- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
- Konu Sahibi Cakkidicakkidioynyalimkiz
-
Bu nasil bir uslup? Bu nasil benzetme?Hiç biriniz belli standartlarda insanlar değilsiniz. Ucuzluk, görgüsüzlük paçalarınızdan akıyor. Kocalarından şöyle iyi, böyle romantik diye bahseden kadınlar evde köpek muamelesi görmüyorsa bir şey bilmiyorum. Bi akşam beyinin yemeğini yapmasın bakalım, romantik kocasının içinden nasıl bir adam çıkıyor. Uzun zamandır kimse adına bu kadar utanmamıştım.
Kişi kendinden bilir işi. Sizin eşiniz size o muameledeyse tüm evlilikleri böyle görmeniz normal.Hiç biriniz belli standartlarda insanlar değilsiniz. Ucuzluk, görgüsüzlük paçalarınızdan akıyor. Kocalarından şöyle iyi, böyle romantik diye bahseden kadınlar evde köpek muamelesi görmüyorsa bir şey bilmiyorum. Bi akşam beyinin yemeğini yapmasın bakalım, romantik kocasının içinden nasıl bir adam çıkıyor. Uzun zamandır kimse adına bu kadar utanmamıştım.
bulundugum ortamda geliri en yuksek aile biziz sahsima ait güzel bir araba parmagimda hatiri sayilir bir pirlanta yuzugum herkes gibi de kalitelii giyinirim hatta terziyim istedigimi diker giyerim ama bir gun agzima alip lafini etmem utanirim onlar bu sartlarda olmadigi icin özenilsin istemem
Sen kendinden utanmalısın zaten hatsiz banlanmışsın zaten saygısız!!!Hiç biriniz belli standartlarda insanlar değilsiniz. Ucuzluk, görgüsüzlük paçalarınızdan akıyor. Kocalarından şöyle iyi, böyle romantik diye bahseden kadınlar evde köpek muamelesi görmüyorsa bir şey bilmiyorum. Bi akşam beyinin yemeğini yapmasın bakalım, romantik kocasının içinden nasıl bir adam çıkıyor. Uzun zamandır kimse adına bu kadar utanmamıştım.
Bu ne. Konu sahibinin kendisi mi, yancısı mı sdsddsjsHiç biriniz belli standartlarda insanlar değilsiniz. Ucuzluk, görgüsüzlük paçalarınızdan akıyor. Kocalarından şöyle iyi, böyle romantik diye bahseden kadınlar evde köpek muamelesi görmüyorsa bir şey bilmiyorum. Bi akşam beyinin yemeğini yapmasın bakalım, romantik kocasının içinden nasıl bir adam çıkıyor. Uzun zamandır kimse adına bu kadar utanmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?