• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Devamsızlık ( acil lütfeen )

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
19 gün devamsızlığım vardı,dün aşırı rahatsızlandım eve gittim.5. ders idi işte,bugün e okula baktım 1 gün yok yazılmışım ve 20 gün olmuş devamsızlığım..kalmaktan çok korkuyorum napmam gerekiyor:17:

yahu 19 gün devamsızlık yapana kadar aklın nerdeydi??
madem hastaydın keşke bi doktora gidip rapor alsaydın sıkıntı olmazdı o zaman

19 gün daha bi o güzel yaz günleri var,lise sonda bile o kadar yapamadım.20.5 gün olunca sınıfta kalınıyo eğer rapor hakkın varsa rapor al bence ama tabi geçmişe dair rapor alınmıyo eğer bugün gidip bi sağlık ocağından alsaydın iyi olurdu.

yahu 19 gün devamsızlık yapana kadar aklın nerdeydi??
madem hastaydın keşke bi doktora gidip rapor alsaydın sıkıntı olmazdı o zaman

neden bu kadar sertsin ki yani?
taşındık,annem kronik astım azıcık hareket etse tıkanıyo.yardım ettim,sonra da hastaneye yattı zaten
rapor alamadım doktora biz taşınıyoruz rapor ver diyemedim

19 gün daha bi o güzel yaz günleri var,lise sonda bile o kadar yapamadım.20.5 gün olunca sınıfta kalınıyo eğer rapor hakkın varsa rapor al bence ama tabi geçmişe dair rapor alınmıyo eğer bugün gidip bi sağlık ocağından alsaydın iyi olurdu.

keyfi olan birşey değil malesef.

bence de aklın nerdeydi 20 gün devamsızlık yaparken.keşke rapor filan alsaydın.geçmiş günlere de rapor verilmiyor sanırım.1hafta geçmeden alman lazımdı.dün için gidip alabilirsin ama üstünden 1hafta geçmeden:34:

20.5 gün olunca kalınıyor eğer son derslere yakın gittiysen buçuk olarak geçiyo bide eğer idare aran iyiyse izinli gösterebiliyorlar.İyide sen niye bu kadar sert çıkıyorsun hayat senin biz sadece fikrimizi söyledik.

20.5 gün olunca kalınıyor eğer son derslere yakın gittiysen buçuk olarak geçiyo bide eğer idare aran iyiyse izinli gösterebiliyorlar.İyide sen niye bu kadar sert çıkıyorsun hayat senin biz sadece fikrimizi söyledik.

hayır anlayamıyorum..
bütün yorumlar neden
'aklın nerdeydi' ile başlıyor?

duyduguma gore aılelere bır kağıt yollanıyormuş bu tarz durumlarda ımzalarlarsa aıleler kalmıyormussun ama benımkı kulakdan dolma şeyler yani

hayır anlayamıyorum..
bütün yorumlar neden
'aklın nerdeydi' ile başlıyor?

iyide 19gün gidiyince bizde normal olarak yumurta kapıya dayananan kadar neredeydin diyoruz.Ailevi sorunlarının olduğunu nereden bilebiliriz.

lise son sınıf öğrencisi misin? lise sonsan 45 gün devamsızlık özürlü özürsüz toplam ama lise 1,2,3 sen 20 gün.

20 gün olunca veliye kağıt gelmiyor direk kalıyorsun. Ancak idareler genelde geçiriyor bu tip durumdaki öğrencileri. Sana tavsiyem müdür yardımcınla konuşup durumu halletmen ya da en temizi babanın geçmiş günler için rapor alması

19 gün devamsızlığım vardı,dün aşırı rahatsızlandım eve gittim.5. ders idi işte,bugün e okula baktım 1 gün yok yazılmışım ve 20 gün olmuş devamsızlığım..kalmaktan çok korkuyorum napmam gerekiyor:17:

5.ders ciktiysan okuldan yarim gün yok yazmalari gerekir.söyle düzeltsinler..
4.dersten sonra 0,5 gun olarak geçiyor yoklamada.birakmazlar korkma...

Yarım gün yazmaları lazımdı özürlü devamsızlık en fazla 19,5 raporlu devamsızlık 25 normal devamsızlığın eğer 20 olmuşsa devamsızlıktan kalmış sayılıyosun şuan.Geçmişe dönük hiç br sağlık ocağı vermiyo rapor.Tek çaren okulla konuşup yarım güne indirtmen yoksa dediğim gibi kalmışsın arkadaşım.Bendede aynı şey oldu ordan biliyorum :50:

Back