Devamli eşleriyle övünen komsular

Bence şahsınıza ait arabayla bır ıkı tur atın boyle konusmalardan daralınca. hatırı sayılır buyukluktekı pırlantanızı takmayı da unutmayın şahsınıza ait arabayla tur atarken. Çözüm bu benım fikrim şahsen kendim dusundum şahsıma ait beynımle.

Aynı apartmanda oturuyoruz herkesin kendi evi yıllarca yüz yüze bakıcaz diyerek hoşlanmadığınız kişilerle arkadaş olmak zorunda değilsiniz ki

Hiç biriniz belli standartlarda insanlar değilsiniz. Ucuzluk, görgüsüzlük paçalarınızdan akıyor. Kocalarından şöyle iyi, böyle romantik diye bahseden kadınlar evde köpek muamelesi görmüyorsa bir şey bilmiyorum. Bi akşam beyinin yemeğini yapmasın bakalım, romantik kocasının içinden nasıl bir adam çıkıyor. Uzun zamandır kimse adına bu kadar utanmamıştım.

Bu nasil bir uslup? Bu nasil benzetme?
Ne demek kopek muamelesi? Nasil bir kafa yasiyorsunuz siz ?
Her romantik,iyi,karakterli adam onune yemek gelmeyince okuzlesmez.
Size boylelerinin denk gelmesi genelleme yapmanizi gerektirmez.
Baskasi adina utanacagina su yazdigin yazi icin kendi adina utan sen.

Kişi kendinden bilir işi. Sizin eşiniz size o muameledeyse tüm evlilikleri böyle görmeniz normal.
Fakat çoğu evlilikte günümüzde kadın yemeği yapamadıysa bir makarna haşlamak, akşam kahvaltısı yapmak en olmadı pizza söylemek gibi çözümler buluyoruz biz.

Sen kendinden utanmalısın zaten hatsiz banlanmışsın zaten saygısız!!!

Bu ne. Konu sahibinin kendisi mi, yancısı mı sdsddsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…