devamsizlik hakkini doldurdu mu?

lise kaçıncı sınıftasın ki eğer lise sonsa sorun olmaz 44,5 (45 olunca sınıfta kalınıyor) günlük devamsızlık hakkı var ama 1,2,3 ise 20 gün değil 19,5 devamsızlık hakkın var 20 oldu dedin o zaman ya annenle git okula o gün izinli yazsınlar seni o zaman sorun olmaz...inşallah
geriye dönük rapor alınmıyor olsa senin için kesin çözüm olurdu.
umarım bir çözüm bulursun:18:

Back