Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu 19 gün devamsızlık yapana kadar aklın nerdeydi??
madem hastaydın keşke bi doktora gidip rapor alsaydın sıkıntı olmazdı o zaman
19 gün daha bi o güzel yaz günleri var,lise sonda bile o kadar yapamadım.20.5 gün olunca sınıfta kalınıyo eğer rapor hakkın varsa rapor al bence ama tabi geçmişe dair rapor alınmıyo eğer bugün gidip bi sağlık ocağından alsaydın iyi olurdu.
20.5 gün olunca kalınıyor eğer son derslere yakın gittiysen buçuk olarak geçiyo bide eğer idare aran iyiyse izinli gösterebiliyorlar.İyide sen niye bu kadar sert çıkıyorsun hayat senin biz sadece fikrimizi söyledik.
duyduguma gore aılelere bır kağıt yollanıyormuş bu tarz durumlarda ımzalarlarsa aıleler kalmıyormussun ama benımkı kulakdan dolma şeyler yani
hayır anlayamıyorum..
bütün yorumlar neden
'aklın nerdeydi' ile başlıyor?
iyide 19gün gidiyince bizde normal olarak yumurta kapıya dayananan kadar neredeydin diyoruz.Ailevi sorunlarının olduğunu nereden bilebiliriz.
19 gün devamsızlığım vardı,dün aşırı rahatsızlandım eve gittim.5. ders idi işte,bugün e okula baktım 1 gün yok yazılmışım ve 20 gün olmuş devamsızlığım..kalmaktan çok korkuyorum napmam gerekiyor